04.12.2012

Henkisyyttä ruohonjuuritasolla

Viime aikoina ajatukseni ovat kiertäneet sen parissa, kuinka jokainen meistä voi edesauttaa tämän maailman muuttumista rakkaudellisemmaksi paikaksi. Uskon että kaikki lähtee minusta itsestäni ja meistä jokaisesta yksilötasolla. Viimeiset kolme vuotta olen saanut olla todistamassa ja edesauttamassa tätä työtä jota ihmiset tekevät itsensä kanssa; itsensä rakastamisen ja hyväksymisen opettelua, sydämen avaamista, intuition käyttöönottoa ja anteeksi antamista.

Oman rakastamisen kykynsä kasvattaminen eri keinoin kohottaa yksilön värähtelytaajuutta ja vaikuttaa siten ympärillä olevien ihmisten värähtelyihin resonaation lain mukaisesti. Muistan lukeneeni tutkimuksesta, jossa todettiin yhden rakkauden taajuudella värähtelevän ihmisen vaikuttavan peräti 750 000 ihmisen värähtelyihin. Jokainen rakkaudelle avautuva ihminen vaikuttaa siis kollektiiviseen kenttään antaen monesti täysin tiedostamattaan sysäyksen jollekulle toiselle lähteä kulkemaan kohti rakkaudellisempaa elämää.

Moni meistä tekee tätä henkistä työtään kaapissa tai korkeintaan turvallisessa samanmielisten ryhmässä. Havahtuminen saattaa olla järisyttävä kokemus ja siitä ei tee mieli huudella kenelle tahansa, eikä se ole tarpeen tai välttämättä viisasta. Ei kuitenkaan riitä, että me tietoisen henkisen polun tallaajat parannamme maailmaa vain omissa ympyröissämme, vaan iso työkenttä odottaa niiden ihmisten joukoissa, jotka elävät vielä vanhassa paradigmassa ja pelaavat vanhoilla pelisäännöillä.

Näiden massojen kiinnostusta tuskin herätetään puhumalla ihmeellisistä asioista käsittämättömillä termeillä. Sen sijaan että yrittäisimme selittää kuinka omaa ajatusten voimaa voi käyttää asioiden manifestointiin, voi olla helpompaa istuttaa sellaisen ajatuksen siemen, että se millaisia asioita päässään pyörittää, vaikuttaa mielentilaamme joko myönteisesti tai kielteisesti. Pukemalla henkisiä lainalaisuuksia helposti ymmärrettäviksi asioiksi voimme tehdä loistavaa ruohonjuurityötä, joka purkaa vähitellen vanhoja toimimattomia ajatusmalleja ja toimintatapoja. Sitäpaitsi, rakkaus on kieli jonka ymmärtämiseksi ei tarvita sanoja lainkaan.

Rauhaisaa joulunaikaa!

Suvi

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net