07.07.2015

Eheytyminen sielun tasolla

Elämästä ei selviä kolhiintumatta, mutta kolhuja ja vastoinkäymisiä voi onneksi käyttää henkisen kasvun ja eheytymisen alullepanijoina. Yksi syvällisimmin henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme vaikuttavista asioista on erilaisten traumaattisten tapahtumien jälkeensä jättämät jäljet.

Kun koemme jotain mihin liittyy intensiivinen negatiivinen tunne, se saa osan elämänenergiastamme ja sielun energiastamme karkaamaan, ja menetämme samalla osan täydestä kapasiteetistamme. Psykologiassa puhutaan dissosiaatiosta, joka toimii psyykkisenä puolustusmekanismina kun jokin tapahtuma on liian kivulias kestettäväksi.

Kun tällainen trauma tapahtuu, se taltioituu kenttäämme ja resonoi siellä vetäen puoleensa samankaltaisia asioita. Traumat luovat ikään kuin fraktaalikuvioita, joissa samat muodot toistuvat eri mittakaavoissa. Otetaan esimerkiksi henkisesti tai fyysisesti väkivaltainen vanhempi. Tällaisen vanhemman vaikutuspiirissä kasvaminen luo turvattomuutta ja pelkoja, vaikeuksia luottaa itseensä, elämään ja muihin ihmisiin. Terveiden rajojen vetäminen on todennäköisesti vaikeaa. Kun sitten elää elämäänsä tällaisilla ominaisuuksilla ja informaatiolla varustettuna, alkuperäisen trauman “kaiku” ilmenee eri elämän osa-alueilla esimerkiksi ihmissuhteina, joissa tulee hyväksikäytetyksi; työnä, jossa ei saa kaipaamaansa arvostusta; raha-ongelmina, jotka viestivät aina itsearvostuksen puutteesta, ja niin edelleen. Toistamme näitä samoja kaavoja ja elämäämme tuodaan ihmisiä jotka peilaavat haavojamme niin kauan, kunnes ymmärrämme mistä on kyse ja teemme asialle jotakin. Tämä on hyvä asia! Katsomalla oman elämänsä olosuhteita muita syyttelemättä saamme ensiarvoisen tärkeää tietoa siitä, mitä meidän on syytä parantaa päästäksemme elämässä eteenpäin.

Pelot, epäluulo, voimattomuus, lamaantuminen, toivottomuus, ahdistuneisuus, masennus, tahdonvoiman puute, energian puute, innottomuus ja merkityksettömyyden tunne ovat joitain merkkejä traumatisoitumisen aikaansaamista vaurioista. Traumatisoituminen voi tapahtua jo kohdussa tai vastasyntyneenä. Kohdussa oleva lapsi tuntee äitinsä kokemat tunteet aivan kuin ne olisivat hänen omiansa ja puutteellinen hoiva vauva-aikana aiheuttaa traumatisoitumista. Yhä kuulee opetettavan että vauvan on annettava itkeä itsekseen, jotta se oppii tyynnyttämään itse itsensä, ja ettei lapsesta tule vaativaa ja hemmoteltua. Se, että jättää pienen vauvan tai lapsen selviytymään yksin vaikeiden tunteiden kanssa, ei saa aikaiseksi mitään muuta kuin traumatisoitumista ja luottamuksen katoamisen. Lapsi oppii hyvin tehokkaasti sen, että muiden apuun ei voi luottaa, että omat tarpeet eivät ole tärkeitä ja että vanhemmat, joiden tulisi rakastaa häntä, eivät auta. Näetkö millaisia ongelmia tällainen uskomusjärjestelmä voi aiheuttaa tulevaisuudessa?

Itse olen saanut parantaa itsessäni mm. sitä että minua ei imetetty, en todennäköisesti saanut ruokaa aina kun olin nälissäni, sillä äidilleni oli opetettu että lasta saa syöttää vain 4 tunnin välein ja lisäksi vanhempani riitelivät paljon ollessani vauva. Kun kadoksissa olleet sielun osaset palasivat minuun, mieleeni alkoi tulvia onnellisia lapsuusmuistoja ja tunsin itseni valtavan rakastetuksi. En ollut ennen tätä pystynyt muistamaan juuri mitään ensimmäisistä 6 elinvuodestani traumoista johtuen. Onnen ja kiitollisuuden kyyneleet valuivat pitkin poskiani.

Kun näitä kipeitä kokemuksia alkaa parantaa sielun tasolla, saamme takaisin kadoksissa olleet voimavaramme: elämänvoiman, uskon ja luottamuksen, rakkauden itseä kohtaan, turvallisuuden tunteen, tahdonvoiman ja sisäisen rauhan. Saamme jälleen yhteyden siihen osaan itseämme joka tietää miksi olemme täällä, mitkä ovat vahvuuksiamme ja mikä on tehtävämme. Kun näin syvällinen muutos tapahtuu omassa kentässä, se muuttaa koko signaalin, jota lähetämme ympäristöömme ja omiin soluihimme. Se vaikuttaa myönteisesti ihmissuhteisiin, siihen, millaisia tilaisuuksia ja asioita vedämme puoleemme, terveyteen, elämäniloon ja energiatasoon. Saamme lisää rohkeutta, aloitekykyä ja päämäärätietoisuutta. Asiat, jotka ovat linjassa todellisen tehtävämme kanssa alkavat tapahtua vaivattomasti ilman tarvetta puskea ja yrittää niin kovasti. Otetaan esimerkiksi vaikka se, että opit varhain ettet saa tukea. Koko elämäsi olet saanut lisää todisteita sille, että sinua ei tueta, auteta tai kannusteta ja kaikki on tehtävä itse. Kun tämä kaava parannetaan syvällisellä tasolla, huomaat yhtäkkiä että alat saada kaikenlaista tukea. Elämääsi tulee ihmisiä jotka kannustavat ja auttavat sinua, tai jokin olemassa oleva suhde muuttuu entistä paremmaksi. Sinulle tarjotaan työtä, jossa saat käyttää kykyjäsi ja saat kaipaamaasi arvostusta, tai saat palkankorotuksen nykyisessä työssäsi. Ulkoinen maailma alkaa heijastaa sisäisessä maailmassasi tapahtuneita muutoksia.

Paraneminen on mahdollista ja se voi tapahtua hyvinkin nopeasti. Perinteinen psykoterapeuttinen lähestymistapa on vain opettanut meille, että toipuminen traumoista on hidasta, jollei jopa mahdotonta. Tarjolla on tänä päivänä huikeita paranemisen apuvälineitä, joilla saadaan aikaan välittömiä muutoksia asioiden ytimessä, energian tasolla. Omalta osaltani syvällisimmin vaikuttanutta eheytymistä olen kokenut ThetaHealingin, de-armoringin ja henkisen opettajan ja parantajan Dawn Clark:in välineitä käyttäen. Haluan kutsua sinut tutkimaan eri vaihtoehtoja. Kun lähettää sydämestään avunpyynnön, siihen vastataan ja meidät ohjataan oikeiden ihmisten ja välineiden luo. Sinun on mahdollista toipua syvällisesti, uudistaa elämäsi ja kokea todellista vapautta ja rauhaa.

P.S. Aloitan ensi kuussa syventävät ammattiopinnot ja saan marraskuussa pätevyyden toimia toksisten tunteiden vapauttamisen spesialistina nimikkeellä Certified Clearing Toxic Emotions Specialist. Prosessi on nopea, vaikuttava ja sitä käyttävät myös lukuisat psykiatrit ja psykoterapeutit. Se purkaa haitalliset tunteet syvältä soluista ja energiakentästä. Olet sydämellisesti tervetullut vastaanotolleni. Yhteystietoni löydät sivuiltani suvibowellan.com.

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net