4 tapaa kohentaa mielialaa virtaavan veden avulla pixabay.com
10.04.2019

4 tapaa kohentaa mielialaa virtaavan veden avulla

Virtaavalla vedellä on voimaannuttava ja rauhoittava vaikutus. Myös tiede on osoittanut, että virtaava vesi on meille hyväksi. Mutta harvoilla kuitenkaan on lähistöllä virtaavaa vettä - lue jutusta, miten voit lisätä tämän elementin kotiisi.

Virtaava vesi on osa Feng Shuin periaatteita, ja hyvästä syystä. tieteen mukaan liikkuvasta vedestä vapautuvat negatiiviset ionit helpottavat ahdistuksesta ja masennuksesta kärsivien vointia. Veden ääni ja näky virtaavasta vedestä tukevat emotionaalista ja mielen hyvinvointia. Useimmiten virtaava vesi on läsnä elämässämme vain juodessamme, kylpiessämme ja keittiötouhuissa. Ei ole kuitenkaan vaikeaa tuoda virtaavaa vettä osaksi kotia.

Ulkosuihkulähde 

Jos olet niin onnekas, että sinulla on piha, voit laittaa ulos vesilähteen. Kyseessä voi olla pieni vesiputous tai täysi lampi, tai vaikka patsas vesielementillä. Vaihtoehtoja on monia, ja mihin päädytkin, voit aina hakeutua liikkuvan veden äärelle. 

Sisäsuihkulähde

Jos sinulla ei ole pihaa tai muuten vain et halua laittaa suihkulähdettä ulos, voit hankkia sellaisen sisätiloihin. Tarjolla on useita sisätiloihin sopivia pieniä suihkulähteitä, jotka kierrättävät vettä. Jos sinulla on kissa, se taatusi ilahtuu kissoille tarkoitetusta juomalaitteesta jossa virtaa vesi.

Sadeketju

Usein vesi ohjataan katolta maahan ränniä pitkin, mutta esimerkiksi Japanissa suositut "sadeketjut" hyödyntävät virtaavan veden kauneutta. Ne ovat koristeellisia ketjuja, joita myöten vesi liikkuu kauniisti kohti maata. Ne myös ohjaavat veden oikeaan paikkaan. 

Akvaario

Akvaariokalojen pitäminen ei välttämättä ole kovin eettistä, mutta jos sinulla on akvaario, muista hankkia siihen jonkinlainen hapetinlaite, joka laittaa veden liikkeelle. Siitä on iloa kaloillesi sekä sinulle. Mikään ei myöskään estä pitämästä akvaariota, jossa on vain kasveja ja hiekkaa.

https://www.the-open-mind.com/4-ways-to-improve-your-mood-with-flowing-water/

Jaa tämä:
Anna Lehtinen

Anna Lehtinen on kuudesaisti.net sivuston toimitussihteeri. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net