02.11.2017

Henkisen maailman parantava lahja

Miten hoidat itseäsi, kun johonkin sattuu? Mitä teet, kun jokin paikka on kipeä?

Kun päätä särkee, oletko laittanut kätesi otsalle tai pidellyt päätäsi? Hierotko kipeää vatsaa kädelläsi? Entä mitä teet, kun ajatus ei kulje tai kun huomaat tehneesi jotain päin mäntyä? Panetko kätesi otsalle voihkaisten "Voi ei!"? Miten reagoit ahdistuessasi tai stressaantuneena? Oletko laittanut kädet otsalle tai peittänyt kasvosi niin, että sormenpäät ovat otsalla? Tai ehkä olet nähnyt jonkun tekevän niin.

Vaisto ohjaa käsiämme oikeisiin kohtiin. Kauhistuessaan tai pelästyessään kätensä otsalle painava ihminen tekee ajattelematta sen, mitä tilanteessa on tehtävä: hän estää verta poistumasta etuaivoista pysäyttääkseen stressireaktion. Muuten etuaivoit voisivat menettää jopa 80% verta "taistele tai pakene"-reaktioon, jonka seurauksena ajatus ei kulje, pää ei toimi. Käden pitäminen otsalla tehostaa veren virtaamista etuaivoihin. 

Aikojen alussa, kun ihmiskunta oli lähempänä henkistä maailmaa, parantamisen mysteereihin vihityt papit välittivät henkistä tietoa ja opettivat parantamistaitoja. Sieltä kaukaa on energioilla parantaminen lähtöisin, sen vuoksi eri puolilla maailmaa ihmiset ovat hoitaneet ja hoitavat edelleen itseään ja muita ohjaamalla ja puhdistamalla energioita: kiinalaiset ovat tunteneet meridiaaneihin perustuvan akupunktion tuhansia vuosia, intialaisilla on pitkä perinne chakrajärjestelmän käytössä. Hopi-intiaaneilla oli kivunpoistomenetelmä. Refleksivyöhykkeisiin perustuvaa terapiaa kuvasivat tohtorit Adams ja Bell Saksassa vuonna 1585. Cherokee-intiaanit olivat käyttäneet samantapaista menetelmää luultavasti tuhansia vuosia. 

Donna Eden, joka on lapsuudestaan asti nähnyt energioita, on parantanut ensin itsensä monista vakavista sairauksista energioiden avulla. Hän hoiti kaksikymmentäkolme vuotta praktiikassaan ihmisiä puhdistamalla ja tasapainottamalla heidän energioitaan ja opetti heitä tekemään sen itse. Nyt hän on kiertänyt ympäri maailmaa kahdeksantoista vuotta miehensä David Feinsteinin kanssa opettamassa yleisöille itsehoitomenetelmiä ja kouluttamassa Eden Energy Medicin-hoitajia.

Hän on koonnut energiajärjestelmät energia-anatomian oppaaksi ja esittää kokemuksensa perusteella valtavan määrän erilaisia helposti opittavia menetelmiä, joilla voi itse harmonisoida energioitaan.

Mielenkiintoista on, että hän kertoo useamman kerran luulleensa keksineensä itse jonkin menetelmän, ja kuulleensa myöhemmin, että sitä tai vastaavaa ovat käyttäneet Hopi-intiaanit tai jonkin vähemmän teollistuneen alueen asukkaat. 

Energioilla parantaminen on jumalten lahja meille. Se on aina käytettävissä, sillä ei ole sivuvaikutuksia, se ei vahingoita millään tavalla, se ei maksa mitään - terveytemme on meidän käsissämme. 

Stressi on terveydelle tuhoisaa. Stressireaktiossa erittyy kortisoli-nimistä stsressihormonia. Pitkään jatkuessaan korkea kortisoli-taso vaikuttaa sydämen toimintaan, immuunijärjestelmään, seksuaalisuuteen, uneen, ruuansulatukseen, hengitykseen, verenkiertoon ja - ennenaikaiseen vanhenemiseen!

Stressin hallinta on ensiarvoisen tärkeää, ja teet paljon itsesi hyväksi, kun opettelet hallitsemaan stressiä ja vähentämään kortisolin haittavaikutuksia. Donna Eden neuvoo siihen helpon ja nopean menetelmän: laita kätesi otsallesi tai kulmakarvojen yläpuolella oleville kyhmyille ja pidä niitä siinä; usein jo pari kolme minuuttia riittää. 

Toinen tärkeä asia on imunestekierron tukeminen; sillä ei ole omaa pumppua kuten sydämellä. Liikkuminen panee sen liikkeelle, mutta päivän mittaan meihin kertyy runsaasti erilaisia haitallisia aineita, joten sen neurolymfaattiseten pisteiden hierominen vauhittaa haitta-aineiden poistumista kehosta. 

Sairauksien ennaltaehkäisy on aina parempi kuin sairauksien hoitaminen.

Terveellistä marraskuuta

Irmeli

 

 

Jaa tämä:
Irmeli Armiala

Kiinnostukseni henkisyyteen alkoi jo teini-iässä. Tutustuin eri virtauksiin ja kokemusta erilaisista henkisyyden ilmenemismuodoista on myös kertynyt runsaasti. Olen suomentanut useita henkisyyttä käsitteleviä esitelmiä ja pari kirjaa. Olin pitemmän aikaa toivonut saavani uusia ideoita ulospäin suuntautuvaan henkiseen työskentelyyn. Minua poltti halu tehdä jotain, jakaa kokemaani, mutten tiennyt mitä tekisin. Inna Thilin minulle pitämien mentorointien aikana avautui mahdollisuuksia, joita en ollut osannut ajatella. Niistä kehittyi idea blogin kirjoittamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net