Luonnonmagiaa: Sateesta ennustaminen ja sumulla lataaminen jill111
24.05.2018

Luonnonmagiaa: Sateesta ennustaminen ja sumulla lataaminen

Luonnonmagia on simppeleitä ja suoraviivaisia "taikoja", joita voi toteuttaa kuka tahansa. Tällainen luonnollinen taikuus perustuu siihen, että sekä maa itse, että sinä ja minä olemme jo maagisia voimanlähteitä, ilman sen kummempia kommervenkkejä. Käytännön esimerkkien kolmannessa osassa työskennellään sateen ja sumun kanssa.

Sateesta ennustaminen: Tähän tarvitaan päivä, jolloin sataa hiljaa ja lempeästi. Ota matala vuoka, leivinpelti tai muu samankaltainen laakea alusta. Levitä sille tasainen kerros jauhettua maustetta, esimerkiksi kanelia. Vie sen jälkeen alusta ulos sateeseen. Esitä kysymyksesi sen ääressä (intensiivisesti keskittyen) ja mene takaisin sisälle. Sadepisarat kaivertavat maustekerrokseen erilaisia kuvioita ja symboleja. Hae sopivan tovin päästä alusta takaisin sisälle ja katsele sitä tiiviisti ja keskittyneesti, kunnes tunnet saaneesi vastauksen, eli nähtyäsi vastausta kuvaavan symbolin tai kuvion.

Sumulla lataaminen: Tämä on tehokkainta öiseen aikaan, kun usva kietoutuu tiiviisti ympärillesi. Sinun tulisi olla yksin ja näkyvissä ei saisi olla juuri lainkaan valoa (jos jokin valonlähde kuitenkin näkyy, käännä sille selkäsi).

Katsele sumuun ja ”lataa” se mielesi voimalla tietyllä tunteella. Esimerkiksi ilolla, rakkaudella tai rauhalla. Miksei myös vaikkapa kiukulla, jos tarvitset sen voimaa. Näe valitsemasi tunteen irtautuvan itsestäsi kirkkaina energiasäteinä. Näe, miten säteesi tunkeutuvat sumuun ja valaisevat sitä, kunnes sumu alkaa ikään kuin hehkua.

Ravistaudu sitten irti tunteesta. Astu sen jälkeen syvälle sumuun ja tunnustele sen vaikutuksia itseesi. Valitsemasi tunteen pitäisi nyt virrata lävitsesi.

Kun olet opetellut menetelmän, voit käyttää sitä myös jatkossa. Jos esimerkiksi kävelet sumussa ja olet peloissasi, lataa edessäsi oleva sumu rauhalla tai rohkeudella. Pelkosi häviää nopeasti.

Lähde: Scott Cunningham: Maa,ilma, tuli ja vesi - magiaa luonnosta I

Jaa tämä:
Saaga Saarnisola

Kirjoittaja on Kuudesaisti.netin mediamyynnin myyntipäällikkö. Saaga on myös paikkariippumaton yrittäjä, vapaa kirjoittaja, majakan kantaja ja erityisesti luontoperäisen henkisyyden tuntija.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net