05.10.2014

Suomen Fengshui ry

Fengshui on monimuotoinen ja -tasoinen oppi. Se pohjautuu kokemuksemme siitä, että ympäristöllä on suora vaikutus hyvinvointiimme: terveyteemme ja mieleemme.  Kiinalaiset ovat perinteisesti ajatelleet ihmisen olevan osa luonnon kokonaisuutta. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa kannustaa kantamaan vastuuta ympäristömme laadusta. Suhtautumalla rakastavasti ympäristöömme, se rakastaa meitä takaisin. Sama periaate toimii isossa ja pienessä mittakaavassa - luonnon suojelusta omaan kotiimme.

Kiinalaisten tuhansia vuosia sitten kehittämät käsitteet ja suunnittelumetodit ovat edelleen käyttökelpoisia länsimaisessa nykyelämässä. Kulttuurisesta taustastaan huolimatta niitä voi siis hyvin soveltaa suomalaisessa arkielämässä. Inspiraatiota fengshuin soveltamiseen voi saada jo aihetta käsittelevistä kirjoista. Fengshuin ammattimainen käyttö, kuten kaikki ympäristö-, arkkitehti- ja sisustussuunnittelu, vaatii kuitenkin vuosikausien opiskelua. Jokainen paikka ja tila kun on aina yksilöllinen ja monitasoinen.

Suomen Fengshui ry on vuonna 1994 perustettu yhdistys, jonka kautta saa tietoa konsulteista, aiheeseen liittyvästä koulutuksesta sekä yhteyksiä muihin asianharrastajiin. Yhdistys järjestää kuukausittain luentotilaisuuksia, sekä kutsuu aika-ajoin Suomeen vieraaksi ulkomaisia opettajia. Jäsenien käytössä on yhdistyksen kirjasto ja jäsenille tarkoitettu sähköpostikeskustelulista.

Suomen Fengshui ry:n konsulttilistalla olevat konsultit ovat sitoutuneet noudattamaan yhdistyksen vuonna 2000 laatimia fengshui-konsultin eettisiä ohjeita sekä täyttäneet listallepääsykriteerit.

 

www.fengshui.fi

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net