• Kuinka tuoda onnellisuutta elämään

  Kuinka tuoda onnellisuutta elämään

  Kun mikään ei tunnu miltään eikä mikään huvita ja muutenkin on ihan tylsää - asenne on aina silloin tällöin ymmärettävä. Tähän tunteeseen on helppo jäädä rypemään, velloa itsesäälissä ja leikkiä martyyriä. On niin tuttua ja turvallista olla surkeassa olotilassa, eikö totta? Odotamme, että aurinko tulee esiin ja valaisee mielemme, mutta kuinka usein mieleesi tulee, että voisit itsekin tehdä jotakin onnellisuutesi eteen?

  Lue lisää...
 • Evoluutioteorian henkinen ulottuvuus

  Evoluutioteorian henkinen ulottuvuus

  Evoluutioteoria ei itse asiassa ole mikään yksittäinen teoria, vaan pikemminkin nippu teorioita, joiden yhteisvaikutusta voidaan nimittään evoluutioteoriaksi. Evoluutioteorian historian eräs kulmakivi on vuosi 1859, kun Charles Darwin julkaisi kirjansa Lajien synty. Mutta mitä yhteistä on henkisellä evoluutiolla ja evoluutioteorialla?

  Lue lisää...
 • Mikä on sinun tunnetyyppisi?

  Mikä on sinun tunnetyyppisi?

  Tunteita ei pidä eikä voi hallita, mutta voimme ystävystä ja opetella ymmärtämään niiden viestiä. Tietämällä oman tunnetyyppisi (älyllinen, empaattinen, vahva kivi, intoilija), saat työkaluja tilanteisiin, jotka hankaloittavat elämääsi.

  Lue lisää...
Kultalapset ovat täällä!

Kultalapset ovat täällä!

Näin unta. Kuulin sattumalta ihmisryhmän keskustelun lomakohteen pienessä ruokapaikassa. He näyttivät nuorilta aikuisilta. Yksi tytöistä oli hiljattain saanut tietää olevansa raskaana. Hän oli töissä tuossa ruokapaikassa ja oli nyt tauolla. Mielessäni vilahti kesäromanssi, ja näin hänen käyttävän ehkäisyä, joka ei ilmeisesti toiminut. Näin, että he rakastivat todella toisiaan.

Lue lisää...

Parisuhteen sitoutumismallit, osa 4

Parisuhteen sitoutumismallit, osa 4

Parisuhteessa kaksi ihmistä liittyy toisiinsa. Liittyminen voi olla turvallista tai turvatonta, ja aidon, henkisesti toteutuvan läheisyyden määrä vaihtelee. Se, millainen sitoutumismalli kummallakin on, riippuu lapsuuden kokemuksista. Osa 4.

Lue lisää...

Uroboros-projekti: Liity mukaan kuuden viikon ilmaiselle itsetuntemusmatkalle!

Uroboros-projekti: Liity mukaan kuuden viikon ilmaiselle itsetuntemusmatkalle!

On aika luopua tavoista, joilla teen itsestäni vähemmän sitä, mitä todella olen, sekä tottumuksistani tavoitella jotakin, mitä en todellisuudessa ole. Uroboros-projektin kautta tarjoan sinulle mahdollisuuden löytää tukea sille, että voisit elää todellisemmin ja rehellisemmin nykyhetkessä juuri siellä, missä olet, juuri sellaisena kuin olet, juuri siinä tilanteessa, jossa olet, juuri nyt. Uroboros on vanha myyttinen symboli – käärme syömässä omaa häntäänsä.

Lue lisää...

Luonto auttaa jaksamaan - myös työelämässä

Luonto auttaa jaksamaan - myös työelämässä

Työssä jaksaminen ja siitä palautuminen on jokaiselle työssä kävijälle äärimmäisen tärkeää, kukapa meistä haluaisi elää työstressissä. Mutta miten jaksaa työpäivä ja miten siitä palautuminen onnistuu? Tampereen yliopiston tutkimus päätyi seuraaviin neljään palautumista edistävään ohjeeseen.

Lue lisää...

Vahvista ihmissuhteitasi chakrojen avulla

Kun ajaudumme ristiriitaan meille rakkaiden ihmisten kanssa, huolenamme on usein se, ymmärretäänkö meidät oikein – kaikkine pelkoinemme, huolinemme ja ahdistuksinemme. Kehon chakroista voi kuitenkin löytyä vastaus, kun opimme tulkitsemaan omia reaktioitamme asioihin.

Lue lisää...

Maailman sielu rakentuu valinnoistamme

Ihminen on tarkoitettu kulkemaan kohti syvempää henkistä minuutta. Syvemmän henkisen yhteyden ja henkisen olemuksen löytäminen edellyttää luopumista rooleista ja pinnallisesta minäkäsityksestä. Ihmisen kasvu autenttiseksi itsekseen tarkoittaa tinkimättömään yksilöllisyyteen pääsemistä. Se tarkoittaa syvää yhteyttä itsen, muiden ihmisten ja maailmankaikkeuden kanssa. Syvimmillään yhteys ylittää ajan ja paikan, ulottuen varhaisiin esi-isiin saakka.

Lue lisää...

Sinulla on luomisen lahja - selkeytä toiveesi ja ajatuksesi

Jokainen meistä on luoja ja luomme jatkuvasti, fyysinen todellisuutemme on sen näkyvä ilmentymä. Meillä on ollut monia toiveita elämässämme, joista osa on toteutunut, jolloin olemme kokeneet runsautta ja onnellisuutta. Osa toivestamme antaa vielä odotuttaa ja se saa olomme epävarmoiksi. Saatamme ajatella, ansaitsenko tämän tai tuon, pyydänkö liikaa, onko tämä sitä mitä todella haluan.

Lue lisää...

Kysymyksiä Henkimaailman mestareile 29.8.-5.9.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareile 29.8.-5.9.17

Mestarit, kertokaa, onko rinnakkaismaailmoja ja -universumeja olemassa. Onko Maan kaltaisia planeettoja ja onko niillä elämää? Onko totta, että elämme multiversumissa (useampia universumeja)? –Elmar, Etelä-Afrikka

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 15.-22.8.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 15.-22.8.17

Mestarit, kuten sanoitte toisessa viestissä, sielu voi asua vain yhdessä kehossa kerralla. Miten selitetään kaksoispaikantumistapaukset, kun Sai Baban näki ryhmä ihmisiä Intiassa ja toinen ryhmä täysin eri paikassa?

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 1.-8.8.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 1.-8.8.17

Mestarit, kaksi vuotta sitten mies jonka kanssa luulin minun olevan tarkoitus viettää elämäni, kuoli. Jatkoin uskomista rakkauteen ja tapasin uuden miehen ja olin hänen kanssaan puoli vuotta. Hän katkaisi suhteen ja sydämeni särkyi. Luulin, että hän oli se, tilaisuuteni rakastaa jälleen.

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 18.-25.7.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 18.-25.7.17

Mestarit, olen osa-aikainen regressioterapeutti ja toimin myös sosiaalityöntekijänä lasten mielenterveysasioissa – rakastan kumpaakin! Etsin opastusta siihen, miten kasvatan regressioterapiaani, mutta tunnen vetoa myös saada siihen liittyvää henkistä viestiä enemmän ulos. Onko mitään opastusta, mihin ohjata energiani? Sitä arvostetaan kovasti! –Jenean, Australia

Lue lisää

 • Jukka Nieminen: Megaliittikivien arvoitus

  Jukka Nieminen: Megaliittikivien arvoitus

  Jukkis ei rajatietoihmisille paljon esittelyä kaipaa. Hän on kirjoittanut jos jonkinlaista hittikirjaa mm. Luomiskoodi (2009), Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta (2010), Suomen mysteerit (2012)…

  Lue lisää...
 • Mo Gawdat: Onnellisuuden yhtälö

  Mo Gawdat: Onnellisuuden yhtälö

  Kirjoittaja Mo Gawdat on Google X:n liiketoimintajohtaja. Kirjassa Onnellisuuden yhtälö hän hyödyntää ongelmanratkaisukykyään selvittääkseen onnellisuuden salaisuuden – varsin kunnianhimoinen tehtävä. Kirjan kirjoittamista on edeltänyt Mo Gawdatin havainto siitä, että hän on onneton.

  Lue lisää...
 • Riitta Wahlström: Eheyttävä luonto

  Riitta Wahlström: Eheyttävä luonto

  Kun "suuri yleisö" vasta heräilee luonnon elvyttävään vaikutukseen, kirjoitti Riitta Wahlström Eheyttävä luonto, miten luonto kuntouttaa -kirjan vuosituhannen alkupuolella. "Luonto edustaa pyyteettömän rakkauden, jatkuvan anteliaisuuden ja täydellisen hyväksynnän kuvaa" (Lainaus Riitta Wahlströmin esipuheesta.)

  Lue lisää...
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU