Kissat töihin - Japanissa ymmärretään lemmikkieläinten hyöty http://www.freeimages.com/photo/lap-cat-1243719
09.06.2017

Kissat töihin - Japanissa ymmärretään lemmikkieläinten hyöty

Eikö olisikin mahtavaa, jos töihin lähtiessäsi sinun ei tarvitsisi jättää rakasta lemmikkiäsi koko päiväksi yksin kotiin. Tämä on Japanissa arkipäivää, missä yhä useammat yhtiöt ja firmat eivät vain salli, vaan jopa kannustavat tuomaan lemmikkejä työpaikalle.

Karvaisten ystäviemme seura vähentää työntekijöiden stressitasoja ja alentaa tutkitusti verenpainetta. Lemmikeistä näyttää siis olevan hyötyä muuallakin kuin vain vanhainkodeissa.

Tokiossa sijaitseva IT-alan yhtiö Furray oli ensimmäisten tuomassa kissoja töihin. Yhtiön toimitusjohtaja Hidenobu Fukuda kehitti tämän niin sanotun ”toimistokissa”-säännöksen 2000-luvun alussa. Nyt firmassa työskentelee yhdeksän toimistokissaa, jotka pitävät työntekijät iloisina, onneksi kukaan ei ole kissoille allerginen. Lisäetuja jaetaan myös niille työntekijöille, jotka haluavat adoptoida löytöeläinkissan itselleen. Fukuda myöntää, että joskus kissoista on harmia niiden katkaistaessa puheluja tai sammuttaessaan tietokoneita, mutta loppujen lopuksi niiden tuoma hyöty on tärkeämpää kuin haitat.  

http://consciouslifenews.com/japanese-firm-hires-office-cats-reduce-workplace-stress/11138115/

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net