04.03.2016

Kärsimyksestä ja elämäntehtävästä

Joskus sanotaan: " Onni onnettomuudessa". Et voi aina tietää, minkälainen onni sinun onnettomaan kohtaloosi voi sisältyä.

Se, mikä joskus päältä päin katsoen näyttää onnettomalta kohtalolta tai sattumalta, voi olla suuri siunaus. On hyvä, jos voitte pitää tämän mielessänne tarkastellessanne niin omaa kuin toisten elämää.

Jos pystytte ajattelemaan ja katselemaan näin tapahtunutta, teillä on mahdollisuus asettua katselemaan Jumalan silmin, korkeammasta tietoisuudesta käsin tapahtunutta. Silloin asenteeseenne tulee mukaan siunaus. Hyvän tahdon näkökulma kaikkeen, mitä tapahtuu, on rakkauden näkökulma.

Joskus kuulee myös sanottavan, että jokaisella on oma kärsimyksensä, jota ei tulisi vertailla toisen kärsimykseen, eikä eri ihmisjoukkojen kärsimystä toisiinsa. Se on totta siinä mielessä, että jokaisella meillä on oma kärsimyksemme, tasaamisemme aika siitä kaikesta, mitä olemme tässä ja aikaisemmissa inkarnaatioissa kokeneet. Jokaisen omaan kärsimykseen sisältyy myös suuri siunaus ja kiitollisuuden siemen tästä mahdollisuudesta.

Mutta juuri siksi kokemaamme kärsimystä voi myös vertailla. Sillä jokaisen kärsimys on todellakin erilainen ja omanlainen. Se on itselle otettu kannettavaksi ja tasattavaksi tässä elämässä. Onhan niin, että joillekin ihmisille on suotu tähän elämään vähemmän kärsimystä kuin toiselle. On ihan oikeasti niin, että joku on saanut kokea ihanan lapsuuden ja sen myötä kaikin puolin paremmat eväät elämään ja jollekin toiselle on elämän taival sen alusta asti ollut suurten vastoinkäymisten saattelemaa.

Silti nämä erilaiset kohtalot täyttävät samaa tehtävää, sielun omaa tehtävää ja oppiläksyä, jonka se on ottanut tehtäväkseen. Sen tehtävän täyttäminen on sielun tärkein tehtävä. Kulkemalla omaa polkuasi oli se sitten kuinka vaikealta tuntuva tai helpolta näyttävä tahansa, se on sinun polkusi ja tehtäväsi. Kun tämän ymmärrät, voit olla loppujen lopuksi vain kiitollinen kaikesta.

                                                                                                     Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net