10.11.2017

Kiitä itseäsi

”Kiitä itseäsi, sillä olet tehnyt hyvää työtä. Olet tuonut itsesi uudelle tasolle ja käytössäsi on nyt uusia työkaluja. Tämä ei olisi tapahtunut, ellet olisi tehnyt itsesi kanssa pitkällistä työtä. Siemenestä alkaa nyt versota jotain uutta ja ihanaa. Taimi nostaa pikkuhiljaa päätään mullasta; olet möyhentänyt mullan hyvin ja rikastuttanut maaperää sopivasti vedellä ja ravinteilla. Kiitosta muilta joudut vielä hieman odottamaan. Nyt on aika kiittää itse itseäsi.

Tunnet sisälläsi tämän kasvun ja tietyn tason saavuttamisen. Toisille sitä voi olla jopa haasteellista selittää. Luota omaan kehitykseesi. Luota omaan kykyysi nousta koko ajan uudelle tasolle, korkeammalle ja korkeammalle. Samaan aikaan se tarkoittaa, että maadoitut entistä syvemmin ja perusteellisemmin Äiti maahan. Laajenet molempiin suuntiin kauniissa tasapainossa. On aika laajentua. On aika levittää omaa energiaasi laajemmalle. On aika luottaa siihen, että sinulla on paljon annettavaa kanssaihmisillesi ja maailmalle. Vaikka toiset eivät sitä vielä ehkä havaitse, sinä tunnet, että aika on kypsä. Sinä olet valmis. Kiitä itseäsi hyvin tehdystä työstä.”

Christiel-enkelini kanavointi 1.11.2017

Kylläpä on ihanaa luettavaa enkelini tämän kertainen viesti! Tunnistan todellakin itsessäni, että johonkin olen nyt valmis. Ja töitä olen paiskinut itseni kanssa hyvinkin intensiivisesti viimeisen vuoden aikana. Tunnistan myös enkelini sanat, että vielä on turha odottaa kiitosta ulkopuolelta. Ymmärrän asian siten, että vielä on viimeistelyvaihe menossa itsetyöskentelyn kanssa. Ehkäpä voisi kuvata tilannetta siten, että kun taiteilija on työstänyt jotain työtä vuoden päivät ja on lopulta saanut teoksen valmiiksi, tulee luomistyön jälkeen siivota vielä tavarat ja työskentelypaikka kuntoon. Teos pääsee arvoiseensa ympäristöön ja erottuu siistissä tilassa parhaiten. Ymmärrättehän vertaukseni? Ketään toista on turha odottaa siivoamaan sinun luomistyösi roiskeita ja läikkiä. Työpisteen siivoaminen on osa luomistyötä ja siinä koen itse jollain lailla olevani.

Itseni kohdalla en koe niinkään olevan kyse fyysisestä paikan siivoamisesta, mikä tosin voisi olla myös paikallaan, vaan ennemminkin tilasta sisälläni, joka on ollut itsetyöskentelyni keskiössä. Lakaisen omasta sisimmästäni viimeiset pyörremyrskyn irrottamat roskat ja asetan uuden kauniin kukkakimpun kristallivaasiin paikkaan, josta voin ihailla niitä. Voin taputtaa itseäni todella olkapäähän ja todeta, että olen tehnyt hyvää työtä.

Kun taiteilija on saanut siivottua luomispaikkansa, hän on valmis viemään teoksensa ulkomaailmaan toisten nähtäväksi. Tätä ennen taiteilijan on täytynyt käydä läpi itsensä kyseenalaistaminen ja epäilykset omista kyvystään, jotta hän on valmis vastanottamaan ulkopuolelta tulevat kommentit työstään. Hän tulee saamaan kiitosta ja ihailua, mutta osa ihmisistä ei tule ymmärtämään hänen työtään. Hän tulee saamaan varmasti myös kritiikkiä ja ehkä vastustustakin. Mutta tämä ei nujerra taiteilijaa, sillä hän on käynyt keskustelut itsensä ja teoksensa kanssa ja todennut onnistuneensa tuomaan esille juuri sen, minkä on halunnutkin. Taiteilija kiittää itseään tehdystä työstä, vaikka tiedostaa, että kaikki eivät häntä ymmärrä tai hyväksy. Hän on onnistunut tuomaan konkretian tasolle jotain sisäisestä maailmastaan, joka on huutanut päästä ulos. Taiteilija katsoo teostaan ja toteaa, ettei muuttaisi siveltimen vetoakaan.

Ehkäpä koen olevani tuo taideteos, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Minun tulee katsoa itseäni peilistä ja todeta, etten muuttaisi itsestäni tippaakaan. Osa ihmisistä ei arvosta tai ymmärrä minua. Mutta se ei haittaa, sillä tiedän olevani ainutlaatuinen, kykenevä ja rakastava. Nyt on aika todella arvostaa itseäni ja kykyjäni ja saavutuksiani. Arvostan itseäni koko ajan enemmän ja enemmän. Itsensä maahan polkeminen ja alasvetäminen loppukoon.

Tiedän kehittyväni läpi koko elämäni, joten minun ei tarvitse olla huolissaan siitä, että jääräpäisyydessäni en muuttaisi itsessäni enää ikinä mitään. Ehei, siitä ei muuttamattomuudessa ole kyse. Tiedän muuttuvani tilanteiden, ihmisten ja ajan myötä. Mutta tämä muutos on luonnollista ja minua eteenpäin vievää. Kun muutun luontevasti tilanteen mukaisella tavalla, joka hyödyttää minua jatkossa, voidaan kai puhua jo kehityksestä. Kehittyneillä tavoilla toimia ja ajatella lisään omaa hyvinvointiani ja rakastan itseäni enemmän. Oma hyvä oloni laajenee väistämättä myös läheisiini. Ja kas, positiivinen oravanpyörä on käynnistynyt.

Kiitän juuri tänään ja tässä itseäni siitä työstä, jota olen vuoden päivät nyt tehnyt itseni kanssa. Olen jättänyt taakseni toimimattomia toimintamalleja ja ihmissuhteita ja löytänyt aivan uudenlaista voimaa. Vielä löytyy jäänteitä toimimattomista piirteistä, mutta nyt olen niistä tietoisempi ja pääsen niistä irti nopeammin. Hyvä oloni on todellakin kasvanut.

Kiitän sydämestäni myös enkeleitäni siitä, että he ovat olleet kanssani vaikeimpina hetkinä. He ovat auttaneet minua näkemään toivoa ja pitämään tavoitteet korkealla. Kun kiitän itseäni, kiitän samalla myös enkeleitäni; enkelini tunnistavat kiitokseni.

Kiitäthän myös sinä itseäsi tänään. Pidä tavoitteesi korkealla, mutta huomaa myös jo saavutettu.

Onnittelen sinua saavutuksistasi ja toivotan itsevarmaa marraskuuta! Ympärillä pauhuavat tuulet eivät kosketa sisintäsi, sillä sinä tiedät, että sinä olet Rakkaus.

Enkelein,

Tanja Kettumäki
ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja
www.selestial.fi

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net