24.04.2017

Avaa sydämesi

”Pysäytä mielesi, pysäytä analysointi, avaa sydämesi. Yhdisty kaikkeuteen. Olet osa kaikkeutta,  olet osa jumaluutta, olet osa valoa. Ikuista valoa, joka on tarkoitettu ymmärrettäväksi. Voit ymmärtää sen verran kuin olet tietoinen valostasi. Sinulle tapahtuu avautumista juuri oikeassa suhteessa, saat juuri sen mitä pystyt käsittelemään.

Tee oma osuutesi, että pystyt käyttämään koko kapasiteettiasi hyväksesi, ihmiskunnan hyväksi. Sydämesi on avainasemassa. Jätä mielesi. Avaa sydämesi. Näe sydämelläsi, ajattele sydämelläsi. Syö sydämelläsi, puhu sydämelläsi. Elämä on nautinnollista. Sinua herätellään kaiken kauneuteen ja helppouteen. Lainalaisuudet toteutuvat kaikkialla. Sinussa, maapallolla, universumissa. Lainalaisuudet koskevat kehoasi, ajatuksiasi, tunteitasi, ne koskevat henkeä ja kehoa. Pyri irti erottelevuudesta. Opi erottelemaan ja huomaa miten erottelua ei tarvita, päästä siitä irti. Kun nouset yhä ylemmäs, ymmärrät, että erottelu on turhaa. Rakasta. Se avaa tien valoon. Rakasta.” Arkkienkeli Gabrielin kanavointi 1.4.2017

No huh, miten voimakkaalta tuntui viesti sitä kanavoidessani! Yllätyksekseni Arkkienkeli Gabriel tuli luokseni valkoisen kultaisena vahvana välkkyvänä hahmona ja on ”vastuussa” nyt tämän kertaisen viestin sisällöstä. Olen itse löytämässä uusia tasoja ja valonauttajat tukevat siirtymistäni uusille urille vahvasti, mutta lempeästi. Sydämeni täyttyy kiitollisuudesta! Tuntuu etuoikeutetulta saada olla maapallolla mukana nostattamassa itsensä, toisten ihmisten sekä maapallon värähtelyjä. Kiitos kiitos kiitos.

Tietoisuuteeni nostetaan enenevässä määrin sydämen avaamista. Tähän liittyy koko chakra-järjestelmämme sekä vahva maadoittuminen. Kun keskitymme ottamaan käyttöömme ylempiä, kehomme ulkopuolisia chakroja (kausaali chakra, sielutähti ja tähtiportti), tulee jalkojemme alapuolella olevaa maatähteä ankkuroida samalla voimalla. Tehdessäni enkelihoitoja tulen tietoiseksi sydämemme ja/tai sielumme maadoittamisesta, jota enkelit tuovat nyt hyvin määrätietoisesti ihmisille. Mitä tämä tarkoittaa? Minulle tulee tunne, että näinä aikoina tarvitaan enemmän kuin ”vain” kehon maadoittamista. Aika on kypsä, että ihmiset ymmärtävät jokainen kohdallaan, miten he voivat tämän syvemmän tason maadoittumisen toteuttaa jokapäiväisessä elämässään.

Omaan tietoisuuteeni nousevia tapoja tähän syvempään maadoittumiseen sydämen tasolla ovat yksinkertaisuus, läsnäolo, rehellisyys ja aitous. Koen näiden kaikkien piirteiden olevan yhteydessä sydämen tasapainoon. Huomaan itsessäni sen, että jostain syystä vaatii hurjasti rohkeutta olla rehellinen ja aito. Miksi kummassa? Kannanko huolta, että jos muut näkevät millainen todella olen, he eivät pidä minusta? Todennäköisesti jotain sen suuntaista. Tarkoittaako aitona olo sitä, että voin torvet soiden toitottaa omaa totuuttani, koska ”musta nyt vaan tuntuu tältä” ja ”mulla on oikeus sanoa oma mielipiteeni”? Koen, että kyse ei ole tästä. Oma totuus tuntuu sisälläsi niin voimallisen lempeänä, että sinulla ei ole välttämättä edes toivetta kertoa siitä kenellekään. Ehkä haluat pitää sen vain itselläsi ja nautit sen tuomasta hyvästä olosta. Kun löydät oman totuutesi, tuntuu se kuin olisit löytänyt takaisin kotiin. Se huokuu sinusta rauhana ja lempeytenä. Sitä on mukava lähteä jakamaan, kun joku tulee kysymään ”mikä on onnellisuutesi ja tasapainosi salaisuus?”.

Jos minulta kysyttäisiin tuo kysymys, vastaisin näin:

Rakastan itseäni valtavasti, välillä enemmän, välillä vähemmän, mutta tiedostan, että rakkauteni omaa kehoani ja sieluani kohtaan on avainasemassa onneen, tasapainoon ja lopulta valaistumiseen. Keskityn joka päivä rakastamaan ja kunnioittamaan itseäni.

Rakkaus siis pitää sisällään kaiken. Miten olemme ihmiskuntana voineet eriytyä niin kauas rakkaudesta? Miten me ihmiset olemme päässeet irtautumaan omasta sydänkeskuksestamme niin kauas? Miksi uskomme harhaa, että olemme erillisiä olentoja maailmankaikkeudessa? Soisin sinun rakas lukija nyt ennemmin keskittyvän tapoihin ankkuroitua entistä vahvemmin omaan sydänkeskukseesi kuin tosissasi miettimään vastauksia edellisiin kysymyksiin. Paitsi, jos todella haluat miettiä vastauksia. Ehkä saatat löytää omia oivalluksia, kun mietit syitä eriytymiseen. Jälleen, ole rehellinen itsellesi ja löydä tapasi löytää oma vahvana sykkivä sydämesi. Pääasia, että haastat itsesi, pysähdyt ja mietit omalla kohdallasi tätä teemaa sen vaatimalla hartaudella.

Mielestäni tässä ollaan jonkin ison äärellä. Todella ison. Vastapainona tälle vakavuudelle ja ”painavuudelle” mieleeni nousee kiinalainen sananlasku: ”elämässä tärkeintä on puutarhanhoito eikä sekään ole niin kovin tärkeää”.

Niinpä niin, hyvä sananlasku. Ei oteta niin vakavasti kuitenkaan tätä elämää, mutta annetaan silti parhaamme. Nauretaan itsellemme ja elämälle lempeän hyväksyvästi, kun seuraavan kerran meinaa hermot mennä, kun jokin asia ei mene meistä oikealla tavalla.

Tähän mielentilaan on hyvä päättää huhtikuun blogini. Toivon huhtikuuhusi keveyttä, leikkimielisyyttä sekä paljon paljon paljon rakkautta.

Enkelein,

Tanja Kettumäki
ALH enkelihoitaja
www.selestial.fi

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net