AM

AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Joulusta

18.12.2015
Joulu on rakkauden juhlaa. Se on Jeesus-lapsen syntymän juhlaa.
Jumala on rakkaus. Niin sanotaan. Puhutaan Jumalasta myös taivaallisena Isänä ja äitinä. Miksi meille annetaan kuva Jumalasta isänä ja äitinä?

Murhaamisesta

09.11.2015
Toisen voi murhata niin monella tavoin. Ei ole murhaamista ainoastaan se, että riistää toiselta hänen henkensä fyysisesti tappamalla. Yhtä lailla kaikki toisen ihmisen henkinen tappaminen ja torjunta on murhaamista.
Uupumusta on hyvin monenlaista. Yksi uupuu työstä, työtaakkansa alla ja toinen uupuu vain elämästä.
Onko meditaatiolla ja mietiskelyllä jotain eroa keskenään vai ovatko ne vaan erilaisia nimityksiä samalle asialle? Onko toinen vain passiivista olemista, lähinnä olotila ja toinen aktiivista kuuntelemista?
Aikuisten on usein vaikea tunnistaa sitä, milloin lapsella on hätä.
Joskus sanotaan: " Onni onnettomuudessa". Et voi aina tietää, minkälainen onni sinun onnettomaan kohtaloosi voi sisältyä.
Maailmanrauhassa on kyse hyvin paljon läsnäolosta, koska tasapaino luo läsnäoloa. Se sama, mikä tapahtuu ihmisten sisällä, tapahtuu myös ihmisten välillä ja kansojen kesken.
"Ei ole rauhaa ilman sotaa ja mitä suurempi on nyt sota, sitä suurempi on halu rauhaan ja sitten kun siihen päästään, sitä syvempi rauha on".
Keskustellessamme Marian tehtävästä Jumalan synnyttäjänä, olemme protestanttisessa kristillisyydessä heittäneet usein lapsen pois pesuveden mukana.
Sivu 1 / 15

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net