07.03.2014

Kaikki ajallaan

Miten hienoa orkestrointia universumi, Jumala ja enkelit ylläpitävätkään! Asian ymmärtäminen vain vaatii välillä enemmän aikaa kuin haluaisi. Jonkin asian tietäminen on eri asia kuin sen ymmärtäminen ja hyväksyminen. Voin lukea kaikki maailman kirjat ja imeä niistä tietoa ja toisten ihmisten ja henkioppaiden neuvoja ja kokemuksia, mutta se ei tarkoita, että saisin kaiken sen tiedon heti suoraan integroitua omaan elämääni. Tiedon muuttaminen viisaudeksi on mielestäni hyvin oleellinen taito sen kannalta osaanko tuoda kaiken oppimani konkretian tasolle omassa elämässäni.

Luonani kävi taannoin asiakas, joka ei saanut haluamiaan vastauksia hoidossa ja moni asia jäi avoimeksi. Hänen kohdallaan tuli olo, että ”kaikki ajallaan”. Onneksi hän totesi sen myös ääneen itse ja hänen saamansa valohoito jäi varmasti tekemään omaa muutostyötään. Mutta tunnistin saman epätoivoisen olon, joka joskus on koputellut myös omaan sydämeeni: miksi juuri minä?! Tuolloin olen itse saanut helpotusta lukemalla teoksia, joissa on käsitelty samantapaisia ihmiskohtaloita ja henkisiä lakeja tai syventymällä oman tähtikarttani/syntymäkarttani viisauteen. Mikä tuntuukaan sinusta parhaimmalta tavalta, olen vakuuttunut, että itsensä opiskelu vie varmasti oikeaan suuntaan. Anna enkelten kuiskutella korvaasi ohjeita ja tiputella oikeita kirjoja käteesi.

Miten sitten opin itsestäni lisää? Oman intuitioni ja herkkyyteni herättelyllä, harjoittelemalla ja harjoittelemalla. Samanhenkisten ihmisten seura on myös äärimmäisen tärkeää: on ihanaa löytää joukko ihmisiä, joiden seurassa voin avoimesti kysellä ja ihmetellä asioita turvallisessa ilmapiirissä. Ja jos kaikki eivät ajattelekaan ryhmässä samoin kuin minä, on se vain oppia minulle itselleni hyväksynnästä ja lempeydestä. Niin, tiedän: helppo kirjoittaa kauniiksi lauseeksi, mutta välillä äärimmäisen hankalaa toteuttaa.

Kaikesta huolimatta, olen täysin varma siitä, että kaikki mitä elämässäni on, on siellä tarkoituksesta: kaikki ihmiset ja tapahtumat elämässäni vievät minua kohti elämänsuunnitelmaani. Jos olen kiertotiellä, enkelit ohjaavat minut lempeästi takaisin polulleni, jossa voin parhaalla mahdollisella tavalla palvella muita ja toteuttaa omaa elämäntehtävääni. Välillä, ellei jopa aina, on tärkeämpää hyväksyä asiat elämässään kuin ymmärtää miksi? Muistathan, että asioiden hyväksyminen voi tarkoittaa myös aktiivista toimeen tarttumista oman onnensa löytymiseksi!

Opiskellaan yhdessä sisimpiämme ja tehdään elämistämme juuri sellaisia kuin niistä on tarkoitettukin!

Aur-enkelini kanavointi 27.2.2014

”Auta itseäsi oppimaan joka päivä jotain. Katso elämääsi syvemmillä silmillä, etsi elämästäsi ihmeitä joka päivä. Anna ymmärryksen kasvaa pikku hiljaa, anna periksi yrittämisestä, luovu langoista käsistäsi, joita niin mieluusti haluat puristaa. Elämän kauneus puhuu sinulle juuri nyt. Kuuntele sitä. Avaa silmäsi ja sydämesi elämällesi, jätä pelko taaksesi. Kun pyydät, käsiisi tartutaan ja sinua ohjataan joka askeleellasi todelliseen elämääsi. Kaikki on hyvin.”

Luottavaisin mielin, valolla

Tanja Saranen
ALH enkelihoitaja
www.selestial.fi

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net