Mystiset olennot ovat totta - mutta oletko valmis kohtaamaan ne? Laura Pulli
31.01.2017

Mystiset olennot ovat totta - mutta oletko valmis kohtaamaan ne?

Merenneidot, haltijat, yksisarviset...useimmille nämä ovat taruolentoja. Mutta mistä kumpuaa näiden myyttisten tarinoiden ja olentojen alkulähde, entäpä jos ne ovat kuitenkin osa todellisuuttamme?

Taruolennot ovat hahmoja, joiden olemassaolosta ei ole tutkittua tietoa, niitä ei ole todistettavasti kuvattu tai edes nähty. Taruolentoja ja myyttejä on monenlaisia ja nykyisin, kun tietoisuutemme laajenee päivä päivältä ja saavutamme korkeimpia värähtelyjä, myös mahdollisuus havaita näitä hahmoja tulee helpommaksi kuin ennen.

Maailmassamme on monia rinnakkaistodellisuuksia sekä tämä maailma, joissa nämä olennot elävät. Ne ovat aivan yhtä todellisia kuin sinä ja minä. Samanlailla me saatamme olla heille "taruolentoja". Suurin osa näistä nk. taruolennoista pelkää ihmisiä, eivätkä ole valmiita tulemaan nähdyiksi - ymmärrettävistä syistä - sillä ihminen on tuhoava olento. Vasta kun olemme valmiit hyväksymään jumaluuden kaikessa näkemässämme, he ilmaantuvat elämäämme. Ne ihmiset, joiden värähtelytaajuudet ovat korkealla tai elämäntehtävänään on viedä näiden olentojen viestiä eteenpäin, pystyvät aistimaan tai näkemään heidät. 

Leikkisät merenneidot elävät yhdessä

Pieni Merenneito lienee tunnetuin satu näistä leikkisistä vedessä elävistä olennoista. Siinä missä H.C. Anderssenin merenneito rakastuu ihmiseen ja kokee torjutuksi tulemisen, oikeat merenneidot ja -miehet asuttavat kaikenlaisia vedenalaisia ympäristöjä, mutta pysyttelevät vielä varsin etäällä ihmisestä ja tuskin toivovat ainakaan muuttuvansa sellaiseksi.

Mielikuvamme merenneidosta vastaavat aika lailla todellisuutta. Niiden pyrstö on kuin delfiinin, ja kehoa peittää paksu iho. Kasvoiltaan ne eivät kuitenkaan ihmisiä muistuta, sillä merenneidoilla ei ole nenää. Merenneidoilla on nimittäin keuhkojen sijaan kidukset. Ulkonäköön vaikuttaa myös ympäristö, esimerkiksi makean veden olennot ovat yleensä pienempiä, koska ne eivät vaella niin pitkiä matkoja kuin meressä asuvat sukulaisensa. Valtamerenneidot ovat taas sopeutuneet korkeaan paineeseen, ovat voimakkaita ja "näkevät" kaikuluotaimen tyylisesti pimeässä todellisuudessaan.

Merenneidot ovat vaeltavaa kansaa ja kulkevat joukkoina maailman valtamerissä. Toisinaan ne pysähtyvät pidemmäksi aikaa, jossa nukkuvat, syövät ja seurustelevat toistensa kanssa, unohtamatta leikkiä, sillä nämä olennot tietävät miten nauttia elämästään.

Keijut, tontut ja haltiat saattavat näyttäytyä luontorakkaalle ihmiselle

Elementaaleilla tarkoitetaan luontokappaleita, jotka ovat syntyneet neljässä alkuaineessa, maassa, ilmassa, vedessä ja tulessa, mm. keijut, tontut ja haltijat ovat elementaaleja. Vaikka nämäkin olennot välttelevät ihmistä, tapaamme heitä useammin kuin merenneito, syynä lienee näiden runsaslukuisuus ja kuka tietää - ehkä heille ollaan vastaanottavaisempia. Elementaalit ovat yhteydessä Äiti Maahan ja ne auttavat ja suojelevat kaikin tavoin luontoa. Ne ihmiset, jotka ovat yhtä Äiti Maan kanssa, saattavat nähdä vilauksia näistä pienistä hahmoista. Kuka tietää, ehkä seuraavalla metsäreissullasi näet vilauksen keijusta.

Keijut. Keijut löytyvät luonnosta ja maaseudulta ja ne asuvat puiden keskellä ja "villeissä" puutarhoissa, liian fiini takapiha on niille kauhistus. Keijuja on mies- ja naispuolisia ja ne voidaan nähdä kiiltona tai välähdyksenä, sillä niiden nopea värähtely tekee havaitsemisesta vaikeaa. Kutsu keijuja elämääsi, kun seuraavan kerran liikut luonnossa ja nauti heidän rakastavasta yhteydestään.

Elemntaaleihin kuuluvat myös tontut ja haltiat. Tontut majailevat maan alla, haltiat usein ontoissa puissa. Ne työskentelevät kovasti, asuvat pienissä yhteisöissä ja arvostavat leikkiä. Tontut pilailevat, ja kohdistavat jekkujaan myös ihmisiin. Seuraavan kerran kun jokin tavara on hukkunut tai löydät kiven kengäst, ehkä asialla on ollutkin tonttu? Haltiat ovat lempeitä ja heidän vastuulla on puiden kasvu ja terveys, ja puut puolestaan tarjoavat niille suojaa ja kodin.

Yksisarviset syntyivät Lemuriassa

Yksisarvisten alkuperä on lähtöisin Lemurian ja Atlantiksen ajoilta, sillä lemurialaiset - jolla nyt viitataan hävinneeseen sivilisaatioon - osasivat manipuloida DNA-säikeitä. Alunperin yksisarvinen oli villihevonen, joka geenimuuntelun avulla sai kyvyn lentää ja puolustaa itseään turpasarvellaan. Vaikka yksisarviset kuvataan valkoisina, niitä on monenvärisiä. Koska yksisarviset lisääntyivät tavallisten hevosten kanssa, tuli yksisarvisista harvinaisia. Manipulaatio taas koittui lemurialaisten kohtaloksi. Hyväntahtoisen manipulaation seuraus oli lopulta kestämätön yhteisö.

Yksisarvisia on vielä vähän tässä todellisuudessa, mutta ne ovat ihmiskunnan muistissa. Yksisarvisten tehtävä on auttaa ihmisiä sielunsuunnitelman toteutumisessa ja eritoten ne näyttäytyvät ihmisille, joiden visio on auttaa muita ja planeettaa ylösnousemuksessa.

Näitä myyttisinä pidettyjä olentoja – tonttuja, merenneitoja ja keijuja - on siis jatkuvasti läsnä rinnallamme. Luonteeltaan ne ovat rauhanomaisia, ja pääsemme yhteyteen niihin, kun olemme itse päässeet tasolle, joka mahdollista rakastavan suhteen muodostamisen näihin olentoihin.

Lähde: angelicguides.wordpress.com

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net