Luonnonmagiaa: Toteuta toiveesi puuloitsulla Pixapay/EvgeniT
10.05.2018

Luonnonmagiaa: Toteuta toiveesi puuloitsulla

Luonnonmagia on simppeleitä ja suoraviivaisia "taikoja", joita voi toteuttaa kuka tahansa. Tällainen luonnollinen taikuus perustuu siihen, että sekä maa itse, että sinä ja minä olemme jo maagisia voimanlähteitä, ilman sen kummempia kommervenkkejä. Käytännön esimerkkien toisessa osassa vinkkaamme miten voit pyytää puilta apua, joko pulmiisi tai toiveidesi toteutumiseen.

Ihan ensimmäiseksi, on tärkeää puhutella niitä puita, joiden kanssa harjoittaa luonnonmagiaa. Kuvaile puulle yksityiskohtaisesti millainen tarpeesi on, mistä tarve on syntynyt ja miten kiireellinen asia on. Puu on kuitenkin elävä olevainen, vaikka se kommunikoikin tietoisuuden hienovaraisemmilla tasoilla.

Tee puuloitsu näin: Kun olet löytänyt sopivan puun (esimerkiksi oman intuitiosi avulla), varustaudu suurikokoisella lehdellä, tikulla jossa on hiiltynyt pää, pätkällä taipuisaa köynnöstä tai luonnonkuituista narua sekä kolikolla.

Istu puun alle ja kirjoita tai piirrä tarvettasi kuvaava symboli tikun hiiltyneellä päällä mukanasi olevaan lehteen. Nouse ylös, kävele yhdeksän kertaa puun ympäri myötäpäivään lausuen ja toistaen samalla seuraavia (tai vastaavankaltaisia) sanoja:

"Oi ikivanhan maan, ikivanha vanhempi kuin aika, voimasi minulle anna, vahvistamaan tämä taika"

Sido sitten lehti joko puunrungon tai oksan ympärille köynnöksen / narun avulla niin tiukasti kuin mahdollista. Tämän jälkeen hautaa mukana tuomasi kolikko maahan puun juurelle, kiitä puuta saamastasi avusta ja jätä puu tekemään tehtäväänsä.

Jos lehti on kadonnut, kun seuraavan kerran menet puun luo, älä ole huolissasi. Puu on jo alkanut toteuttaa toivettasi.

Lähde: Scott Cunningham: Maa,ilma, tuli ja vesi - magiaa luonnosta I

Jaa tämä:
Saaga Saarnisola

Kirjoittaja on Kuudesaisti.netin mediamyynnin myyntipäällikkö. Saaga on myös paikkariippumaton yrittäjä, vapaa kirjoittaja, majakan kantaja ja erityisesti luontoperäisen henkisyyden tuntija.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net