07.05.2015

Henkisestä kuvasta konkreettiseen toteutukseen – luottamuksesta ja henkisen ohjauksen varaan asettautumisesta

Olemme tyttäreni Innan kanssa työstäneet ”Voimaretki metsään ja itseen”-projektiamme.

Viime syksynä kuunnellessani Tarmo Kunnaksen kertovan pyöräilyretkistä Ranskassa, minulle juohtui mieleen, että olisi mukava järjestää joku retki. Kerroin siitä Innalle, joka innostui mukaan (epäilen olisiko siitä muuten mitään tullutkaan). Mitään kuvaa retken sisällöstä ei minulla ollut.

Aloimme tammikuussa kehitellä asiaa luomalla idean retken syvemmästä merkityksestä. Sitä haimme manifestoimalla. Inna manifestoi alkukuvan, henkisen idean.

Meille annettu kuva retken merkityksestä mykisti molemmat: Yhdessäoloa, josta saa muutosvoimaa, joka muuttaa elämän. Ensimmäinen ajatus oli, että meidänkö pitäisi tuoda sinne jotain niin mahtavaa, joka muuttaa osanottajat humauksessa uusiksi ihmisiksi.

Olimme ihmeissämme, että meille tarjottiin niin huikeaa tehtävää emmekä käsittäneet mitä niin vaikuttavaa me voisimme antaa kenellekään.

Työstimme silti rohkeasti asiaa yhdessä manifestoimalla muutaman viikon välein.

Manifestoinnit ohjasivat meitä luottamaan henkiseen apuun ja avautumaan ja sisäistämään asiaa. Meitä muistutettiin siitä, että kosketus sisäiseen voimaan vaikuttaa tässäkin tehtävässä.

Aluksi herätettiin meidän sisäisiä voimiamme ja luottamusta ideaan. Manifestoinneissa avautui uusia näkökulmia ja saimme kokea, ettemme ole yksin asialla, vaan korkeammat voimat vaikuttavat meissä ja meidän kauttamme. Kun olemme valmiita ottamaan vastaan, meille annetaan henkistä tietoa siitä, mitä mukaan tulijat tarvitsevat.

Aloimme ymmärtää miten työstämme omaa panostamme, mitä voimme välittää.

Maaliskuussa ei enää tuntunut siltä, että saimme liian suuren tehtävän. Tarkoitus ei ollut muuttaa ketään kerta heitolla, vaan tuoda uusia henkisiä näkökulmia, avaimia ja herättää tahtoa muutokseen. Manifestointien kautta ihmiset voidaan kohottaa henkisesti vastaanottamaan näitä muutoksen avaimia omasta minuudestaan käsin.

Ihminen on tuuliajolla, ellei Minuus, Minä-voima ole ohjaksissa.

Manifestointien avulla voidaan luoda yhteys omaan sisäiseen voimaan, vakiinnuttaa se ja ohjata tavoitteisiin pyrkimistä.

Energy Medicin-tekniikka puhdistaa ja vahvistaa kehon energia-virtoja akupisteitä aktivoimalla. Ihmiskehossa on useita erilaisia energiajärjestelmiä kuten meridiaanit, akupisteet ja chakra-järjestelmä.

”Terveyttämme, ajatuksiamme, asenteitamme ja käytösmallejamme, kaikkia niitä ylläpitää meitä ympäröivä ja meidät läpäisevä energiakenttä. Jokaista henkistä, fyysistä ja emotionaalista ongelmaa, joita meillä on, voidaan puhutella tehokkaammin liikuttamalla sitä ylläpitäviä energioita.” (Donna Eden)

EFT, Emotional Freedom Technique (Tunteiden vapauttamisen tekniikka), eli Tapping, taputtelu, perustuu myös akupisteiden aktivoimiseen. Negatiiviset kokemukset ja pelot laukaisevat aivoissa hälytystilan ja puolustautumisvalmiuden ”Taistele tai pakene”-reaktion. Ne kokemukset painuvat alitajuntaan ja vaikuttavat siellä, kuluttavat meitä.

Kaikki pienet vastoinkäymiset ja harmit eivät aiheuta yhtä suurta hälytystä kuin pelko tai järkytys, mutta kun niitä kertyy satoja kuukausien ja vuosien myötä, niiden vaikutus kehoon ja mieleen kasautuu.

Stressireaktio alkaa aivoissa mantelitumakkeessa, joka on osa limbistä järjestelmää. Limbinen järjestelmä on tunteiden ja pitkäaikaisen muistin lähde, ja negatiiviset tunteet varastoituvat sinne.

Mantelitumake tunnistaa vaaran, mutta aikaisempi negatiivinen kokemus voi ohjelmoida sen nostamaan hälytyksen, kun jotain samankaltaista tapahtuu myöhemmin. Jos on koulussa pitänyt esitelmän, joka meni huonosti ja aiheutti stressiä, kokemus on voinut saada mielen ja kehon yhdistämään ihmisten edessä puhumisen ”vaaraan”.

Taputtelu sammuttaa mantelitumakkeen hälytyksen purkamalla aivojen hälytysreitit. Meridiaanipisteiden taputtelu lähettää keholle rauhoittavan viestin.

Näillä välineillä pystyy poistamaan monia esteitä tieltään matkalla toteuttamaan elämänsä tarkoitusta.

Jos koet tarvitsevasi tällaista tukea tielläsi, katso tarkemmin:

http://omanelamaniluoja.fi/voimaretki.html

Elämä voi olla mahtava seikkailu

Ihastuttavaa kevättä

Irmeli

Jaa tämä:
Irmeli Armiala

Kiinnostukseni henkisyyteen alkoi jo teini-iässä. Tutustuin eri virtauksiin ja kokemusta erilaisista henkisyyden ilmenemismuodoista on myös kertynyt runsaasti. Olen suomentanut useita henkisyyttä käsitteleviä esitelmiä ja pari kirjaa. Olin pitemmän aikaa toivonut saavani uusia ideoita ulospäin suuntautuvaan henkiseen työskentelyyn. Minua poltti halu tehdä jotain, jakaa kokemaani, mutten tiennyt mitä tekisin. Inna Thilin minulle pitämien mentorointien aikana avautui mahdollisuuksia, joita en ollut osannut ajatella. Niistä kehittyi idea blogin kirjoittamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net