20.06.2017

Astrologia – Miten ja mitä tähdet kertovat?

Elämä on itseensä tutustumista ja omiin tapoihimme tottumista - vai onko? Miksi me kaikki olemme erilaisia? Miksi me reagoimme asioihin eri tavalla?

Meistä jokainen on ulkoisesti erilainen ja sisäisesti vielä erilaisempi. Se, mitä näytämme itsestämme ulospäin, on useimmiten vain jäävuoren huippu siitä, mitä olemme todellisuudessa. Rakennamme julkisuus kuvamme salassa muilta, piilotamme ja häpeämme useita asioita elämästämme. Tuntuuko tutulta?

Useat meistä ovat sellaisia, jotka haluavat käyttäytyä suuren massan tavoin, mm. pukeutua siten, etteivät erotu joukosta. Useat eivät tahdo tulla kuulluiksi, vaikka varmasti olisi paljon sanottavaa moneen asiaan. Pelkäämme usein tulevamme väärin ymmärretyiksi. Pelkäämme, että erotumme liiaksi joukosta. Pelkäämme tulevamme erilaisuuksistamme johtuen hylätyiksi. Siksi pukeudumme mieluummin suuren massan mukaisesti ja olemme hiljaa mielipiteidemme kanssa. Emme halua erottua ja tulla näkyviksi ja nähdyiksi.

Minusta elämä on yksinkertaisuudessaan omien kuviteltujen pelkojemme voittamista. Me itse olemme itsellemme kaikki pelkomme luoneet. Toki myönnän, että lähiympäristömme, kuten vanhempamme, sisaruksemme, sukulaisemme sekä muut ystävämme ja tuttavamme ovat usein edesauttaneet pelkojemme syntymistä. Silti me olemme käsittäneet ja käsitelleet asiat omassa mielessämme niin, että niistä on tullut pelkotiloja itsellemme. Omia, usein jopa rakkaita, pelkojamme, joista emme halua päästää irti?

Useat minut henkilökohtaisesti tuntevat ihmiset varmasti sanovat minua rohkeaksi. Minusta saa helposti sellaisen kuvan, sellaisen julkisuuskuvan olen itsestäni rakentanut. Todellisuudessa minulla on ollut ja on vielä valtavasti erilaisia pelkoja. Esiintymispelko on niistä edelleen ehkä se näkyvin. Sisäisessä maailmassani pelkoja minulla on sitten enemmän, mutta niistä en julkisesti puhu, kuin vain lähimpien ystävieni kanssa. Onnekseni pystyn käsittelemään niitä kuitenkin luotettavassa ympäristössä ystävieni kanssa. Heidän kanssaan tiedän, että en tule hylätyksi, en kiusatuksi, en väärin ymmärretyksi - Kiitos heidän!

Tähän ikään mennessä olen tehnyt jo valtavan pitkän matkan omaan itsetuntemukseeni. Vuosituhannen vaihteen burnout oli se sysäys, joka laittoi kaiken tämän käyntiin. Olen tutustunut moniin uskontoihin ja filosofioihin jne. Ensimmäinen, mikä todella kolahti omalle kohdalleni oli horoskoopit. Nyt en tarkoita todellakaan juorulehtien päivä- ja kuukausihoroskooppeja, vaan ammattiastrologin laatimaa syntymäkarttaan perustuvaa luonnekuvausta Sinusta ja minusta.

Tuolloin vuosituhannen vaihteessa ensimmäisen kartan ja kuvauksen laati minulle henkinen isoäitini Maareta. Tuolloin häntä en tosin vielä tituleerannut henkiseksi isoäidikseni, vaan vasta myöhemmin.

Yksi parhaista ystävistäni on Seppo Tanhua, ehkä Sinunkin tietämä ja tuntema ammattiastrologi? Seppo ja Maareta ovat molemmat monen monet kerrat tulkinneet minun karttaani ja kertoneet tulevista haastavista jaksoista ja onneksi myös leppoisemmista onnellisista jaksoista omassa elämässäni. Miten he kykenevät kertomaan niin monet asiat ennalta? Miten he voivat kertoa minun persoonallisuuspiirteistäni pelkän syntymäajan ja -paikan avulla? Miten se on mahdollista?

Jaa tämä:
Jyrki Hämäläinen

"Kuka Minä Olen"- blogin kirjoittaja Jyrki Hämäläinen avaa ovia suomalaisen miehen, insinöörin ja menestyneen yrittäjän sielunmaisemaan. Jykä käyttää blogitekstien inspiraationa Merja Takamäen Kuka minä olen -kirjaa. Jykä on seikkailija, innostuja ja onnistuja. Hänen positiivinen sekä elämää ja ihmisyyttä kunnioittava elämänasenne huokuu hänen teksteistään. Hän etsii, yllättää ja rikkoo rajoja. Myös blogiteksteissään! – Kirsi –

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net