17.02.2014

Ilossa eläminen

Eteeni on viimeaikoina heitetty tilanteita ja ihmisiä, joiden edessä olen pohtinut sitä, että onko ilossa ja valossa eläminen todellisuuspakoa? Onko enkelten kanssa työskentely ja heidän valonsa välittäminen elämistä vaaleanpunaisissa pilvissä? Olen päätynyt totuuteen, joka tuntuu minusta itsestäni luontevalta ja parhaalta: ilossa ja valossa eläminen on elämää parhaimmillaan. Se on taivaan tuomista maan päälle. Iloon ja valoon keskittyminen vahvistavat niitä omassa elämässäni.

Itselleni niihin keskittyminen tarkoittaa muun muassa sitä, että odotan aina parasta mahdollista ratkaisua visaiseen pulmaan tai hidasteeseen elämässäni. Valitsen uskoa siihen, että kävi miten kävi, on se paras ratkaisu minulle ja kanssaihmisilleni. Joillekin se saattaa näyttäytyä elämän katsomisena vaaleanpunaisten silmälasien läpi, mutta minulle se tarkoittaa positiivisuuden riemuvoittoa.

Positiivisuuden voimaa on tutkittu ja saatu tuloksiakin, mm. japanilainen kirjailija ja yrittäjä Masaru Emoto on tutkinut veden muistia ja siihen kohdistuvien ajatusten ja sanojen voimaa. Hänen tutkimuksistaan löydät enemmän vaikkapa youtubesta hänen nimellään: sieltä löytyy kauniita kuvauksia veden reagoimisesta eri tunteisiin. Lyhykäisyydessään: kun esimerkiksi siunaat vetesi, sen molekyylirakenne järjestäytyy oikealla ja terveellisellä tavalla. Osuipa silmiini myös Tiede-lehti (1/2014), jossa oli selvitetty, miten ja missä eri tunteet ilmenevät kehossamme. Tuloksissa näkyi, miten esimerkiksi rakkauden tunne täytti yläkehomme ja erityisesti keskikehomme, rinnan alueen. Ilon tunne puolestaan heijastui koko kehoomme päästä varpaisiin asti! Lukiessani tutkimustuloksia huomasin itsessäni hykerryttävän varmuudentunteen siitä, että ilon tuominen ihmisten elämään on todellakin yksi elämäntehtäväni.

Ilossa ja positiivisuudessa eläminen sekä enkelten kanssa työskentely eivät tarkoita sitä, että kaikki hankala ja raskas poistuisi elämästäsi kertaheitolla. Enkelit ja ilo antavat sinulle työkaluja ja keinoja, joilla selviät ja jaksat elämässäsi eteenpäin. Olen myös sitä mieltä, että ajan kanssa tulet huomaamaan ja kokemaan, että hankalat tilanteet ja elämänvaiheet helpottuvat ja vähenevät elämässäsi. Tällaiseen positiiviseen oravanpyörään pääseminen vaatii vain harjoittelua ja keskittymistä, oikeanlaista aikomusta sekä avun pyytämistä ja saamista.

Ilo nostaa värähtelytasoasi ja parantaa oloasi. Masaru Emoton tutkimuksiin viitaten: jos meissä on 60% vettä, miten suuri vaikutus kehoihimme saadaankaan ajatuksillamme. Nyt vain etsimään ja löytämään keinoja, joilla saat ilon tursuamaan ovista ja ikkunoista elämääsi! Naura, laula, tanssi, vietä aikaa ihanien ystäviesi kanssa. Tai anna ilon täyttää elämäsi pikku hiljaa, pieniä onnenmuruja keräten, hiljaisuudesta nauttien. Yhtä kaikki: sinä tiedät parhaiten, mikä tuo sinulle ilon elämääsi.

Aur –enkelini kanavointi 30.1.2014

”Sinä olet ilo ja valo. Koska olet ilo ja valo, et ole erillinen näistä kahdesta. Niitä ei voi erottaa sinusta. Tunteet ovat energiaa ja kaikki maailmassa koostuu energiasta. Miten voisit olla olematta jotain, mikä on jo sinussa. Luovu taistelusta ja anna hyvien asioiden virrata elämääsi. Ilo, valo ja runsaus odottavat pääsyä elämääsi. Kutsu ne luoksesi. Ajatuksesi ovat avainasemassa. Mitä pyydät, sen saat. Mihin uskot, se on totta.”

Iloa elämäänne toivoen,

Tanja

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net