Luonnonmagiaa: Addiktion karkotus Pixapay/The3cats
26.04.2018

Luonnonmagiaa: Addiktion karkotus

Luonnonmagia on simppeleitä ja suoraviivaisia "taikoja", joita voi toteuttaa kuka tahansa. Tällainen luonnollinen taikuus perustuu siihen, että sekä maa itse, että sinä ja minä olemme jo maagisia voimanlähteitä, ilman sen kummempia kommervenkkejä. Käytännön esimerkkien ensimmäisessä osassa käytämme luonnollisena maagisena työkaluna aivan tavallisia kiviä, jotka voivat auttaa päästämään irti ei-toivotuista tavoista.

Parhaisiin lopputuloksiin saattaa päästä käyttämällä pyöreiksi ja sileiksi muovautuneita kiviä, jotka ovat jo ”nähneet elämän liikettä”, esimerkiksi joen virrassa tai meressä.

Tee näin: Luo ensin symboli tavasta, josta haluaisit päästä eroon. Piirrä se puhtaalle ja mahdollisimman yksinkertaiselle paperinpalalle (pelkät ääriviivat riittävät hyvin). Vaikkapa kyyneleen kuva jos tahdot päästä eroon turhasta murehtimisesta, veitsi ylenpalttiseen vihan tunteeseen ja niin edelleen. Tärkeintä on ajatuksen voima, mutta harjoittele kuitenkin kuvan piirtämistä niin kauan, että se on juuri sellainen kuin sinä haluat addiktiotasi kuvaavien ääriviivojen olevan.

Kerää vähintään viisikymmentä sileää pikkukiveä, keskenään suurin piirtein saman kokoisia. Noin senttimetrin läpimitta on riittävä.

Varaa itsellesi hiljainen hetki, jolloin voit olla omassa rauhassasi. Asetu istumaan paljaalle maalle. Visualisoi mahdollisimman selkeästi mielessäsi, miten huono tapa tai tottumus katoaa elämästäsi ikuisiksi ajoiksi. Näe itsesi vapaana siitä ja ettet kaipaa tai tarvitse kyseistä tapaa millään tasolla. 

Jaa sitten kivet kahteen kasaan. Muodosta toisen kasan kivistä samanlainen symboli, jonka olet harjoitellut paperinpalalle. Katso kivistä tehtyä symbolia ja nostata keskittyneesti omaa voimaasi. Visualisoi edelleen itsesi vapaana ei-toivotusta tottumuksesta.

Poimi kourallinen kiviä toisesta kasasta ja siirrä sisälläsi kuohuva voima kädessäsi oleviin kiviin. Sano ääneen poistu, poistu, poistu nyt! Kun lausut sanan nyt, heitä kädessäsi olevat kivet symbolin päälle niin että sen ääriviivat katoavat. Älä hämmästy, jos näet jopa kipinöitä. Lähettämäsi myönteinen energia tulee voittamaan tottumuksen kielteisen energian ja tottumuksen voima on jo alkanut hellittää.

Jos kyseessä on tiukassa istuva tapa, toista sama päivittäin viikon ajan. Jos hukkaat pienen osan kivistä, voit halutessasi kerätä uusia tilalle.

Lähde: Scott Cunningham: Maa,ilma, tuli ja vesi - magiaa luonnosta II

Jaa tämä:
Saaga Saarnisola

Kirjoittaja on Kuudesaisti.netin mediamyynnin myyntipäällikkö. Saaga on myös paikkariippumaton yrittäjä, vapaa kirjoittaja, majakan kantaja ja erityisesti luontoperäisen henkisyyden tuntija.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net