17.04.2013

Kiitollisuudesta

Tutkimusten mukaan kiitollisuus ja rakkaus ovat tunnetiloina niitä, jotka nostavat tehokkaimmin värähtelyä. Kiitollisuutta voi opetella huomioimalla arjen pieniä ihmeitä ja itsestäänselvyyksiä, joista on syytä olla kiitollinen. Näin tekemällä voit auttaa itseäsi oman joskus ankealtakin tuntuvan arkesi keskellä. Samalla kun kiität, vedät puoleesi taivaallisia auttajia ja helpotat heidän työtään auttaessaan sinua.

Olipa työsi tai toimesi millainen tahansa, aina voit liittää siihen kiitollisuuden aspektin, jolloin työsi tuoma siunaus tuplaantuu. Työtä voi olla mikä tahansa arkinen askare yhtä hyvin kuin toisen palveluksessa tehtävä palkkatyö tai jotain siltä väliltä. Tekemästäsi työstä et aina saa kiitosta täällä maan päällä. Mutta kaikki se työ, jota teet kiitollisuudella ja rakastavin mielin noteerataan erittäin korkealle henkien maailmassa.

” … ja niin on oleva palkkasi suuri taivaissa ja Isäsi, joka näkee, maksaa sinulle”, sanoo Raamattu.

Sen vuoksi älä väheksy mitään itsesi tai kenenkään muunkaan tekemää työtä, joka tehdään kiitollisuudella. Sillä sen työn arvo mitataan lopullisesti vasta toisella puolella.

                                                                                       Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net