Energiaa oranssista http://www.freeimages.com/photo/orange-sky-1197038
29.09.2016

Energiaa oranssista

Voimat vähissä ja masentaa? Vai tarvitsetko kenties energiatankkausta töitä varten? Oranssi auttaa kaikkiin näihin ja enempäänkin.

Värinä oranssi on yleensä kirkas ja täyteläinen. Se stimuloi kehoa ja näin ollen lisää elinvoimaa ja hapen määrää aivoissa. Sopivana annoksena oranssi saa ihmisen iloiseksi, leikkimieliseksi ja vieraanvaraiseksi, sekä antaa potkua luovaan tekemiseen. Mikäli kärsit jatkuvasta väsymyksestä, masennuksesta taikka yksinäisyydestä, valitse ympärillesi enemmän oranssin sävyjä.

Fyysisenä parantajana oranssin vaikutusvalta ulottuu alavatsan ja alaselän kipuihin, munuais- ja sappivaivoihin sekä ruuansulatukseen. Oranssi on myös sakraalichakran väri, joten sen käyttö tuo helpotusta alavatsan alueen ongelmiin mutta myös hoitaa tunne-elämää.

Oranssin liiallinen käyttö voi aiheuttaa levottomuutta, pinnallisuutta sekä väsymystä. Ruokahalua se saattaa lisätä, kun sitä on näkyvissä isoina alueina, joten voi olla suositeltavaa välttää kyseistä väriä esimerkiksi keittiössä. Liian vähäinen määrä oranssia saattaa tulla kehossa ilmi erilaisina vatsavaivoina tai syömishäiriöinä. Parhaiten oranssia saakin syömällä mm. appelsiinia, aprikoosia, porkkanaa tai vaikkapa kurpitsaa.

Vaikka oranssi on puhdistava väri, sitä kannattaa käyttää varoen. Pieninä annoksina se piristää päivääsi.

Lähteet:

www.coloria.net
www.namaste.fi
www.energiakeskus.com
www.anna.fi

Jaa tämä:
Krista Karhunen

Olen koulutukseltani reikihoitaja ja tarot-tulkitsija, kiinnostuksen kohteisiin kuuluu luonnollisesti henkisyys sekä erilaiset rajatiedon aihepiirit. Kirjoittaminen on kiinnostanut jo pienestä pitäen, ja nyt onkin hyvä kokeilla siipiään toimittajan roolissa. Vapaa-aikani käytän lähinnä teatterin harrastamiseen. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net