20.09.2016

Jupiter

Jupiter on siirtynyt Vaa’an merkkiin. Vaa’an merkissä syntyneille on luvassa mukava myötätuulen jakso, joka kestää noin vuoden verran! Jupiter liittyy optimismiin, iloon ja huumorintajuun.

Myös niille henkilöille, joilla on planeettoja Vaa’an merkissä, tulee miellyttävä ja kohottava jakso planeettojen ilmentämien teemojen suhteen.

Jupiterin kiertoaika on noin 12 vuotta ja se siis pysyy yhdessä eläinradan 12 merkistä noin vuoden verran.

Kun Jupiter on uudelleen samassa eläinradan merkissä ja asteessa kuin se oli syntymämme hetkellä, kutsutaan tätä Jupiterin paluuksi. Jupiterin paluu on kohottava ja avartava jakso elämässä ja siitä voi iloita jo etukäteen! Sosiaalinen elämä saattaa vilkastua. Omat mahdollisuutemme nousevat esiin. Voimme päästä oman potentiaalisuutemme tasolle.

Jupiteriin liittyviä teemoja ovat avartuminen, laajentuminen, monistaminen ja suurentaminen.

Myös henkisten horisonttien avartuminen on mahdollista Jupiterin myötävaikutuksella.

Pitkät matkat, kaukaiset kulttuurit, ulkomaat, filosofia, uskonto ja papisto liitetään Jupiterin hallitsemiin asioihin.

Jupiter tuo esille sen hyvän, jota olemme aikaisemmissa elämissämme tehneet. Saamme ikään kuin pankkitalletuksina käyttöömme näiden tekojen vaikutukset. Jupiter kertoo, mitä kautta hyvä tulee luoksemme.

Toisinaan voi tuntua, että sitä odotettua hyvää ei kuulu luoksemme sitten millään! Tällöin tilanne voi olla sellainen, että nykytilanne – johon siis toivomme muutosta – on kuitenkin se paras mahdollinen! Jos muutos tulisi, olisi se muutos hankalampaan suuntaan. Toisaalta tilanne voi olla se, että positiivisen karman pankkitilillämme ei sillä hetkellä ole juuri mitään, mistä nostaa talletuksia omaan käyttöön. Tällöin on syytä harkita talletusten tekemistä eli muuttaa itse jotakin seikkaa elämässämme, ajatuksissamme tai suhtautumistavassamme asioihin, jotta hyvä ikään kuin pääsisi eteenpäin ja kiertämään edelleen!

Jupiterin huonesijainti kertoo syntymäkartan kautta alueen, jossa meillä on suojelus mukanamme.

Jupiterin aspektit muihin planeettoihin kertovat hyvän karmamme laadusta. Jos on pelkästään helppoja aspekteja, hyvä karma pääsee esiin vaivatta. Jännitteissä taas saattaa positiivisen karman esiin nostamiselle olla joitain esteitä tai viivytyksiä.

Jupiter jännitteisessä kontaktissa saattaa kertoa jostakin ylilyönnin mahdollisuudesta, liioittelusta tai kenties vaikka taipumuksesta syödä liikaa. Jos huomaa taipumuksen itsessään ja lähtee työstämään sitä ratkaisun suuntaan, on positiivisella karmalla mahdollisuus tulla esille.

Jupiter pyrkii myös jännitteississä kontakteissa kääntämään asiat hyvään suuntaan.

Vaa’assa Jupiter lupaa ennemmin tai myöhemmin hyvää kumppanuutta. Jos on jännitteitä, voi kumppanin löytämisessä olla viivästyksiä. Kauneudentaju ja yhteys taiteeseen liittyvät myös Vaa’an merkkiin sekä hyvät sosiaaliset kontaktit.

Tiina Heinonen

17.9.2016

 

 

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net