25.05.2017

Elinvoimaa ja energiaa

Tulee aika, jolloin energioiden tasapainottaminen kuuluu jokaisen päiväohjelmaan, energia-anatomiaa opetetaan lapsille koulussa ja aikuisille kursseilla. On itsestään selvää, että ihmiset tasapainottavat energioitaan pitkin päivää tarpeen mukaan. Palaamme luonnollisiin hoitoihin, joita on tehty eri puolilla maailmaa kautta aikojen.

Sairaanhoidon kustannukset ovat karkaamaisillaan käsistä, joten lääketehtaitten ja auktoriteetistaan kiinnipitävien lääkeuskovaisten lääkärien vastustuksesta huolimatta taloudelliset syyt ajavat muutokseen. Käytettävissä olevat resurssit voidaan käyttää vakaviin tapauksiin.

Voit vaikuttaa kehoosi ja hyvinvointiisi ravinnon ja terveellisten elintapojen, etenkin liikunnan avulla, mutta et voi juuri muulla tavalla vaikuttaa jonkin tietyn elimen tai järjestelmän toimintaan.

Jos maksassa, munuaisissa, haimassa tai vatsassa ilmenee ongelmia, on yleensä mentävä lääkärille. Koululääketieteen lääkäri lähettää kokeisiin ja tutkimuksiin ja voi antaa aikanaan reseptin. Akupunktiolääkäri hoitaa akupunktiolla, joka aktivoi ko. elimen toimintaa, vahvistaa sen energiaa. Jotkut lääkärit antavat antroposofisen laajennetun lääketieteen tai homeopaattisia hoitoja ja lääkkeitä.

Lisäksi on monenlaisia luontaishoitoja, mutta niitä ei ole jokaisen saatavilla. Lisäksi oikean hoidon valitseminen on vaikeaa. Mistä tiedät mikä sinua auttaisi?

Jokaisella meillä on kohtalomme, ja joskus sairaus voi kuulua siihen. Ehkä se on tullut opettamaan meille jotain, jota emme muuten olisi oppineet. Sairaus saattaa kohdata meitä, koska emme ole kuunnelleet kehoamme, ja olisimme voineet välttää sairastumisen ottamalla varteen pienemmät kehon lähettämät vihjeet.

Voit kuitenkin itse vaikuttaa ennaltaehkäisevästi elintesi ja elinjärjestelmiesi energioihin puhdistamalla ja tasapainottamalla niiden meridiaanien energiavirtaa ja poistamalla kuona-aineita lymfapisteitä hieromalla. Menetelmät on helppo omaksua, ne eivät vie montaa minuuttia.

Maksameridiaani tuo energiaa ja elinvoimaa maksalle, munuaismeridiaani munuaisille, vatsameridiaani vatsaan, sydänmeridiaani sydämelle ja keuhkomeridiaani keuhkoille ja jne.

Pernameridiaani hallitsee pernaa ja haimaa, mutta on tekemisissä myös kateenkorvan, nielurisojen, imunesteen, imusolmukkeiden ja luuytimen kanssa. Lisäksi se valvoo verenkiertoa, aineenvaihduntaa, vasta-aineiden tuotantoa ja ravinnon jakelua koko kehoon.

Pernameridiaani pitää yllä tehokasta puolustusjärjestelmää huolehtimalla elimistöstä.

Pernameridiaanin pisteitä naputtelemalla voi saada lisäenergiaa.

Nykyään on yhä selvemmin todettu myös mielen ja mielikuvien vaikutus kehoon. Sen voit itse todeta hetkessä. Nosta mieleesi jokin tekemäsi moka, kohtaamasi epäoikeudenmukaisuus tai jokin muu harmi. Ei mene monta sekuntia, kun stressihormonitasosi nousee ja rinnassa jäytää tai vatsa menee sekaisin.

Kolmoislämmitinmeridiaani on mantelitumakkeen ja hypotalamuksen, stressireaktion käynnistäjien energiatason vastine. Sen voi rauhoittaa ja keskushermoston voi ohjelmoida uudelleen niin, ettei se tee hälytystä ihan pienistä arkipäivän stresseistä. Otsapisteiden painaminen ja EFT-naputtelu auttavat siinä. Myös positiiviset ajatukset ja mielikuvat vaikuttavat kehoosi ja sen terveyteesi.

Päivittäinen viiden minuutin ohjelma luo perustan uusien myönteisten "energiatapojen" omaksumiselle ja auttaa kehon energiavirtauksia palautumaan luonnolliseen tilaansa. 
Se luo perustan, jolle edistyneemmät tekniikat voivat rakentua.

Energialääketiede tarjoaa monenlaista helpotusta elämään helposti omaksuttavilla, yksinkertaisilla vain vähän aikaa vievillä menetelmillä. Vaikka otsapisteiden piteleminen stressissä tehoaa muutenkin, useimmat menetelmät auttavat parhaiten, kun niille on luotu energiaperusta.

Energiahoitoja voi oppia Donna Edenin Youtube-videoilta. Voit myös tulla tutustumaan niihin Tampereelle.

Energiaa ja elinvoimaa

4. toukokuuta klo 15.30–17.00

Ruususali
Tuomikirkonkatu 40 c
Tampere    
Hinta 25€

Kevään viimeinen Elinvoimaa ja energiaa-tapahtuma tarjoaa helpon tavan päästä sisään energioiden maailmaan.

Voit ilmoittautua mukaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Saat sähköpostiisi tarkemman ohjelman.

Keväisin terveisin

Irmeli

 

Jaa tämä:
Irmeli Armiala

Kiinnostukseni henkisyyteen alkoi jo teini-iässä. Tutustuin eri virtauksiin ja kokemusta erilaisista henkisyyden ilmenemismuodoista on myös kertynyt runsaasti. Olen suomentanut useita henkisyyttä käsitteleviä esitelmiä ja pari kirjaa. Olin pitemmän aikaa toivonut saavani uusia ideoita ulospäin suuntautuvaan henkiseen työskentelyyn. Minua poltti halu tehdä jotain, jakaa kokemaani, mutten tiennyt mitä tekisin. Inna Thilin minulle pitämien mentorointien aikana avautui mahdollisuuksia, joita en ollut osannut ajatella. Niistä kehittyi idea blogin kirjoittamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net