08.06.2015

Kehonrakennuksesta

Jättäessämme fyysisen kehomme ja hautaan siunaamisemme yhteydessä meistä yleensä sanotaan: ”maasta sinä olet tullut”.

Meidän fyysinen kehomme on syntynyt maasta, sen alkuaineista, ja niin myös ravitsemme kehoamme sillä, joka on tullut maasta. Sen sijaan henkemme on syntynyt ”taivaasta” ja sen vuoksi meidän tulisi ravita sitä sillä, joka tulee ”taivaasta”.

Fyysistä kehoamme voimme ravita terveellisellä ravinnolla ja fyysisellä harjoittelulla. Henkikehomme, joka on fyysisen kehomme sisällä ja ulkopuolella, saa ravintonsa siitä, minkä otamme vastaan hiljentyessämme rukoilemaan ja meditoimaan. Henkikehomme voima rakentuu rukoukselle ja meditaatiolle, jotka tekevät sen sekä suuremmaksi että vahvemmaksi.

Meditaation myötä myös henkikehomme aineenvaihdunta vilkastuu auttaen puhdistautumaan negatiivisuudesta. Meditaatio auttaa erilaisten tukosten avautumisessa, niin emotionaalisten kuin mentaalisten, joilla voi olla vastineensa myös fyysisessä kehossamme sairauksina.

Meditaation ja rukouksen myötä henkikehomme muuttuu loistavaksi ja korkeammin värähtelevämmäksi, jolloin taivaallisten auttajien on helpompi lähestyä meitä. Meditaatio jo itsessään tekee sen, mutta rukoukset vahvistavat sen voiman. Rukous, sanatonkin luo yhteyden taivaallisiin auttajiin ja meditaatio on sen yhteyden ylläpitämistä, henkikehon rakennusta.

Rakentakaamme fyysisen kehon lisäksi myös henkikehoamme meditaation ja rukouksen avulla.

Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net