Violetti on henkisyyden väri http://www.freeimages.com/photo/uv-spot-light-reflection-1185871
05.07.2016

Violetti on henkisyyden väri

Liilaa ja violettia suositaan runsaasti etenkin henkisiä töitä tekevien parissa, eikä suotta. Violetilla on todettu olevan voimakkaita puhdistavia ja parantavia voimia, jotka lisäävät sisäistä rauhaa ja tasapainoa, edistävät henkisyyttä.

Violetti on kruunuchakran väri ja vaikuttaa etenkin psyykkisellä tasolla, mutta puhdistaa myös solutasolla. Fyysisessä kehossa se helpottaa migreeniä, kasvaimia, sydän- ja keuhkosairauksia sekä erilaisia päänahan sairauksia. Violetti auttaa tuomaan maailmaan rauhaa ja rakkautta, edistää ihmistä pysymään nöyränä, ja tuo luovuutta ja innostusta taiteiljoille sekä muille luoville ihmisille.

Psyykeongelmat, yliherkkyys ja epätodellisuus saattavat viestiä liiallisesta violetin määrästä. Sillon pää on enimmäkseen pilvissä, ja on vaikeaa saada otetta todellisesta elämästä. Violettia pidetään haastavana värinä, ja etenkin materialistiset ihmiset saattavatkin inhota kyseistä väriä yli kaiken. Liian vähäinen määrä liilaa näkyykin usein stressinä ja rahakeskeisenä ajatteluna.

Vaikka violetti helpottaakin ruumiillisia ja henkisiä kipuja sekä auttaa henkisten ongelmien parantamisessa, masennuksesta kärsiville sitä ei suositella. Violetti auttaa palvelemaan ihmiskuntaa ja kohottaa henkisyyden tasoa.

Lähteet:

www.coloria.net
www.namaste.fi
www.energiakeskus.com
www.anna.fi

Jaa tämä:
Krista Karhunen

Olen koulutukseltani reikihoitaja ja tarot-tulkitsija, kiinnostuksen kohteisiin kuuluu luonnollisesti henkisyys sekä erilaiset rajatiedon aihepiirit. Kirjoittaminen on kiinnostanut jo pienestä pitäen, ja nyt onkin hyvä kokeilla siipiään toimittajan roolissa. Vapaa-aikani käytän lähinnä teatterin harrastamiseen. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net