22.09.2017

Helppous ja keveys

”Palauta elämääsi helppous ja keveys. Muista miten helppoa elämä on. Muista, että elämä on kevyttä. Jos se ei siltä tunnu, pysähdy ja mieti mistä raskaus johtuu. Mistä johtuu elämäsi takkuaminen? Löydä ydinolemuksesi ja pääse eroon raskaudesta, joka vetää sinua alaspäin ja saa sinut uskomaan, että elämä olisi raskasta ja vaikeaa. Helppous ja keveys ovat ohjastajasi elämässäsi.

Seuraa helppoutta ja keveyttä niin löydät itsesi sieltä mistä sinun kuuluukin löytyä. Joskus aika ei ole kypsä. Josku sinun täytyy muuttua. Joskus toisen täytyy muuttua. Kun olet oikealla tiellä ovet aukenevat ja saat valita runsaudesta. Helppous ja kevyes olkoon opastajasi. Unelmoi isosti. Usko isosti. Rakasta isosti.” Christiel-enkelini kanavointi 2.9.2017

Tämä on jälleen asioita, jotka on helppo kirjoittaa: elämä on helppoa ja kevyttä. Tiedän hyvin itsekin, että välillä elämä ei vaan tunnu helpolta ja kevyeltä. Enkelini mainitsee viestissään oman ydinolemuksesi löytämisestä. Tämä tarkoittaa mielestäni sitä yksinkertaista seikkaa, että muista, että SINÄ OLET VALO. Se on ydinolemuksesi. Se on meidän kaikkien ydinolemuksemme. Olemme syntyneet valosta ja valoon palaamme. Ydinolemuksemme voisi nimetä valon lisäksi myös sieluksi. Sielumme on tämä valo ja valomme on aina turvassa ja terve. Sielullamme on aina kaikki mitä tarvitsemme.

Ihmiselämän haasteet tuntuvat välillä käsittämättömiltä ja vaikeilta hyväksyä. Elämän tarjotessa oppiläksyjä mielestäni onkin tärkeintä päästä mahdollisimman nopeasti eroon uhriajattelusta ja itsesäälistä. Asioiden salliminen on myös tärkeää, mutta tämä ei tarkoita, että jäät passiivisesti nuolemaan nurkkaan haavojasi ja sallit kaiken tapahtua kuten ennenkin. Ei, salliminen tarkoittaa tilanteen hyväksymistä ja havaitsemista: ”näin on päässyt käymään ja näin näyttää käyvän edelleen”.

Mennyttä et voi muuttaa, mutta voit hoitaa sitä. Kun sinusta tuntuu aidosti hyvältä lähettää valoa ja rakkautta menneisyyteesi ja siellä vaikuttaneisiin tapahtumiin ja ihmisille, tee se sydän avoinna. Menneisyyden valolähetys menee perille yhtä varmasti kuin hoitoenergian lähettäminen tuleviin tilaisuuksiin. Tällainen aito valolähetys hoitaa toisten ihmisten lisäksi tietenkin myös sinua itseäsi ja pikku hiljaa helppous ja keveys ovat elämässäsi jälleen mukana.

Sallimisen kanssa käsikkäin pitää mielestäni kulkea myös tilanteeseen puuttuminen siten, että mietit, miten voit välttyä jatkossa samanmoisilta haasteilta. Mitä sinun tulee oppia kyseisestä tilanteesta?

Mieleeni nousee perustavanlaatuinen vastaus tähän kysymykseen: RAKASTA ITSEÄSI ENEMMÄN. Sinä olet äärettömän arvokas ja kaunis ihminen ja sielu. Ei ole ketään toista kaltaistasi. Sinä olet ainutlaatuinen. Enkelit rakastavat sinua suuresti. Sinun tehtäväsi on nyt rakastaa myös itse itseäsi.

Enkelini tuntuu kuiskivan korvaani, että minun tulee kirjoittaa vielä, että yleensä se helpoin ratkaisu on hyvä. Yksinkertaisuus siis kunniaan. Tästä voin vetää johtopäätöksen, että elämän on siis helppoa, kevyttä ja yksinkertaista. Mitäpä siihen lisäämään? Aamen.

Toivon, ettet heti tyrmää tätä ajatusta, jota enkelini tarjoaa. Istahda ja mutustele näitä lauseita. Annan niiden mennä ihosi alle. Anna niiden upota sydämeesi saakka. Itke, jos siltä tuntuu. Naura, jos se kutkuttaa mahanpohjassasi. Hyväksy helppous, keveys ja yksinkertaisuus elämääsi. Salli niiden tulla ja kuulua elämääsi. Sinä todellakin ansaitset ne.

Toivon sinulle helppoa ja kevyttä syyskuuta. Enkelit auttakoon sinua ymmärtämään elämän yksikertaisuus ja kauneus.

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net