17.05.2018

Energiavarkaat keskuudessamme

Varo energiavarkaita! Oletko joutunut energiavarkaan kohteeksi? On ihmisiä, jotka elävät ja kukoistavat toisten energioilla. Energioiden ymmärtäminen muuttaa sekä maailmankuvaa että ihmiskuvaa henkisempään suuntaan.

Energiasi virtaavat kehossasi, mutta ne ovat myös yhteydessä ulkomaailmaan ja toisiin ihmisiin.

Osa meistä on herkempiä toisten energioiden vaikutuksille. Jos kuulut herkkiin ihmisiin, jonkun lähellä olevan negatiivinen energia saattaa vaikuttaa sinuun ja mielialaasi, ja todennäköisesti joudut muita helpommin energiariiston kohteeksi tai suorastaan energiavampyyrin uhriksi (Näin ilmaisun ”Energy Vampire” dr. Christiane Northrupilla). Energiavampyyri vastannee narsistia.

Kehossasi vaikuttavista energioista tunnetuimpia ovat meridiaanit, chakrat ja aura. Meridiaanit kuljettavat energiaa joka puolelle kehoa. Aura suojelee kehoa ulkomaailman vaikutuksilta, mutta on myös yhteydessä siihen.

Meridiaaneista keskimeridiaani, joka kulkee häpyluusta alahuuleen, on herkkä ulkopuolisten energioiden vaikutuksille.

Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka jakavat energiaa vaikutuspiiriinsä kuuluville elimille. Ne imevät energiaa ympäristöstä ja myös toisten ihmisten energioita, olivat ne millaisia hyvänsä, ja jakavat sen kehoosi. Ne myös vapauttavat energiaa ulos.

Tämä kuulostaa aluksi melko monimutkaiselta, mutta käy ymmärrettäväksi, kun käy asian ajatuksella läpi.

Myötäpäivään pyörivä chakraenergia liikkuu ulospäin ja ympäröi muita energioita. Vastapäivään pyörivällä chakraenergialla on taipumus liikkua sisäänpäin, vetää muita energioita puoleensa.

Nyt tarkkana: Kussakin chakrassa on seitsemän kerrosta. Jokainen kerros voi pyöriä sekä ulos- että sisäänpäin – se joko luovuttaa pois liikaa energiaa tai vetää energiaa puoleensa; niiden suuntakin voi muuttua.

Lisäksi myös vastapäivään pyörivä energia voi liikkua ulospäin, ja koska se energia vetää muita energioita puoleensa, sen imu voi ulottua ympäristöön ja imeä itseensä toisten energioita.

Vuosia sitten olin iäkkään Anni-tätini luona. Istuimme kahvipöydässä ja panin surullisena merkille miten väsyneiltä ja harmaalta hänen kasvonsa näyttivät. Jonkin ajan kuluttua huomasin värin palanneen hänen kasvoilleen ja hänen piristyneen selvästi. Ajattelin, että seurani oli selvästi virkistänyt tätiä. Samassa tajusin, että olin itse niin väsynyt, että jaksoin tuskin istua siinä. Väsymys meni kuitenkin ohi hetkessä, ja voin taas ihan hyvin.

Silloin en vielä tiennyt meridiaaneista ja chakroista, mutta myöhemmin ymmärsin, että täti oli tiedostamattaan imaissut energiaa minulta.

Toinen” energian siirtoon” liittyvä kokemus oli erään uuden naapurin kanssa. Olimme jutelleet muutaman kerran ja käyneet kai kerran yhdessä ostoksilla lähikaupungissa. Sitten hän pyysi minua mukaansa eläinlääkärille, koska hänen vanha ja sairas kissansa oli tullut elämäntiensä päähän. Eläinlääkärillä halusin odottaa odotushuoneessa, mutta hän pyysi minua jäämään. Yritin pysyä ulkopuolisena, mutta en onnistunut, vaan hänen ahdistuksensa siirtyi minuun ja koin sen rinnassani kipeästi. Todennäköisesti hänen sydänchakransa energia virtasi ulospäin. Siinä saattoi minun empaattisuuteni puolestaan olla tahtomattani avoin ja imaista tuskan minuun.

Eräs japanilainen tuttava oli huomannut omien tunteidensa muuttuvan yllättäen kaupungilla kulkiessa. Hän saattoi olla hyväntuulinen ja iloinen, mutta huomata äkkiä olevansa vihainen tai surullinen. Hän ihmetteli muutosta, mutta tuli siihen tulokseen, että se ei ollut hänen omaa tunnettaan, vaan jonkun muun tunne-energia oli siirtynyt häneen.

Mieheni kertoi osallistuneensa vuosia sitten erääseen keskusteluryhmään, jossa yksi ja toinen oli kertonut väsyvänsä, vaikka oli ryhmään tullessaan miten hyvällä mielellä ja voimissaan. Kerran heitä oli ollut paikalla vain neljä ihmistä. Heistä kolme oli väsynyt koko ajan enemmän ja enemmän, kun yksi voimistui silminnähden. Jälkeenpäin nämä kolme kertoivat tuntemuksistaan toisilleen, ja energiavaras paljastui.

Mitä sitten voi tehdä, jotta välttyisi näiltä energiarohmuilta?

Olen vuosien myötä kokeillut monia keinoja, suojameditaatioita ja muita, mutta mistään ei ole ollut pysyvää apua.

Vasta nyt, kun olen tehnyt Donna Edenin energiaharjoituksia, olen pystynyt suojautumaan energiavoroilta ja toisten negatiivisilta tunteilta.

Ensinnäkin olen tehnyt pitkän aikaa Donna Edenin ”Viiden minuutin päiväohjelmaa”. Donna sanoo sen luovan perustan muulle energiatyöskentelylle. (Menee pari kolme kuukautta ennen kuin energiamalli on juurtunut kehon energioihin, mutta kannattaa tehdä.)

Lisäksi olen vahvistanut energioiden virtaamista oikein seuraamalla meridiaaneja päivittäin. Niistäkään ei sinällään ollut estämään energiahyökkäyksiä, mutta ne ovat vahvistaneet muuten kehoni energioita.

Uskon, että varsinaisen suojan energiavarkaita vastaan olen saanut harjoituksella, jota Donna kutsuu ”vetoketjun sulkemiseksi”.  Kirjoitin tuossa alkupuolella, että keskimeridiaani on altis ulkopuolisten energioiden vaikutuksille. Sen vuoksi sen voi sulkea seuraamalla sitä sen alkupäästä häpyluusta ylös alahuuleen, ja keskittyä samalla siihen, että sulkee sen kuin vetoketjun. Tee se kolme kertaa ja nakkaa lopuksi kuvaannollisesti avain pois. Plussana on se, että keskimeridiaani on altis vahvistuslauseille. Kannattaa liittää siihen jokin positiivinen lause kuten vaikka ”Olen tänään energinen”.

Toinen tapa, joka on auttanut meillä, on sydänchakran ja/tai solar plexus chakran ”puhdistaminen”. Siinä pyöritetään ensin kättä chakran päällä (noin 10 cm kehon yläpuolella) vastapäivään ja vedetään siten huonoa energiaa pois. Perusohje on kolme minuuttia puhdistamista. Tärkeää on ravistaa huono energia kädestä ennen kuin ryhtyy tasapainottamaan chakraa pyörittämällä kättä chakran yläpuolella myötäpäivään pari minuuttia. Mikään ei estä tekemästä pitempään kumpaakaan. Käytän vasenta kättä puhdistamiseen ja oikeaa tasapainottamiseen, mutta ne voi tehdä kummalla tahansa tai molemmilla käsillä.

Kaikkia chakroja voi tasapainottaa tällä tavalla.

Chackojen sijainnit löydät googlaamalla, ellet tunne niitä. Donna Edenillä on YouTubessa meridiaanien seuraamisen näyttävä video Tracing Meridians with Donna Eden ( alle 8 min.).

Ympärillämme on lisäksi keinotekoisia sähkömagneettisia ja muita säteilyjä, jotka vaikuttavat heikentävästi energioihimme. Olen nähnyt videon, jossa oli jollakin laitteella kuvattu säteilyjä, joita mm.tietokoneet ja erilaiset sähkömagneettiset ja laitteet säteilevät. Eri laitteista lähti teräviä säteilyjä ympäriinsä. Säteilyä tuli seinienkin läpi. (Eräs NASAn avaruustieteen laboratorion koe)

Se ei ollut mukavaa katsottavaa. Vastaavien säteilyjen ristitulessa olemme päivittäin enemmän tai vähemmän.

Donna Eden on kehittänyt ja koonnut harjoituksia, jotka vahvistavat kehoa sopeutumaan ja kestämään myös näitä säteilyjä ja poistamaan niiden vaikutuksia immuunijärjestelmästämme ja koko energiajärjestelmästämme. Edellä mainitut Viiden minuutin päiväohjelma (Five Minutes Daily Routine) ja meridiaanien virtauksen ohjaaminen päivittäin vahvistaa meitä selviämään niistä mahdollisimman hyvin. On sopeuduttava niin hyvin kuin voi, menneiseen ei ole paluuta.

Irmeli

Jaa tämä:
Irmeli Armiala

Kiinnostukseni henkisyyteen alkoi jo teini-iässä. Tutustuin eri virtauksiin ja kokemusta erilaisista henkisyyden ilmenemismuodoista on myös kertynyt runsaasti. Olen suomentanut useita henkisyyttä käsitteleviä esitelmiä ja pari kirjaa. Olin pitemmän aikaa toivonut saavani uusia ideoita ulospäin suuntautuvaan henkiseen työskentelyyn. Minua poltti halu tehdä jotain, jakaa kokemaani, mutten tiennyt mitä tekisin. Inna Thilin minulle pitämien mentorointien aikana avautui mahdollisuuksia, joita en ollut osannut ajatella. Niistä kehittyi idea blogin kirjoittamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net