19.04.2015

Äänestyspäivän tähtikartta

Sunnuntaina 19.4.2015 on eduskuntavaalien äänestyspäivä! Kuka saa ääneni? Entä jos ehdokkaani ei tule valituksi – mihin olen silloin ääneni antanut?

No, näihin kysymyksiin on mielenkiintoista pohtia vastauksia, mutta entä, jos tutkailisimme tilannetta äänestyspäivänä klo 20 Helsingissä? Tein kartan kyseiselle hetkelle ja huomasin mielenkiintoisia seikkoja!

Aurinko on ilman kontakteja planeettoihin! Tämä saattaa merkitä sitä, että maamme ylin johto (=Aurinko) on jollakin tavalla ikään kuin pelaajakentän ulkopuolella, kenties jotain arvaamatonta on liikkeellä, yllättävää ja sellaista, mitä ei osaa odottaa etukäteen. Odotan mielenkiinnolla tulevan pääministerin valintaa. Pääministeri saattaa tässä tapauksessa kuvastua kartan Aurinkona. Pääministeriksi saattaa myös tulla yllättävä henkilö.

Muuta mielenkiintoista, on kartan painottuminen Härän ja Oinaan merkkeihin. Mars Härässä ei toimi parhaalla tavalla ja jotakin tempoilevaa toimintaa voi tulla esille sosiaalipolitiikassa, jota Kuu perustarpeiden kautta kuvaa. Miten käy uudistusten? Junnaavatko ne edelleen paikoillaan? Kuu Härän merkissä on hienossa asemassa, joten uudistusten takana on todellinen halu parannuksiin. Yhtymä Merkuriuksen kanssa antaa mielestäni medialle suuren mahdollisuuden vaikuttaa asiassa. Aurinko Oinaan-merkin lopussa kertoo, että asioita saatetaan loppuun.

Jupiter tekee neliöt eli haastavan kontaktin sekä Kuuhun, Merkuriukseen että Marsiin. Jupiter tuo mukanaan usein jollakin lailla menestystä, helppoutta ja saavutuksia. Tässä astrologiaa tulkitessa yhteiskunnallisella tasolla Jupiter kuvaa mm papistoa, lakimiehiä, oikeusjärjestelmää, korkeampaa koulutusjärjestelmää ja hyvinvointia. Neliöaspekti eli määräkulma tuo eteen joitakin vaikeuksia kenties juuri lainsäädännön kautta sosiaali- ja terveysasioiden uudistamisessa. Media saattaa vielä tuoda asiat esille kärjistetysti.

Plutolla on kiinnostavat kontaktit tähän ”Härkä-kolmikkoomme” eli Marsiin, Kuuhun ja Merkuriukseen. Pluto ja nämä planeetat ovat kaikki miellyttävässä kolmioaspektissa keskenään. Mitä tämä voisi merkitä? Kenties suuri muutosvoima, mahdollisesti talouden kautta (=Pluto) on valmis tulevaan uuteen jaksoon ja sen energian ilmentämiseen (=Mars) kansan perustarpeiden turvaamisella (=Kuu) entistä paremmin ja maan laajuisesti tasa-arvoisemmin käyttäen myös kommunikaatioväyliä (=Merkurius) rakentavalla tavalla.

Uranus ja Jupiter ovat myös rakentavassa kolmiomääräkulmassa toisiinsa ja tämän voi nähdä uudistusten/hallinnon (=Uranus) ja lainsäädännön (=Jupiter) toimien suuntautumisena hyvinvoinnin lisäämiseksi ja ilmapiirin muodostuvan paremminkin rakentavaksi kuin pelkoenergioihin suuntautuvaksi. Uranuksen ja Jupiterin kontakti kestää melko pitkään ja näin ollen saamme olla kaikki rakentamassa sitä uutta ja parempaa, mihin valitsemme tulevan eduskunnan. Ajatustemme ja valintojemme kautta saamme mahdollisuuden luoda uuden ja entistä paremman tulevaisuuden!

Kuunsolmuista saamme vielä viestin, että omaehtoisen sooloilun aika (alasolmu Oinaan merkissä) on ohi ja siirrymme asioiden jakamiseen keskenämme, yhdessä tekemiseen (yläsolmu Vaa’assa).

Onpa kiinnostavaa katsoa, millaisiksi eri puolueiden saamat äänimäärät muodostuvat!

Tiina Heinonen

18.4.2015

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net