11.03.2013

Avioliitosta

Avioliitto on pyhä asia, kahden tai useamman sielun tekemä keskinäinen sopimus siitä, että he jakavat kaikkein intiimeimmän osan itsestään toinen toisensa kanssa ja keskenään. Usein miten avioliitto on kahden sielun yhteenliittymä, jossa ei fyysisellä sukupuolella ole niin paljoa merkitystä muuta kuin biologisten lasten saamista varten.

Avioliitto on aina myös kahden tai useamman energiayksikön liittymä. Sillä ihmisessä on hänen energiakentässään paljon muutakin kuin vain puhdas sieluenergia. Jokaisessa energiayksikössä on sekä maskuliinisia että feminiinisiä ominaisuuksia. Niinpä kun kaksi energiaa liittyvät yhteen, heidän feminiiniset ja maskuliiniset energiansa sekoittuvat keskenään. Itsessään toinen heistä voi olla joko fyysisiltä tai psyykkisiltä ominaisuuksiltaan enemmän maskuliininen, kuin toinen osapuoli tai hän voi olla feminiinisempi kuin toinen.

Joka tapauksessa näiden energioiden yhdistymisessä on kysymys näiden energioiden tasapainottamisesta, toisiaan täydentävyydestä ja yhteisestä tehtävästä. Sen vuoksi kaikenlainen avioliittokeskustelu, jossa keskitytään pelkästään aviopuolisoiden fyysiseen sukupuoleen, on hyvin yksipuolista ja yksinkertaista, joka jättää huomiotta elämän ilmiöiden ja ihmisolentojen moninaisuuden.

Avioliitto sielujen yhteenliittymänä on aina jotain pyhää tehtävää varten. Sitä tulisi myös kunnioittaa sellaisena, eikä nähdä sitä vain juridisena, taloudellisena ja suvun jatkamista olevana yksikkönä. Palauttaessamme avioliiton sille pyhälle paikalle, sielujen liitoksi, feminiinisen ja maskuliinisen energian yhteenliittymäksi, sitä varten on olemassa myös Jumalan siunaus. Sen vuoksi sillä tulisi olla myös meidän siunauksemme, olipa sen fyysinen muoto millainen tahansa.

                                                                                                                    Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net