23.02.2016

Karkauspäivänä kosimaan!

Helmikuu ja karkausvuosi. Pöytäkalenterissani lukee 29. helmikuuta ”Karkauspäivä”. Silloin saa naiset kosia! Kosintaan ei Kustaa Vilkunan kirjan Vuotuinen ajantieto mukaan saa vastata kieltävästi, mutta siitä saa lunastaa itsensä vapaaksi sievällä lahjalla! Lahja on usein ollut hamekangas.

Kannattaako kosia tänä vuonna?

Oheisen kartan mukaan silmä kiinnittyy heti planeettojen rykelmään Kalojen merkissä! Aurinko on myös Kaloissa, eläinradan viimeisessä merkissä. Kalojen merkin piirteitä ovat myötätunto, kyky uhrata itsensä ja tunteiden voimakas kokeminen. Myötätunto voi joissakin tapauksissa vaihtua itsesääliin, pyyteetön uhrimieli puolestaan uhrina olemiseen ja tunteet voivat viedä mennessään jopa niin, että niitä pitää turruttaa jonkin jopa addiktiiviseksi muodostuvan tekijän kautta.

Tuossa on jotain tasapainottamista vaativaa! Astrologisella kartalla Maa-elementissä olevat planeetat antavat tasapainoa, jos Vesi-elementissä – esimerkiksi Kaloissa – on paljon planeettoja.

Tällä kartalla on Maata Pluto Kauriissa ja Jupiter Neitsyessä. Jos siis on tunnemylläkkää, on myös ”omasta takaa” mahdollisuus saavuttaa tasapaino!

Myös Kuu ja Mars ovat Vesi-merkeissä eli Skorpionissa ja vielä yhtymässä. Tunteita on siis karkauspäivän kartalla varsin runsaasti! Kuun ja Marsin yhtymä voi tuoda kodin piiriin jotakin terävää ja äkkinäistä. Kodin huoneessa on kyllä Jupiter, joka antaa mahdollisuuden löytää onnenhetkiä kodin piiristä. Kuun yläsolmu on yhtymässä Jupiteriin, jonka voisi ajatella tarkoittavan, että kun kulkee Neitsyen-merkin viitoittamaa tietä palvellen, ollen huolellinen ja tarkka kodin asioissa, tehden työtä kodin eteen, on onni vallitseva olotila kodin piirissä! Kartta on tehty puolen päivän hetkelle ja huonesijainti muuttuu kellonajan muuttuessa.

Johtavissa merkeissä, Oinaassa ja Kauriissa, on Uranuksen ja Pluton neliö. Se voi tuoda kokemusmaailmaan jonkin syvän uudistamistarpeen, jossa Pluto huolehtii, että rakenteet kunnostetaan ja Uranus voi tuoda muutostarpeen varsin äkkinäisesti esille. Ei ehkä kannata kosia kevyesti ihan ketä vain!

Merkurius on Vesimiehessä, ylennyksessä, jolloin Merkuriuksen energiat pystyvät ilmenemään erityisen hyvin. Merkurius liittyy kykyyn ajatella, mielen toimintoihin ja se liitetään myös toisinaan lapsiin.

Venus on myös Vesimiehessä eli tapa rakastaa olisi jollain lailla viileän puoleinen ja rakkaus tarvitsisi tilaa, sitä ei voisi kahlita.

Mitäpä muuta? Eipä muuta kuin vertaamaan tätä karttaa omaan syntymäkarttaan, onko suotuisat aspektit! Ja tietenkin pitää vilkaista ympärille, millaisia kumppaniehdokkaita on tarjolla!

Tiina Heinonen

22.2.2016

Kartta helmikuu koko

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net