20.01.2016

Aloitus

Miten kaunis uusi vuosi meillä onkaan alkanut! Tammikuun auringonsäteet tuntuvat valaisevat kaiken ja sanovan, että parempaa on tulossa, toivoa on, vauraus on jo meidän. Toivon ylläpitäminen on yksi tärkeimmistä eteenpäin vievistä voimista elämässämme. Kiinnitä huomiotasi sellaisiin asioihin elämässäsi, jotka antavat sinulle toivoa. Ole esimerkiksi sellaisten ihmisten seurassa, jotka kohottavat mielialaasi, luovat sinuun uskoa ja rohkeutta. Tai aloita sellainen harrastus, joka tuntuu luontevalta sinulle. Toisaalta voisit antaa mahdollisuuden myös sellaiselle uudelle harrastukselle, jota et ihan heti tulisi itse ajatelleeksi. Tärkeintä on antaa elämälle mahdollisuus yllättää sinut.

Uuden aloittaminen vaatii ennen kaikkea rohkeutta. Olen itse laittanut itseni johonkin tiettyyn raamiin ja taistelen aivan itse sitä vastaan, jos minulle meinataan tarjota omien rajojeni ulkopuolelta jotain uutta. Haluan antaa mahdollisuuden jollekin uudelle tulla elämääni. Niin ihmissuhteessa kuin harrastuksissa. Haluan haastaa itseni. Haluan kokeilla rajojani, rikkoa niitä ja löytää jotain "tavallisuudesta" poikkeavaa. Ja nyt tarkoitan jotain itselleni tavallisesta poikkeavaa. Se voi olla jollekin toiselle hyvinkin tavallista. Mieleeni nousee myös kysymys: tarvitsenko ymmärrystä aina hyväksyäkseni? Mieleni ainakin toivoo ymmärrystä, sillä sen kautta on helpompi hyväksyä, mutta sielun tasolla uskon hyväksynnän riittävän ilman ymmärrystä.
 
Onko omien rajojen ylittäminen helppoa? Onko jonkin uuden aloittaminen helppoa ja heti palkitsevaa? Todennäköisesti ei. Oma pienuuteni haluaa itsepäisesti taistella vastaan ja pitää kiinni turvallisiksi koetuista ahdasmielisistä rajoistaan. Kaikki, jotka oma pienuuteni kokee uhkaavaksi, tyrmätään ensisijassa toimimattomiksi ja mahdottomiksi. On helpottavaa havaita tämä tendenssi itsestään. Se ihan hymyilyttää. Ja on jopa naurettavaa. Havaitsen sen, hyväksyn sen ja lähden muokkaamaan sitä. Pienin tai miksei suurinkin askelin.
 
Aur-enkelini kanavointi 2.1.2016
 
"Pehmeys tarkoittaa lempeyttä. Kulmia hiotaan, piikkejä poistetaan. Haavoja ja ruhjeita parannetaan. Joistain jää pienet kauniit arvet muistoksi ja jotkin häviävät kokonaan. Tärkeintä on, että maaperään istutetaan uusia siemeniä. Toivon siemeniä. Lempeydellä. Jätä kiire ja huoli pois. Reagoi tilanteisiin lempeydellä, rakkaudella, hyväksynnällä. Jos tuntuu, että rakastat riittävästi, tunnustele uudestaan. Pystyt antamaan vielä paljon enemmän. Juuri kun tuntuu, ettet enempään pysty, löydät itsestäsi täysin uuden huoneen uusilla voimavaroilla täytettynä. Täydellisesti valmiina käyttöösi. Avaa rohkeasti huoneittesi ovia, etsi ja löydä uusia alkuja päättyneiden jatkoksi. Alut antavat toivoa. Loput antavat toivoa. Päätökset antavat toivoa. Sinä olet uusi alku."
 
Kuten tiedätte, kaikki on elämässä mahdollista. Ihan kaikki. Turha piiloutua asenteen taakse "ei se kuitenkaan onnistu". Kyllä se onnistuu! Kysy itseltäsi: Miksei se onnistuisi? Onko tämän asenteen ylläpitäminen helppoa? Ehei, ei varmastikaan. Onko se mahdollista? Tottakai! Tämän tietäminen teoriassa ei takaa sen toteutumista aina käytännössä. Mutta sen seikan hyväksyminen itsessään, että välillä pessimismi tulee kyläilemään, on hyvin tärkeää. Tärkeintä on palauttaa eteenpäin menevä asenne takaisin mahdollisimman pian.
 
Rakkaat lukijat, toivon elämäänne ja vuoteenne 2016 paljon toivoa ja valoa, uusia alkuja, viisaita lopetuksia, rohkeita päätöksiä. Ja ennen kaikkea RAKKAUTTA. Nämä kaikki ovat jo teidän, meidän, sinun ja minun. Ne ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan. Astukaamme kiitollisuus sydämessämme kauniiseen ja uusia alkuja tuovaan uuteen vuoteen.
 
Rakkaudella,
 
Tanja Kettumäki
Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net