26.08.2014

Elokuu toi helpotuksen helteeseen

Elokuu toi helpotusta helteeseen. Tähtitaivaalla on myös kiinnostavia asioita! Mars ja Saturnus ovat tarkassa yhtymässä. Kuvio tuo mukanaan jollakin lailla kahlitun energian; energian, joka ei automaattisesti löydä väylää purkautumiselleen. Klassisesti tänä on kiukkukuvion tunnusmerkki.

Mitä voimme tehdä tässä tilanteessa? Ehdottaisin, että asiat otetaan vastaan korostetun rauhallisesti. Ajatukset voi hetkeksi viedä hengitykseen, jolloin oma kehotietoisuutemme aktivoituu. Kaikkeen ei tarvitse reagoida nopeasti ja heti. Kuvio vaikuttaa meidän jokaisen elämään ja nyt kannattaakin olla erityisen tarkkana omien reaktioittensa suhteen!

Erittäin suositeltava tapa Marsin ja Saturnuksen haasteellisissa kontakteissa olisi jännitteisen energian purkaminen johonkin fyysiseen toimintaan. Urheilu, lenkkeily, marjastus ja sienestys voisivat olla hyviä tapoja saada energialataus suuntautumaan rakentavalla tavalla. Tällä hetkellä Merkurius on Neitsyessä. Merkurius liittyy tapaamme kommunikoida. Puheemme tai kommunikointimme saattaa olla kriittistä. Kriittisyys on ominaisuus, joka kuuluu Neitsyen merkkiin. Viisasta olisi toimia fyysisesti Mars-Saturnus jännitteessä ja jättää puhe vähemmälle, ettei puheemme lietsoisi konfliktienergioita lisää!

Mars tuo mukanaan kiihkeyden ja nopeuden, jota sitten Saturnus kahlitsee kantamalla itsessään harkinnan voimia sekä pitkäjänteisyyttä. Planeettojen kohtaaminen on haastava, sillä niillä ei ole juuri mitään yhteistä. Mars on tulimerkki, Saturnus on maamerkki. Kumpikin ovat kyllä johtavia merkkejä, mutta se ei välttämättä helpota tilannetta!

Merkkimiljöö on tällä kertaa Skorpioni. Mars on Skorpionin toinen hallitsija ja näin ollen kotikentillään. Saturnus tuo oman hidastavan vaikutuksensa merkin teemoihin. Skorpionin merkkiä hallitsee tietty intensiivisyys, syvällisyys, se ei päästä helpolla vaan asiat katsotaan läpi perinpohjaisesti. Skorpionin merkkiin liittyy myös seksuaalisuuden teema. Hallussamme olevia energioita on syytä käyttää viisaasti.

Kun energiat kiihkeän Marsin ja hidasteita tuovan Saturnuksen osalta on tasapainotettu, saadaan tulokseksi pitkäjänteisyyttä viisaalla ja syvälle luotaavalla tavalla. Tällöin aloitetut projektit ovat suunniteltuja ja ne viedään loppuun saakka kärsivällisesti ja kestävyyttä osoittaen. Henkilökohtaisessa elämässä huomaa kyllä, kun ongelma on ratkaistu, kun itse on osannut toimia viisaasti: tällöin hajottava energia poistuu; enää ei ole riitoja tai epäselvyyksiä, eri suuntiin vetämistä. Olemme oppineet sen, mitä haastava kuvio voi antaa meille!

Kaunista loppukesää!

Tiina Heinonen

24.8.2014

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net