11.04.2015

Haudassa olemisesta

Kristuksen elämässä haudan lepo osui aikaan hänen kärsimyksensä ja ylösnousemuksensa välillä. Haudan lepoa edelsi pitkä piinallinen viikko ja sitä seurasi kuolleista herääminen, joka herätti suurta riemua, mutta myös pelkoa.

Kun sinä joudut omassa elämässäsi hautaasi, onko sinulla siellä lepo? Tarkoitan tässä sitä tilaa, jolloin sinun on vaan pakko päästää irti, levätä ja antaa kuoleman tehdä tehtävänsä.

Haudan levossa oleminen on olemista toisessa taajuudessa, jossa myös henkimaailman auttajat voivat olla läsnä antaen apuaan ja valmistellen sinua omaan ylösnousemukseesi. Kuolemassa taivas on lähimpänä.

Sen vuoksi ethän kavahda niitä aikoja elämässäsi, jolloin koet, ettet koe eläväsi. Ne ovat aikoja, jolloin kuolema tekee tehtäväänsä valmistellen sinua siihen uuteen, joka on tuloillaan.

Haudan levossa eläminen merkitsee usein eristäytymistä muista ihmisistä ja vetäytymistä omiin oloihin. Kun näin tapahtuu itsellesi, tai näet toiselle tapahtuvan, niin anna asian olla niin.

Jokainen pääsee joku päivä ulos haudastaan oltuaan siellä tarpeeksi pitkään ja sen jälkeen päivä paistaa entistä kirkkaampana.

Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net