06.10.2016

Ajattelu ei tapahdu tyhjiössä

Ajatukset ovat mielenkentän tapahtumia, jotka eivät ole vain sen henkilön tiedostettavissa, josta ne ovat lähtöisin, vaan myös toisten. Sanat ovat Tri Valerie Huntin kirjasta ”Infinite Mind”.

Hän jatkaa, etteivät meidän ajatuksemme ole ainoastaan meidän, vaan pikemminkin ”kentän kautta julkisia”.

Tutkijat kuvaavat ajatusta järjestäytyneeksi energiakentäksi, joka koostuu monimutkaisista värähdyskuvioista, joissa informaatio yhdistyy kokonaisuudeksi. Ajattelu ei tapahdu tyhjiössä, vaan ajatukset syntyvät vuorovaikutuksessa toisten kenttien kanssa. ( Keksinnöt, jotka ovat syntyneet eri puolilla maailmaa samoihin aikoihin!)

Kun ihmisen energiakenttä on dynaaminen, hän kykenee kommunikoimaan ja vaikuttamaan ajatuksillaan toisiin ja saamaan myös itse vaikutteita. – Miten voi saada dynaamisia ja luovia ajatuksia? Valerie Huntin mukaan prosessia ei mietitä eikä vastausten saaminen ole työn ja tuskan takana, vaan luotetaan korkeampaan, luovaan ajatteluprosessiin.

Tähän voi harjaantua. Me voimme pitää energiakenttämme puhtaana ja säteillä dynaamista henkistä energiaa, ja voimme omalla läsnäolollamme ja mielenkenttämme rauhaa ja luovuutta henkivillä värähdyksillä, energioilla, vaikuttaa toisiin ihmisiin. On mahdollista heijastaa tietoisesti rakkautta, myötätuntoa ja ymmärtämystä lähellä oleviin ja kokea energiakentän muuttuvan. Tässä edesauttaa se, että luopuu oikeassa olemisen tarpeesta ja järkeilystä.

Haluan jakaa kauniin kuvauksen Wayne W. Dyerin kirjasta ”Ota henkinen voimasi käyttöön”.

Wayne Dyer kuvaa miten hänen vaimonsa Marcelene valmistautui synnytyksiinsä. Synnyttämiseen liittyy ahdistavia ajatuksia ja pelkoja. Marcelene on valmistautunut synnyttämiseen etukäteen.

”Hän on antanut virrata itsestään rakkauden, ilon ja kiitollisuuden ajatuksia sen johdosta, että on saanut tilaisuuden osallistua luomisen, elämän synnyttämisen mysteeriin. Hän on antautunut mysteerin valtaan, ilman pelkoa, säilyttänyt vain lujan vakaumuksensa ja päättänyt sisimmässään pysyä rauhallisena tämän ihmeellisen tapahtuman aikana.

Tällainen on ollut hänen asenteensa ja samalla koko mielenkenttänsä. Minä olen ollut läsnä valmiina auttamaan, mutta oikeastaan olen ollut aika tarpeeton. Hän on säteillyt sisäistä rauhaa ja rauhallista tahtoa tehdä ´mitä naiset ovat tehneet kautta aikojen`, kuten hän sanoo. Hänen ajatustensa voima on vaikuttanut rauhoittavasti toisiin synnyttäjiin, hoitajiin, lääkäreihin ja kätilöihin.”

Tällä tavalla synnyttämisen pyhä mysteeri voi avautua mielen energian avulla. Lapset voivat

syntyä maailmaan ilmapiirissä, jossa ei ole pelkoa ja ahdistusta, vaan rauhaa, rakkautta ja kiitollisuutta siitä, että saa olla osana tällaisessa ihmeessä.

”Olen ollut läsnä synnytyksissä ja ällistynyt äidin juurichakran voimakkaasta energiasta ja valosta sen aivan kuin julistaessa syntymän ihmettä. Olen nähnyt juurichakran sisimmissä kerroksissa väriä, joka on kuin yötaivaan sineä, mittaamattoman syvää. Ottaessani yhteyden tuohon energiaan huoneeseen laskeutuu usein salaperäinen tunnelma…” Donna Eden

Energistä syksyä

Irmeli

Jaa tämä:
Irmeli Armiala

Kiinnostukseni henkisyyteen alkoi jo teini-iässä. Tutustuin eri virtauksiin ja kokemusta erilaisista henkisyyden ilmenemismuodoista on myös kertynyt runsaasti. Olen suomentanut useita henkisyyttä käsitteleviä esitelmiä ja pari kirjaa. Olin pitemmän aikaa toivonut saavani uusia ideoita ulospäin suuntautuvaan henkiseen työskentelyyn. Minua poltti halu tehdä jotain, jakaa kokemaani, mutten tiennyt mitä tekisin. Inna Thilin minulle pitämien mentorointien aikana avautui mahdollisuuksia, joita en ollut osannut ajatella. Niistä kehittyi idea blogin kirjoittamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net