21.05.2019

Luonnonhenkien näkeminen vaatii avoimen sydämen ja mielen hiljaisuutta

Häivähdys silmäkulmassa metsän siimeksessä, kahahdus saniaisten varjoissa, höyhenen kevyt kosketus poskenpäässä voivat olla merkkejä siitä, että luonnonhenget ovat läsnä kun liikut luonnossa. Kiinnostavatko nämä salaperäiset olennot sinua ja haluaisitko päästä heidän aaltopituudelleen?

Useimmat ihmiset pitävät keijukaisia, menninkäisiä ja muita luonnonhenkiä satuhahmoina, jotka jokin mielikuvituksellinen kirjailija on muinoin lasten iloksi kirjoittanut näkyvään muotoon. Kuitenkin yhä useammat ihmiset kokevat yhteyttä luontoon ja väittävät näkevänsä tai energian välityksellä kokevansa luonnonhenkien läsnäolon.

Luonnonhenget ovat neljännessä ulottuvuudessa eläviä olentoja, jotka ovat perusolemukseltaan värikkäitä energiapyörteitä. Usein ne ottavat ihmishahmon, jotta emme turhaan pelästyisi niitä. Luonnonhenget ovat orgaanisen luonnon todellisia voimaannuttajia. Ne huolehtivat kasvi-, eläin-, kivi- ja mineraalikunnista, unohtamatta tietenkään vesistöjä ja ilmaa. Voisi sanoa, että ne antavat luonnolle "sielun".

Haluatko tehdä yhteistyötä luonnonhenkien kanssa?

Luonnonhenkien kanssa on mahdollista ystävystyä ja ne tekevät mielellään yhteistyötä meidän kanssamme. Kunnioitus, usko ja rakkaus heitä kohtaan on avainasemassa, mikäli mielit aistia heidät. 

Siellä missä ihmiskäsi ei ole niittänyt, raiskannut ja repinyt maata hajalle tai myrkyttänyt vettä piloille, tapaat varmimmin luonnonhenkiä. Koskemattomat aarniometsät ja soljuvat luonnonpurot ovat jo jopa kauniissa Suomessakin harvinaisia, joten luonnonhenget ovat metsäneläinten tapaan joutuneet muuttamaan ja sopeutumaan.

Kun luonnossa liikkuessasi toivot näkeväsi tai aistivasi luonnonhengen, oman energiatason nostaminen on hyväksi. Istahda siis hetkeksi kannonpäähän, tunne Äiti maa jalkojesi alla ja avaa yhteys taivasenergioihin. Hiljennä mielesi ja nostata tietoisesti energioitasi. Voit vaikka kuvitella smargadinvihreän putken, joka kulkee kehosi läpi ja näin voimistaa auraasi. Sydänchakran avaaminen on tärkeää, jotta luonnonhenget uskaltavat lähestyä sinua.

Kulje metsässä aina positiivisin aikein ja kiitollisuutta tuntien, niin ehkäpä ajan kuluessa, luonnonhenkien oppiessa luottamaan sinuun, voit jälleen nähdä heidät uudelleen!

erkki lehtirantaLisää luonnonhengistä Rumpu Soikoon! -shamanistisessa luontotapahtumassa 18. - 21.7. Nuuksiossa, jossa Erkki Lehtiranta valaisee meille luonnonhenkien rikasta maailmaa ja niiden moninaisia tehtäviä. Luonnonhenget eli deevat, alimmasta korkeimpaan, muodostavat järjestelmän ja omanlaisen verkoston, joka liittyy kaikkeen elämään planeetallamme. Pohdimme myös yhteistyön kehittämistä erilaisten luonnonhenkien kanssa, miten voisimme yhdessä toimia Äiti Maan parhaaksi. 

Jaa tämä:
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

2 kommenttia

  • Kommentoi linkkiä Jutta Oels, koskettava hoito 23.05.2019 lähettänyt Jutta Oels, koskettava hoito

    Tuo artikkeli olisi hyvä ja tosi tärkeä saada julkiseksi isommalle porukalle! Yhteistyötä luonnonhenkien kanssa - se on juuri sellainen luonnonsuojelu, minkä itse luonto toivoo. Katson huolessani sitä, kuinka Greta Thunbergista; autistina totaalinen materialisti, tuli popstar ja vetää ihmisjoukkot mukaan, ja kaikki riemastuvat siitä. Mutta sellainen vetää täysin väärään suuntaan; kun katsotaan vain materialistisia faktoja. - Hyvä, ajankohtainen luonnonsuojelu ja ilmastonsuojelu vaatii, että ihmiskunta ymmärtää, että eläimet ja kasvit ovat tuntevia olentoja. Olen jo muutamaa vuotta nähnyt selkeitä merkkejä siitä, että sekä eläimet että kasvit yrittävät kipeästi, ottaa yhteyttä ihmisiin eli kommunikoida heidän kanssa. Siis, ensimmäinen askel on: luonnon todellinen havaitseminen. Eläimet, metsä, koko luontokunta toivoo vain sen, että ihmiset tiedostavat, mitä luonto todella on. Ei se ole vaikeata nykyisin, koska luonto oikeasti odottaa meitä. Se riittää, kun kävellään oikein mielin luonossa; katsoo puita, katsoo lintuja ja pyytää, että "puhu minulle". Vakuutan, että vaikka vähitellen ne alkaavat puhua.

  • Kommentoi linkkiä Satu Kekäläinen 22.05.2019 lähettänyt Satu Kekäläinen

    Olen aistinut luonnonhenget ja kuvannut myös niitä kotini läheisellä järvellä. Olen tehnyt jäähän ilmestyvistä luonnonhengistä kirjan Fosforikeijun. Fosforikeijulla on facebook sivut ja sieltä löytyy lisää tietoa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net