22.12.2015

Joulukuun Tähdellistä

Talvipäivän seisaus on tänä vuonna 22.12.2015. Päivä on tällöin lyhyimmillään. Astrologisesti siirrymme Kauriin merkkiin. Kauris on johtava maan merkki.

Kauriin merkkiin liittyy päämäärätietoisuus, joka saattaa näkyä haluna panostaa uraan. Kauriit ovat työtä pelkäämättömiä, ahkeria ja ponnistelevat uupumatta saadakseen kulloisenkin tehtävänsä suoritetuksi.

Aurinkomerkiltään Kauriiden olisi hyvä varata kalenteriin aikaa huvituksiin, johonkin sellaiseen, josta he saavat iloa ja virkistystä. Kauriit saattavat antaa paljon painoa monille konkreettisille asioille ja ehkä menestyksen merkeillekin. Vastapainona olisi sitten hyvä olla jotain aivan muuta, jossa tekeminen pohjautuu iloon, hauskuuteen ja yhdessäoloon. Jos tällaisia vapaa-ajanhetkiä ei ole Kauriin elämässä, voi olla vaarana, että Kauris uupuu.

Kauris on toisaalta kaikkein konkreettisin merkki eläinradalla. Kauriit eivät tunne luonnostaan vetoa pohdiskella niitä näitä tai rakennella entä-jos –kuvioita. Mielenkiintoista kyllä, kun Kauris lähtee henkiselle polulle, häntä ei oikeastaan pidättele mikään. Esteet ovat hänelle mielenkiintoisia ylitettäviä asioita, eivät mitään muuta. Sama peräänantamattomuus, jolla hän on edennyt konkreettisissa asioissa, siirtyy henkiseen työskentelyyn. On mahdollista, että Kauriista kehittyy Vuorikauris, joka löytää tiensä vihkimyksen vuorelle!

Kauris-ystävissäni ihailen suuresti heidän luotettavuuttaan, järjestelmällisyyttään ja vakauttaan.

Talvipäivän seisauksen aikaan syntyneillä on useita planeettoja maan merkeissä. Auringon lisäksi Pluto ja Merkurius ovat Kauriissa. Kuu on Härässä ja Jupiter Neitsyessä. Tämä merkitsee sitä, että on erityisen tärkeää huolehtia riittävästä vapaa-ajasta ja mahdollisuudesta rentoutua. Maan merkit ovat sitoutuneita tekemään työtä ja tällöin saattaa virkistäytyminen unohtua!

Laaduista eniten on johtavaa laatua. Aurinko, Pluto ja Merkurius ovat johtavassa maan merkissä. Uranus on johtavassa tulen merkissä ja Mars on johtavassa ilman merkissä. Kun kartalla on näin paljon johtavaa laatua, henkilö on aloitteellinen eikä välttämättä jää odottelemaan virkamiesten valmistelemia ohjeita, kun huomaa toiminnan tarpeen. Tällaiset henkilöt saattavat luonnostaan olla esimerkkeinä muille ja ehkä toimia myös johtavissa tehtävissä.

Pluto ja Merkurius ovat yhtymässä. On mahdollista, että henkilöllä on jokin kommunikointiin liittyvä este voitettavanaan. Jokin saattaa olla oppimisen jarruna. Tällöin Kauris-henkilö pystyy suuntaamaan tahtonsa avulla ponnistelut tuon esteen voittamiseksi ja halutessaan pääsee kyllä esteen yli.

Talvipäivän seisauksen kartalla planeetat ovat jakautuneet eri puolille astrologista karttaa. Tämä viittaa monipuolisuuteen ja mahdollisuuksiin. Opeteltavia asioita on voimiensa keskittäminen, jotta olisi mahdollista saavuttaa haluttu päämäärä. Se kyllä sujuu Aurinko-Kauriilta!

Hyvää joulunaikaa!

Tiina Heinonen

20.12.2015

 

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net