08 touko 2017

Maapallo on värähtelytaajuuksien meri

Kirjoittanut 
Maapallo on värähtelytaajuuksien meri https://pixabay.com/fi/maa-valot-ymp%C3%A4rist%C3%B6-maapallo-1149733/

Kuvittele hetki kaikkia laitteita, joita on kotonasi - jokainen lamppu, puhelin, netti, kaikki keittiölaitteet kaikki värähtelevät tiettyä taajuutta. Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia näistä taajuuksista. He ovat "sulkeneet" ne ja oppineet ja tottuneet elämään niiden kanssa.

Ihmiskunta on taitava tekemään ja keksimään laitteita, joilla on energian värähtelytaajuus. Näitä energia-aaltoja kulkee aina lävitsesi. Tämä koko planeetta on kuin kudottu sähkötaajuusverkko. Jos sinulla olisi kyky nähdä energiasäikeet, jotka yhdistävät kaikkia sähkölinjoja, sähkölaitteita, kännyköitä, televisioita ja mikroaaltoja, hämmästyisit, miten tiukkaan kudottu tämä energiamatriisi todella on. Se ympäröi planeettanne riitasointuisten taajuuksien energiaverkolla.
 
Useimmat ihmiset eivät edes ajattele tätä. On asenne "Se mitä et näe tai mistä et tiedä, ei vaikuta sinuun".
 
Nämä sähkötaajuusmatriisit vaikuttavat aina fyysiseen kehoon ja mielentilaan. Taajuudet aiheuttavat riippuvuutta henkilökohtaiseen energiakenttään ja hypnotisoivat sitä, pitäen samalla yllä tiettyä ajattelutapaa.

Ole tietoinen näistä riitasointuisista ja niiden luomasta riitasointuisesta matriisista. On tärkeää pysyä ankkuroituneena, vakaana ja tiukasti omassa henkilökohtaisessa energiakentässänne ja -matriisissanne. Riitasointuiset taajuudet vaikuttavat teihin silloin vähemmän.
 
Auringonpurkaukset ja galaktiset energiapuuskat syöksyvät tämän hypnotisoivien sähkötaajuuksien kilven läpi ja aktivoivat DNA-koodien tiettyjä osia, kosmiset energiatyönnöt ovat siten herätyssoitto koko ihmiskunnalle. Maan magneettikenttä ylläpitää korkeampaa koskemattomuutta, mutta sähkökentät yrittävät kumota tätä.
 
Ihmiskunta saa korkeinta tukea kosmoksen ja taivaallisten olentojen tietoisuudelta ja yksilöt heräävät suurenmoisuuteensa, jumalaiseen tähtiyhteyteensä.
 
Luot yhtenäisen kentän, silloin kun ylläpidät voimakasta rakkauden, ilon ja kiitollisuuden energiakenttää. Silloin kun värähtelet näitä korkeita yhtenäisiä taajuuksia, planeetan sähkökentän pommitus ei vaikuta sinuun ja vähä vähältä autamma myös purkamaan vanhaa kenttää. Ole ilossasi sekä ui ja virtaa tähdistä tulevan energian kanssa. 

Lähde:
morningmessages.com

Viimeksi muutettu 08 touko 2017

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU