11.04.2016

Jumalan rakkaus

Jumala on rakkaus. Niin sanotaan. Puhutaan Jumalasta myös taivaallisena Isänä ja äitinä. Miksi meille annetaan kuva Jumalasta isänä ja äitinä?

Ehkä se annetaan meille sellaisena juuri siksi, että niiden kautta olemme saaneet tai ainakin meidän olisi tullut saada ensimmäinen kokemus rakkaudesta ihmiseksi synnyttyämme.

Siitä tavasta, jolla isämme ja äitimme ovat meitä rakastaneet elämämme ensi hetkinä, meidän olisi tullut oppia se, millä tavoin Jumala meitä rakastaa. Siitä tavasta meidän olisi tullut oppia myös se, kuinka voimme rakastaa itseämme, kuinka tärkeitä, arvokkaita ja rakastettavia olemme.

Näin onnellisesti ei kuitenkaan ole kaikkien kohdalla. Vaan se rakkaus, jota ovat kokeneet, on ollut hyvin puutteellista ja vajavaista. Jonka vuoksi itsensä rakastaminen on hyvin vaikeaa, saatikka, että voisi luottaa olevansa ehdottomasti Jumalan rakastama.

Mistä löytää se malli itsensä rakastamiselle, jollei ole saanut kokea sitä omilta vanhemmiltaan? Miten voin ryhtyä rakastavaksi vanhemmaksi sisäiselle lapselleni, jollei minulla ole kokemusta rakastavista vanhemmista?

Siinä on haastetta kerrakseen. Jostain minun on ensin saatava kokemus rakastettuna olemisesta, jotta voin alkaa rakastamaan itseäni, mutta mistä?

                                                                                                                    Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net