Katso taivaalle - lintuoppaat viitoittavat tietäsi! https://pixabay.com/fi/lokki-lent%C3%A4%C3%A4-lintu-rannikko-279645/
17.08.2017

Katso taivaalle - lintuoppaat viitoittavat tietäsi!

Lintujen tiedetään olevan sanansaattajia tämän ja tuonpuoleisen välillä ja vaikka et erityisemmin olisi "lintujen ystävä", voit kehittää erityisen yhteyden lintujen energioiden kanssa. ”Lintuopas” voi pysyä kanssasi ikuisesti, tai uusi voi tulla elämääsi sinun muuttuessasi ja kasvaessasi. Toiset puolestaan luovat väliaikaisen yhteyden lintuihin auttaakseen tulkitsemaan niiden tuomaa tietoa.

Kuinka löytää oma lintuopas?

Visualisointi ja meditaatio ovat hyödyllisiä menetelmiä lintuoppaan löytämiseksi. Aloita lintuoppaan etsiminen rauhallisesti. Istu hiljaa huoneessa ja sulje silmäsi, jossa sinua ei häiritä. Ota kolme pitkää, syvää hengitystä – huomioi, että otat jokaisen henkäyksen hitaammin kuin aiemman. Tunnista sydämesi keskustassa oleva energia. Kuvittele, että sydämesi energia avautuu kuin kukka. Voit kuvitella itsesi kauniille kedolle, tai paikkaan josta erityisesti pidät. Pidä aistit avoinna hajuille ja äänille ympärilläsi. Ehkä tunnet myös lempeää tuulta ihollasi. Pysy läsnä ja pidä mieli keskittynyt tähän tilanteeseen. Hengitä ja odota.

Jos lintu ilmestyy mielesi maailmaan, tarkkaile sitä. Lintu voi lähestyä sinua tai seurailla sinua etäämmältä. Koska olette juuri tavanneet, sen on ensin tutustuttava sinuun. Salli tapahtumien tapahtua. Lintu voi myös lentää pois lopettamalla ensimmäisen tapaamisenne tai vaan yksinkertaisesti hävitä mielestäsi. Kun näin tapahtuu, palaa ajatuksiesi kanssa hitaasti huoneeseen, jossa istut. Kirjoita muistiin yksityiskohdat mahdollisista kohtaamisistasi.

Seuraavien päivien tai viikkojen aikana saatat huomata kohtaavasi linnun kuvissa, tai voit itseasiassa nähdä tämän kyseisen lintulajin useammin. Tämä on vahvistus siitä, että olet tavannut lintuoppaasi. Voit vaihtoehtoisesti tehdä tämän visuaalisuusharjoituksen myös ulkona ja odottaa, jos ihan oikea lintu lähestyy sinua. Lintuopas voi kuitenkin olla sellainen, joka ei ole sinulle lajina paikallinen tai muuten tuttu.

Kun tiedät, millainen lintu on oppaasi, selvitä siitä kaikki mitä voit – perustiedot sekä historialliset tiedot. Lintuoppaallasi voi olla sellaisia yhtäläisyyksiä kanssasi, jotka liittyvät elämäsi tapahtumiin, perheesi taustaan, sukujuuriin tai muhin lähtökohtiin – asioihin, jotka ovat muokanneet sinua. Ota aikaa tutkiaksesi näitä asioita - samoin kuin itse lintua. Tutki linnun fyysisiä ominaisuuksia ja käyttäytymistä. Tällaiset tiedot voivat paljastaa asioita sinusta ja elämänpolultasi. Muista myös, että lintuoppaasi voi olla mistä tahansa maailmankolkasta.

Jos lintu ei näyttäydy sinulle, älä yritä pakottaa visualisointia. Tai jos hermostut ja menetät huomiosi visualisoinnin aikana, tämä kyseinen hetki ei ehkä ole paras päästää lintuopasta luoksesi. Vaihtoehtoisesti, lintuoppaasi voi hyvällä hetkellä ilmestyä sinulle unessa tai tupsahtamalla eteesi toistuvasti. Lintuoppaan näyttäytymiseen voi kuulua useat havainnot kyseisestä linnusta, tai sen pompsahtaminen eteesi mediassa tai muissa mainoskylteissä.

Se, ilmestyykö lintu sinulle visualisoinnin hetkenä vai ei, ei ole tärkeää – ilmestymistä ei voi kiirehtiä, se tapahtuu, kun aika on oikea.On tärkeää muistaa, että lintuoppaasi ei välttämättä ole upea kotka, pöllö tai riikinkukko. Älä ole pettynyt, sillä myös pienimmillä tai nöyrimmillä linnuilla on paljon valtaa ja tietenkin yhteys Jumalattariin. Ja kun löydät lintuoppaasi, kunnioita sitä. Pidä sen kuvaa näkyvällä paikalla kotonasi sellaisessa paikassa, josta voit nähdä sen usein.

Lintujen tuoma viesti ja opastus

Jotkut linnut tulevat luoksemme lähettiläinä, ja joskus voimme pyytää heiltä ohjausta elämämme tielle. Muinaiset Roomalaiset kutsuivat tätä "lintupuheeksi". Jos siis tietynlainen lintu ilmestyy sinulle, eikä se ole ilmoittanut olevansa oppaasi, niin sen tehtävänä on todennäköisesti sanan saattaminen. Jo linnun ulkonäkö voi auttaa sinua ymmärtämään jotain elämässäsi, tai sen tarkoitus on saada sinut kiinnittämään enemmän huomiota johonkin tiettyyn tilanteeseen. Näitä esiintymiä voi tulla vastaan myös unissa.

Kysy linnulta suoraan, ääneen tai mielessäsi, mikä sen tuoma viesti on. Saatat saada suoran vastauksen, mutta useimmiten viesti ilmenee linnun toiminnasta tai sijainnista. Esimerkiksi, jos lintu on aina laskeutunut kotitalollesi, tutki kotielämääsi ja sen nykyhetkistä tilannetta. Jos lintu on puolestaan aina lennossa, on mahdollista, että haluat paeta jotain tai poistaa jotain turhaa elämästäsi. Jos lintu istuu useimmiten aidan päällä, saatat kamppailla joidenkin elämäsi esteiden kanssa.

Jokaisen lintusuhde on erilainen, eikä merkityksiä voi koskaan liian nopeasti selvittää – ne kuitenkin aukeavat, kun jaksat tulkita tilannetta. Esimerkiksi aita voi olla este tai haaste, mutta se voi myös symboloida jotain, joka yhdistää ja määrittelee elämäsi aisoita. Se voi tarkoittaa, että sinun on tehtävä päätös jonkin asian suhteen.

Tulkinnat riippuvat aina henkilökohtaisen elämämme olosuhteista ja siitä, mistä näkökulmasta niitä katsomme. Jos sanansaattajalintu näyttäytyy sinulle erilaisissa kohteissa, se voi ilmaista yhteyttä tai kehittymistä. Kannattaa siis pitää kirjaa linnun toiminnasta ja käyttää aikaa sen tarkasteluun ja tulkitsemiseen. Käy muistiinpanot ajatuksella läpi ja säilytä ne, sillä meidän tulkintamme tilanteista tulevat ja menevät – ja niihin palaaminen voi auttaa ymmärtämään jotain suurempaa, joka ehkä jäi ensimmäisellä kerralla huomaamatta.

(toim.huom. samalla ohjeella voit hakea/tulkita myös omaa voimaeläintäsi)

Lähteet: http://www.spiritualityhealth.com/articles/bird-guides-and-messages

Jaa tämä:
Johanna R

Johanna R. on puheviestinnän tohtoriopiskelija ja viestinnän moniosaaja. Hän on kirjoittaja, ajattelija, runoilija ja urheilija. Johannan lempiaiheita ovat hyvinvointi, ravitsemus, viestinnän eri osa-alueet ja seksi. Johanna myös rakastaa matkustelua ja hengittää positiivista energiaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net