Maanläheinen ruskea https://pixabay.com/fi/vasikka-ruskea-punertava-pieni-829430/
20.06.2016

Maanläheinen ruskea

Luonnosta muistuttava ruskea tuo elämään aineellista hyvinvointia ja turvallisuutta, ja se sopii hyvin säännöllisestä elämänrytmistä pitäville.

Ruskea on neutraali ja lämmin värisävy, joka sopii hyvin esimerkiksi taustaväriksi sisustuksessa. Tämä maanläheinen väri rauhoittaa mieltä ja kehoa, sekä rentouttaa  raskaan työpäivän jälkeen. Se myös auttaa niin sanotusti palaamaan takaisin maan pinnalle.

Jotkut saattavat yhdistää ruskean värin likaisuuteen. Liiallisena määränä, esimerkiksi sisustuksessa, ruskea voi luoda liiallisen synkän ja luolamaisen tunnelman. Kun toiset saavat väristä turvaa, toisille se on liian tylsä ja arkipäiväinen. Runsaana käyttönä ruskea saattaa tehdä ihmisestä eristäytyneen ja pysähtyneen, jolloin eletään myös muutoksien pelossa. Ruskean kaipuu puolestaan saattaa vihjata arkisten ongelmien pakoilusta.

Mikäli kaipaat lisätehoa hedelmällisyyteen, ruskea voi olla oikea valinta siihen.

Lähteet:
www.coloria.net
www.namaste.fi
www.energiakeskus.com
www.anna.fi

Jaa tämä:
Krista Karhunen

Olen koulutukseltani reikihoitaja ja tarot-tulkitsija, kiinnostuksen kohteisiin kuuluu luonnollisesti henkisyys sekä erilaiset rajatiedon aihepiirit. Kirjoittaminen on kiinnostanut jo pienestä pitäen, ja nyt onkin hyvä kokeilla siipiään toimittajan roolissa. Vapaa-aikani käytän lähinnä teatterin harrastamiseen. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net