Lemmekkään paidan taika https://pixabay.com/fi/mekko-tytt%C3%B6-kaunis-nainen-k%C3%A4det-864107/
20.06.2017

Lemmekkään paidan taika

Kukapa ei haluaisi olla juhannusaattona hehkeä ja haluttava? Tässä hyväksi todettu, vanha taika, joka takaa sen, että juhannuksena riittää vientiä ;)

Tämä taika pitää tehdä tänään tiistaina, kolme päivää ennen juhannusta. Kaiva komerostasi kaunein paita tai hame, jonka puet päällesi juhannuksena. Kaappaa vaatekappale kainoloon ja etsi metsästä muurahaispesä, jonka päälle levität vaatteen. Poistu ehdottomasti takaperin muurahaispesältä, sillä muuten taika ei toimi. Odota kolme päivää ja hae paita pois, ravistele suurimmat muurahaiset siitä pois ja pue päällesi. Älä pese! Muurahaiset ovat tartuttaneet vaatteeseen taian, joka tekee kantajansa haluttavaksi. Ja eiku vaatekaapille!

Juhannusiltana, jos yllä oleva taika ei jostain syystä toiminut, voi tehdä seuraavan taian, joka kertoo puolison "laadun". Kaiva pihalle 3-5 kuoppaa ja nimeä ne esimerkiksi seuraavasti: johtaja, boheemi, työmies, tiedemies ja urheilija (tai jos sinulla on useampi lemmitty, anna heidän nimet kuopille). Peitä koivunoksilla.
Juhannuspäivän aamuna kaiva kuopat auki ja katso löytyykö kuopan pohjalta jotakin elävää, jos löytyy, tämän kuopan ehdokas on sinun. Miestä tahi naista sieltä ei ole syytä löytyä, vaan etsi muurahaisia, hämähäkkejä tai koppakuoriaista. Hämähäkki ja muurahainen tietävät hyvää liittoa, mutta jos kuopasta löytyy koppakuoriainen, liitosta tulee murheellinen. Lienee parasta silloin unohtaa koko homma!

Ihanaa juhannusta.

Lähde:
Paula Havaste, Taika päivässä

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net