05.11.2014

Esko Jalkanen - Luonnonvoimat Yhdistys ry.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tehdä tunnetuksi Esko Jalkasen elämäntyötä sekä edistää, tukea ja jatkaa hänen aloittamaansa työtä liittyen ihmisen henkiseen kasvuun ja luonnonläheiseen elämään. Yhdistys perustettiin vuonna 1996.

Esko Jalkanen (1921-2007) oli metsänhoitaja, luonnontutkija ja suuri suomalainen mystikko. Harvoin maailmaan syntyy yhtä hyväntahtoista ja toisille niin kovasti hyvää tarkoittavaa henkilöä kuin hän oli.

Jalkanen oli siinä mielessä harvinainen henkilö, että hän auttamisen ohella rohkeasti tarttui myös kummitusten, maakirousten, pahojen silmien ja haitallisen maasäteilyn hävittämiseen. Ihmeellistä oli vielä se, että Jalkanen pystyi opettamaan nämä taidot eteenpäin. Jalkanen joutui vuosien saatossa usein ponnistelemaan lähes ylitsepääsemättömien esteiden läpi tuodessaan esille näkemyksiä, jotka olivat edellä aikaansa.

Työ jatkuu

Esko Jalkanen nimesi vuonna 1999 työnsä jatkajaksi terveydenhuollon maisteri Tiina Lindholmin, jonka hän oli kouluttanut luonnon salaisten voimien asiantuntijaksi. Lindholm pitää eritasoisia luonnon salaisia voimia ja niiden käyttöä käsitteleviä kursseja sekä esittelee Yhdistyksen toimintaa erilaisissa tilaisuuksissa Heleena Charlesin, Heidi Kallion ja muiden vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa.

Toimiston palvelut

Toimistolla palvellaan arkipäivisin vapaaehtoistyön sallimissa rajoissa ja sieltä voi ostaa Esko Jalkasen ja Tiina Lindholmin kirjoja sekä Lapin voima-aineita. Tuotteita voi tilata myös Yhdistyksen kotisivujen kautta nettikaupasta. Toimiston palvelut hoidetaan pääsääntöisesti muuten sähköpostitse. Palvelujen suuren kysynnän vuoksi maksuttomat avunvälitys- eli kuntoutuspyynnöt kannattaa lähettää sähköpostitse kotisivuilta Yhteydenotto-kohdan kautta. Näin kuntoutusapu välittyy kaikille avun tarpeessa, ahdingossa tai muuten ongelmallisissa elämäntilanteissa oleville. Myös eläimiä voidaan ottaa kuntoutukseen.

Kansainvälinen toiminta

Toiminta on laajentunut kansainväliseksi ja siitä kertovat yhdistyksen monikieliset kotisivut. Kotisivuilta voi ladata ilmaiseksi eri kielillä Jalkasen ja Lindholmin kirjoittamia kirjoja. Henkinen tie on kaikille vilpittömille etsijöille aina avoinna - tervetuloa mukaan toimintaan!

Esko Jalkanen – Luonnonvoimat Yhdistys ry
Saariniemenkatu 3, 00530 Helsinki
Sähköposti toimisto(at)eskojalkanen.net
www.eskojalkanen.net

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net