Eläimet sanansaattajina ja merkitys niiden takana https://pixabay.com/fi/valkop%C3%A4%C3%A4merikotka-soaring-lintu-521492/
15.01.2018

Eläimet sanansaattajina ja merkitys niiden takana

Onko sinulla tiettyä eläintä, lintua tai hyönteistä, jota tunnut näkevän usein tai jolla on sinulle erityinen merkitys? Jos huomiosi kiinnittyy samaan eläimeen, yrittää se ehkä viestiä sinulle jostakin, antaa viisautta tai tietoa tulevasta. Eläinten ei välttämättä tarvitse olla eläviä, vaan eläinten kuvat, eläimiin liittyvät esineet ynnä muut ajavat samaa asiaa. Kaikilla niillä on jokin tarina.

Tässä muutamia yleisiä eläinviestejä:

Haukka. Kiinnitä huomiosi kaikkeen mitä samaisena hetkenä tapahtuu, ole valppaana. Saatat vastaanottaa opetuksen tai oivalluksen elämästä. Haukka voi viestiä myös varoituksen sanaa, jolloin kannattaa nopeasti arvioida ympäristöä.

Kotka. Erittäin voimakas viestintuoja, suuri henki joka kertoo sinun olevan siunattu ja suojattu. Korkeamman tajunnan ajatukset ovat tällaisena hetkenä käytettävissäsi.

Koira. Viestii uskollisuudesta ja suojelusta.

Kissa. Mystisinäkin pidettyjä eläimiä, jotka viestivät leikkisyydestä (tarvitset sitä ehkä elämääsi lisää) ja itsenäisyydestä.

Hämähäkki. Ideasi alkavat punoutua yhteen muodostaen pian jonkin kauan mietityn päätöksen tai ajatuksen.

Leppäkerttu. Luvassa on todennäköisesti onnea ja hyviä sattumuksia.

Pöllö. Viestii viisaudesta ja sen lisäämisestä elämään. Aivosi janoavat lisää tietoa, joten aika oppia uutta! Pöllö viestii myös öisistä aktiviteeteista (olet ehkä "yöeläjä").

Susi. Merkki opettajasta ja perheen tuesta. Sudet elävät laumoissa, joten ympäröi elämäsi samanhenkisillä ihmisillä.

Käärme. Viestii muutoksesta, vanha "iho" vaihtuu uuteen. Varaudu myös oveliin juonenkäänteisiin ympärilläsi.

Perhonen. Elämässäsi on muodonmuutoksen aika: kaipaat kaunista muutosta. Vaihda kotonasi järjestystä tai muuta hiustyyliäsi. 

Kyyhky/pulu. Tulossa on rauhallista aikaa ja romantiikkaa. Uusi ihmissuhde on puhkeamaisillaan tai vanha vahvistumassa.

Nämä eläimet ovat vain muutamia sanansaattajia, joita saatat kohdata jokapäiväisessä elämässäsi. Kiinnitä huomiota näkemääsi, sillä joskus tarvitsemme merkkejä siitä olemmeko oikealla tiellä ja jotta tiedämme mitä voi olla edessä.

Lähde:
https://consciouslifenews.com/animal-sightings-meanings-behind/1199788/

Jaa tämä:
JannikaA

Nuori ja innokas harjoittelija, joka etsii innolla uusia, mielenkiintoisia juttuja. On innokas matkustelemaan ja etsimään haasteita. Pätee varsinkin käännösjutuissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net