01.06.2015

Homoseksuaalisuudesta

Puhuttaessa homoseksuaalisesta käyttäytymisestä, usein keskitytään miettimään, onko sellainen käytös oikein vai väärin.

Mietitään, tulisiko se hyväksyä normaalina osana ihmisten välisen seksuaalisuuden kirjoa vai ei. Mietitään myös sitä, mikä on johtanut siihen, että joku on kasvanut homoseksuaaliksi tai sitä, onko hän peräti syntynyt sellaiseksi.

Jos ajatellaan, että meissä jokaisessa on sekä maskuliinisia että feminiinisiä ominaisuuksia, me kaikki olemme enemmän tai vähemmän homoseksuaaleja. Toiset vaan sen myöntävät ja toiset kieltävät. Toiset sen tiedostavat itsessään ja toiset eivät.

Koska loppujen lopuksi seksuaalisuudessa on kyse rakkaudesta, voidaan kysyä, miksi sitä tulisi rajoittaa johonkin muottiin. Silloin kun rakastat vastakkaista sukupuolta, iso osa tuota rakkautta on sitä, että rakastat toisessa itseäsi, koska näet hänessä myös itsesi. Samoin on homoseksuaalisen rakkauden laita. Rakastaessasi samaa sukupuolta olevaa kumppania, rakastat ensisijaisesti hänen sieluaan, persoonaansa, mutta ennen muuta hänessä näkyvää itseäsi, joka on rakkaus.

Niin hetero- kuin homoseksuaalisuudessa on kysymys rakkausenergioista ja niiden ilmenemismuodoista, eikä mistään muusta. Kaikki energiat ovat loppujen lopuksi samanarvoisia Jumalan edessä. Niinpä niiden tulisi olla samanarvoisia meidänkin silmiemme edessä.

Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net