kesatauko kuudesaisti.net

Pysy aitona - vaikka mikä olisi!

Astumme nyt tämän hurjan, hurjan vuoden toiseen puoliskoon, jolloin pultteja jotka pitävät kaksinaisuutta paikoillaan, putkahtelee kaikkialle. Tällöin ihmisten ruuvit joko kiristyvät entisestään ja menetämme lisää vapauksiamme tai päätämme irrottaa ne ja höllentää kaksinaisuuden otteen. Lopputulos riippuu meistä …

Lue lisää

Minun ei tarvitse olla ...

Minun ei tarvitse olla peloton. Sieluni on. Minun ei tarvitse olla ongelmaton. Sieluni on jo. Minun ei tarvitse olla järjestyksessä ja aikataulussa voidakseni sallia sielun olla kanssani ja tunteakseni sen rakkauden minua kohtaan juuri sellaisena, kuin olen.

Lue lisää

Valomajakka vai muurinmurtaja?

Mitä enemmän laajennamme 3D-toimintamallejamme ja teemme tilaa uusille 5D-energioille, sitä enemmän vaadimme osallistumista kaikilta, jotka tunnemme. Haluamme heidän kokevan valon sellaisena, kuin tunnemme sen, ja vaikka jotkut osallistuvat, toiset eivät, ja tästä tulee iso kysymys meille.

Lue lisää

Kun olet valmis

Sitten kun sinä olet valmis päästämään irti jostain tilanteesta, fyysisestä tai tunnevaivasta tai suhteesta, teet sen. Etkä hetkeäkään aiemmin.

Lue lisää

Elokuun pimennys - vertauskuvallinen ja mystinen

Elokuun pimennys on hyvin esoteerinen, minkä vuoksi meitä opastetaan hyödyntämään se uuden Maan kristalliverkkojen täyteen aktivointiin. Täydellinen auringonpimennys joka ylittää koko USA:n, on harvinainen tapahtuma.

Lue lisää

Olette singonneet itsenne

Huomaatte, että te ette pysty enää pitämään kiinni siitä, minkä olette kätkeneet itseltänne hyvin pitkään.

Lue lisää

Energiapäivitys - aika muistaa kuka on

Tämä on erittäin tärkeää aikaa, kun menemme elokuun aikajanajakautumiseen. Meidät voidaan haastaa hyvin monilla tavoilla olemaan aidoin itsemme ja jättämään kaikki "juttumme" taakse.

Lue lisää

Vastaukset ovat, missä ovat aina olleet

On sanottu, että ihmiskunnan suurin pelko on, että se löytää oman voimansa. Olemme samaa mieltä tästä arviosta. Ja selitetäänpä miksi. Miksi pelkäisitte omaa voimaanne? Siihen on monia syitä. Puhumme joistain niistä.

Lue lisää

Jatkuvia päivityksiä

Hyvin paljon tapahtuu! Solut, DNA ja kaikki, mitä olemme, kiihtyy. Tämä tuo esiin kaiken, mikä ei ole rakkautta. Se voi olla kiintymystä vanhaan, toisiin ja mihin tahansa, minkä luulet olevan totta, ja kuitenkaan se ei ole.

Lue lisää

Korkeampien taajuuksien saapuminen ja tiheysmyrkynpoistoa valonnopeudella

Heinäkuu ja elokuu tuovat mukanaan hyvin ainutlaatuisia korkeampia taajuuksia ja parantavia energioita. Nämä sallivat erityisen nopeat muutokset sisäisessä ja ulkoisessa elämässä. Ne sallivat myös vanhan tiheyden nopean puhdistumisen – tiheysmyrkynpoiston – vanhan karistamiseksi ja nousemiseksi uudelle olemistasolle itsessäsi ja planeetalla.

Lue lisää

Tieto

Tieto. Kun ylösnousemme, tuo sana saa täysin uuden merkityksen. Havaitsemme, että aito tieto on vain tiedostamista. Olemista hereillä. Tietoisuutta.

Lue lisää

Erityyppiset kaksoisliekkiyhteydet

Ihmiset jotka käyvät läpi kaksoisliekkikokemusta, ovat usein hämmentyneitä, koska on erittäin paljon erilaista infoa ja hyvin monet kaksosparit jakavat eri opetuksia ja totuuksia. Informaatioviidakon läpikäyminen voi olla hyvin haastavaa. Lisäksi monet vertaavat omaa matkaansa niiden eri kaksoisliekkiparien tarinoihin, jotka ovat näyttäneet selviytyvän "alokasleiristä".

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 6.-13.6.17

Mestarit, kaiken sen myötä mitä maailmassamme tapahtuu, useimmiten tuntuu siltä, että elän eri maailmassa. Kuulostaa vähän itsekkäältä keskittyä vain omaan elämääni ja omiin ongelmiini eikä kovin paljon siihen, mitä tapahtuu ympärillämme, koska asiat maassani ovat rauhallisia verrattuna muihin maihin.

Lue lisää

Syvyyttä draaman sijasta

Katselin putkeen äärimmäisen kiinnostavaa Damages-televisiosarjaa. Tämän ohjelman jokainen hahmo on ehdottomasti riippuvainen draamasta. Mielellä on täysi kontrolli heistä, ja sen seurauksena heidän elämänsä hajoaa ja tulee painajaismaiseksi. Vaikka sillä on viihdearvonsa, se on täydellistä kaaosta ja sellaisten ihmisten oravanpyörää, jotka antavat periksi kaikille tunteilleen.

Lue lisää

Yläsnousemus ja uusi psykologia

Kun heräämme, oivallamme enemmän ja enemmän, että niiden jotka kerran määrittelivät, ettemme ole "normaali", täytyy nyt kohdata se todellisuus, että he tarvitsevat apua. Osat ovat todellakin vaihtuneet.

Lue lisää

Vuoden 2017 muutos ja korkeamman tietoisuuden yhtenäiskentän maadoittaminen

Planetaarinen uusivuosi ja Leijonaportti heinä-elokuussa 2017. Rakas valoperhe, olette nyt saavuttaneet vuodessanne 2017 ajan, jolloin suuri muutos on käsillä. Voisimme kutsua tätä vuoden 2017 suureksi muutokseksi.

Lue lisää

Heinäkuun 2017 energiaraportti

Tässä sitä ollaan heinäkuussa, ja jos tämä vuosi on tuntunut sekä äärimmäisen pitkältä että myös erittäin lyhyeltä, näin on, koska tähän saakka se on ollut liikettä eteen ja taakse, ylös ja alas, mikä on tehnyt vaikeaksi pysyä keskittyneenä nykyhetkeen siirtyessämme joka suuntaan.

Lue lisää

Pala, beibi, pala! - portti päivänseisauksesta pimennykseen

Tiesimme, että nyt tulisi intensiivistä, kun olemme saavuttaneet pysyvään aikajanajakautumiseen johtavan portin, joka päättyy 25.8., pian pimennyksen jälkeen. Ja voidaksemme ankkuroitua täysin korkeamman taajuuden 5D-aikajanaan, myös fyysisen kehomme täytyy olla valmis.

Lue lisää

Nouseminen arkkityyppien yli - täysikuun hyödyntäminen

Vanhojen aikajanojen tarkoituksellinen päättäminen omassa elämänvirrassa sekä kollektiivisesti on tämän täysikuuviikonlopun fokus. Portinvartiointi, verkkotyö, valotyö tai kaikenlaiset seremoniat korkeimpien ylösnousemusaikajanojen kutsumiseksi, voimistuvat tässä pimennystä edeltävässä jaksossa. Yhdistymme yhdeksi pyhässä seremoniassa täysikuusta lauantaina 8.7. klo 21.08 PDT sunnuntai-iltaan.

Lue lisää

Täysikuun energiat korostavat, mikä ei toimi enää

Tulevan täysikuun energiat vaikuttavat jo meihin ja se on poikkeuksellisen iso juttu! Tämä kuu korostaa kaksinaisuuttamme. Se näyttää meille tarkkaan, missä meillä on vielä uskomuksia, jotka pitävät meidät juurtuneena matriisiin. Se korostaa, mikä ei enää toimi elämässämme.

Lue lisää

Viesti Matthewilta 26.6.17

Kun kuulette luonnonkatastrofeista, tulipaloista, kolareista ja terroristihyökkäyksistä, suru menetetyistä hengistä ja myötätunto heidän rakkaitaan kohtaan ovat luonnollisia tunteita. Ei ole luonnollinen reaktio ajatella valittuina karmaoppitunteina kaikkia noita sieluja, joihin tällaiset tapahtumat vaikuttavat, ja niitä miljoonia jotka kokevat humanitaarisia kriisejä, ja toisinaan ihmettelette, loppuuko väkivalta ja kärsimys koskaan.

Lue lisää

Näännytä pelko nälkään

Viime yönä näin unta, että satoja muurahaisia kulki kaikkialla talossa, jossa asuin. Toisiakin asui siellä, sekä miehiä että naisia. Itse asiassa se ei ollut kotini, jossa asun valve-elämässä. Se oli tuntematon. Mutta muurahaiset olivat herpaantumattomia, ja aloin pelätä.

Lue lisää

Suurta työntöä energioissa - meitä pyydetään astumaan esiin

Vaikka päivänseisauksen ja uudenkuun energiat ovat hiipumassa, ei ole kovin paljon hengähdystaukoa tällä hetkellä. Toisinaan minusta tuntuu rikkinäiseltä levyltä, kun puhun tulevien korkeampien energioiden mentaali- tunne- ja fyysisistä vaikutuksista. Kuitenkin tunnen tästä viimeisimmässä energiaryöpyssä työntöä – meille suurta työntöä olla aidoin itsemme.

Lue lisää

Rakkaus vallitsee - astu sydämen maailmaan

Jumalainen feminiinisyys nousee – luomisen johtava voima. Ylitimme MERKITTÄVÄN kynnyksen tällä planeetalla ja (lopultakin) kallistimme vaa'an universaalin rakkauden hyväksi.

Lue lisää

Enkelioppaiden kanavointeja

Päätin, että olisi hauskaa muuttaa asioita tällä viikolla. Sen sijaan, että Enkelit puhuvat yhdestä aiheesta, ajattelin, että olisi kiinnostaa esittää heille 10 kysymystä eri aiheista ja pyytää antamaan lyhyt vastaus kuhunkin. Niinpä tein juuri näin. Toivottavasti nautitte siitä!

Lue lisää

Kuka nyt on hullu?

Niinä 60 outona vuotena jotka olen ollut tällä planeetalla – ja tarkoitan todellakin "outoa" – minusta ei varmaan koskaan ole tuntunut normaalilta. Ja luulen, että tiedät, mitä tarkoitan. Olen "hullunlailla" yrittänyt sopia joukkoon perheessä, koulussa, ystävien parissa, työpaikoissa ja avioliitoissa. Ja kuitenkin olen myös kapinoinut joka tilaisuuden tullen.

Lue lisää

Jumalattaret, älkää unohtako jumalaista maskuliinisuuttanne!

Luemme paljon Jumalattarien paluusta ja siitä, että uusi astrologinen aikakausi, Vesimiehen aika, on alkanut. Niinpä luonnollisesti olemme kaikki kiireisenä opetelleet tervettä feminiinisyyttä, olemaan myötätuntoinen, itsetutkiskeleva, tunteva, intuitiivinen, kärsivällinen, vastaanottava ja luova. Olemme opetelleet olemaan.

Lue lisää

Muistiinpanoja itselle - Munchen 2017 –kokemus

Ei ole mitään parempaa kuin kokoontuminen suuren shaumbra-ryhmän kanssa, jotka ovat ympäri maailmaa. Äskettäinen kokoontumisemme Münchenissä (3.-4.6.) oli täynnä energiaa, naurua, toveruutta, musiikkia, kanavointeja ja halauksia. Ai niin, ja valtava määrä aistillisuutta.

Lue lisää

Aitouden 12D-ytimen ruumiillistaminen ja aktivointi

Meillä on fantastisia uutisia raportoitavana. Olemme edelleen päivänseisausportin energiassa. Muista, että päivänseisausenergia voi kestää jopa 10 päivää ennen varsinaista tapahtumaa ja 10 päivää sen jälkeen. Tässä tapauksessa, auringonpimennyksen ollessa elokuussa, se kestää paljon kauemmin. Tästä tulee itsessään portti, joka kestää täydellisen auringonpimennyksen läpi, joka on 21.8.

Lue lisää

Lempeät jättiläiset

Ihmiset juoksevat kiireisenä yrittäen parantaa itseään. Tehdä itsestään vahvemman, viehättävämmän, rikkaamman, terveemmän, älykkäämmän, koulutetumman, arvostetumman, menestyneemmän, henkisemmän, arvokkaamman … ja kuitenkin se kaikki on täydellistä ajan haaskausta. Koska jos he eivät tunnista sielunsa olemassaoloa, kaikki tuo yrittäminen ja tekeminen ja korjaaminen ei vie heitä mihinkään.

Lue lisää

Aamu koittaa

Teille on kerrottu monta kertaa ja monilla kielillä, että maailma ympärillänne on peili. Ja useimmiten olette ajatelleet sen merkitsevän omaa itseänne. Ja useimmiten näin on ollut, koska olette pyrkineet tuntemaan itsenne paremmin ja ajatelleet, että te ette olleet tarpeeksi hyvä jollain tavalla.

Lue lisää

Outo pariskunta

Ruumiillistuneessa valaistumisessa on kaksi pääajatussuuntaa.

Lue lisää

Elämä on juhla-ateria nautittavaksi täysillä

Kuvitelkaa edessänne juhla-ateriapöytää, jossa on kaikenlaista ruokaa, mitä voitte kuvitella. Kaikki on kauniisti esillä, lajeja on rajattomasti ja voitte ottaa, mitä haluatte, ja niin paljon kuin haluatte. Kuitenkin ennen kuin pääsette ruokapöytään, teidän täytyy valita lautanen, jolle otatte ruokaa.

Lue lisää

Lue mukaan itsesi

On upea laulun nimi, jota rakastamme: "Mitä jos Jumala olisi yksi meistä?" Muuttaisimme sitä vähän toivoen, ettemme loukkaa sen kirjoittajia. Laittaisimme sen muotoon: "Mitä jos Jumala olisi kaikki me?" Onko teille yllätys, että kerromme teille tämän ilmaisevan totuuden?

Lue lisää

Antakaa olla

Vaikka otitte ratkaisevan askeleen 5D:hen, tunnette jatkuvasti tarvetta pitää huolta toisista – joko henkilökohtaisissa suhteissa tai globaalissa vuorovaikutuksessa. Mutta teillä on nyt eri alueita löydettävänä ja tutkittavana. Aikanne pitää huolta Maasta, ystävistä, perheestä ja yhteisöjäsenistä – myös eetterissä olevista – on ohi.

Lue lisää

Kutsu

Oletteko harkinneet ITSENNE kutsumista juhliin? Millaista olettaisitte olevan, jos se eläisi tätä elämää teinä? Mitä jos sen sijaan, että olette olleet täällä eräänlaisena muistivammaisena tiedustelualuksena, korkeampi ITSENNE on katsellut silmillänne ja luonut kaiken, mitä olette nähneet? Mitä jos ette menettäisi mitään prosessissa, vaan saisitte kaikki asiat, joita sielunne on todella kaivannut joka elämässä?

Lue lisää

Uusi valo

Kryon on puhunut valon ja pimeyden metaforasta monta vuotta, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun hän puhui uudesta valosta. Onko mahdollista, että valo voi tuottaa valoa? Voiko korkeampi tietoisuus luoda itseään?

Lue lisää

Mitä aliavaruudella tarkoitetaan?

Rakastan science fictionia, ja siinä puhutaan usein aliavaruudesta. Siksi otin tehtäväkseni selvittää, mitä se tarkkaan ottaen merkitsee. Ensin katsoin sanakirjasta ja löysin tämän:

Lue lisää

Tiedä, että niin on

Synkronoikaa ajatuksenne unelmienne kanssa. Erona 3D:hen on, että synkronoitte ajatuksenne unelmiin pelkojen sijasta.

Lue lisää

Päivänseisaus ja jumalainen maskuliinisuus

Olemme kauniissa päiväseisausvaiheessa. Se on luonteeltaan maskuliininen. Tämä merkitsee, ettei kyse ole vanhasta työntävästä ja kontrolloivasta maskuliinisuudesta, vaan uudesta jumalaisesta maskuliinisuudesta – osastamme joka tukee ja toteuttaa unelmiamme ja visioitamme, joka antaa muodon sielun toiveille, päivittää solumme ja DNA:mme sekä antaa muodon valokoodauksille. Jumalainen maskuliinisuus ryhtyy toimeen rohkeasti ja tarkoituksella.

Lue lisää

Aidon itsemme jumalainen yhdistyminen sielusirpaleiden palatessa

Tulemme luoksenne tänään kertomaan aidon itsemme jumalaisesta yhdistymisestä, joka tapahtuu nyt-hetkessä. Mitä se merkitsee ja miltä se näyttää?

Lue lisää

Aidon uuden todellisuuden laajentuminen

Viime kuukausi toi meille voimallisen lisäyksen uutta AN-todellisuutta. Tämä on avannut uuden AN-todellisuuden tulvaportit. AN-valotorinin aktivointi toukokuun lopussa avasi meille pääsyn aiemmin näkymättömiin maailmoihin maailmojen sisällä. Tämä on laukaissut merkittävän nollauksen, joka harmonisoi meidät täydemmin uuden todellisuuspiirustuksen kanssa.

Lue lisää

Perhonen

Yhtenä päivänä mies käveli metsässä lähellä kotiaan, syvällä omissa ajatuksissaan, kun hän näki kauniin perhosen liihottavan kukasta kukkaan. Sillä oli monia täpliä siivissään ja sen värit olivat upeat.

Lue lisää

Todellisuuksien haarautuminen - päivänseisausovi pimennysporttiin

Pimennyskäytävän Länsirannikon portti vihittiin 8.6. ja se avautui täysin 9.6. täysikuun verkkotyöntekijäseremonialla Oregonin rannikolla. Kiitos niille, jotka osallistuivat tähän avaamiseen joko fyysisesti tai eetterissä. Käytävä avattiin juuri siihen kohtaan, jossa pimennysreitti koskettaa maata ja aloittaa USA:n ylittämisen.

Lue lisää

Kuka katsoo silmilläsi

Olet hyvin monitahoinen olento. Olet itse asiassa moniulotteinen. Koet sen kenties pian, tai sitten et. Mutta sitä odottaessa saamme ehkä näyttää sinulle jotain.

Lue lisää

Suhteet ja pyhä liitto

Uuden ajan jalostuneilla taajuuksilla on merkittävä vaikutus siihen, miten näette itsenne. Kun opitte ottamaan takaisin voimanne, asettamaan rajat ja saamaan takaisin itsearvostuksentunteen, sillä on myös voimakas vaikutus suhteisiinne toisten kanssa, erityisesti romanttisiin suhteisiin.

Lue lisää

Ei ole oikeasti varjopuolia

Jos toisinaan ihmettelet, oletko oikeasti uudessa energiassa ja laajemmassa tietoisuudessa, koska kehosi tai elämäsi ei tunnu heijastavan sitä … kysy itseltäsi: "Yritänkö edelleen täyttää tyhjyyttä odottamalla jonkun toisen rakastavan ja arvostavan minua? Miten paljon yritän edelleen kontrolloida olosuhteita ja ihmisiä?"

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 23.-30.5.17

Mestarit, ajattelen erota miehestäni – uskon, että tehtävämme on ohi. Meillä on hyvä rinnakkaiselo ja hän sanoo rakastavansa minua, mutten usko siihen kovin paljon. Rakkautta on, muttei miehenä ja vaimona. Meillä on kaksoset, joiden uskon olevan korkealle kehittyneitä henkiä eivätkä he kärsi tästä erosta, sillä he ovat hyvin kiintyneitä minuun.

Lue lisää

Se on helppo juttu

Tiesitkö, että sellainen joka on etevä ja pitää itseään hyvin älykkäänä, on erinomainen kandidaatti hypnotisoitavaksi?

Lue lisää

Kynnyksen ylittäminen

Olen nyt yli viikon saanut selkeitä kuvia uuden maavauvan tuomisesta kotiin. Kenen tahansa vastasyntyneen tapaan maavauvamme on täynnä uutta energiaa – mahdollisuuksia, henkistä vahvuutta ja täyttä elämää. Tämä maavauva ei ole oikeasti lainkaan vauva, vaan edustaa uuden energian ja uusien mahdollisuuksien maailmaa meille.

Lue lisää

Vedä jalkaan ison tytön tai pojan housut

Monet teistä odottivat tulevansa supernaiseksi tai supermieheksi yhdessä yössä. Vaikka se voi olla totta sisäisesti, ulkoisesti useimmat teistä vaativat vähän harjoitusta.

Lue lisää

Tarkkailijana oleminen

Paljon valoa virtaa meihin ja Gaiaan. Se ulottuu syvälle chakroihin ja DNA:han, se laajentaa tietoisuutta ja Jumaluustietämistä. Se punoutuu koko olemukseemme ja auttaa meitä olemaan enemmän niitä uusia olentoja, joita meidän on tarkoitus olla. Tämä saattaa tuntua vähän kummalliselta, kuin olisi laskeutunut uuteen paikkaan eikä ole asemaa tai tuttuutta, kuin se olisi täysin uutta – ja no, se on!

Lue lisää

Kesäkuun 2017 alun räjähdys

Kesäkuun 2017 ensimmäisellä viikolla oli energiaräjähdys (eli portti), joka sinkosi välittömästi monet meistä olemisen ja tiedostamisen uusille, korkeammille tasoille. Olen kokenut näitä välittömiä energiaräjähdyksiä ennenkin, mutten mitään vastaavaa kuin noin viikko sitten tapahtunut.

Lue lisää

Suoraan sydämestä 5.6.17

Miten ylösnousemusprosessinne etenee? Sen perusteella, mitä ymmärrän puhuessani muiden valotyöntekijöiden kanssa, jotkut ovat sietokykynsä rajoilla. He ovat täysin väsyneet kolmanteen ulottuvuuteen. He ovat valmiita siirtymään viidenteen ulottuvuuteen. Tämä merkitsee, että olemme melkein kolmannen ulottuvuuden elämäntavan lopussa. On aina vaikeinta juoksukilpailun lopussa.

Lue lisää

Tuleva itse ilmestyy esiin tämän massiivisen tietoisuusmuutoksen myötä

Tuleva itse ilmestyy nyt esiin, kun käymme kaikki läpi valtavia energiapäivityksiä valmistelemaan meidät uuteen elämään maaplaneetalla, kun se on nyt ylösnoussut 5D:hen. Sitä ei enää ole, minkä uskomme elämän fyysiseksi todellisuudeksi maaplaneetalla.

Lue lisää

Ilontekijä

Kun tänään avasin postilaatikkoani asuintaloni postikeskuksessa, huomasin, että postinjakaja oli poissaoleva, stressaantunut ja ylityöllistetty. Hän ei ollut hyvällä tuulella. Lähdin pois postilaatikoilta haluten hänen ajattelevan, että minullakin oli jotenkin epämukavaa. En halunnut vaikuttaa liian onnelliselta.

Lue lisää

Oletko mieletön?

Jos joku sanoo sinulle, että olet mieletön, se ei ole enää suuri loukkaus. Jos pääset jossain kohtaa päiväsi aikana paikkaan, jossa olet mieletön, onnittele itseäsi – pärjäät hyvin. Olet askeleen lähempänä täyttä mestaruuttasi.

Lue lisää

Energia-aalloissa on kaksi komponenttia

Istuin yhtenä yönä meditoimassa, kun muu talo nukkui. Tein sen tarkoituksenani ymmärtää, miten autetaan ihmisiä tämän prosessin läpi vaivattomammin. Pian muotoni rentoutumisen jälkeen tunsin, että minut vedettiin pelkästä olemistilasta kanssaluomistilaan. Huomasin pian seisovani Venuksen neuvoston edessä.

Lue lisää

Kesäkuun energiapäivitys - Karmasuhteet tässä ja nyt ...

Monista ihmisistä tuntuu haavoittuvalta tällä hetkellä. On normaalia tuntea hämmennystä, ylikuormaa tai epäuskoa maailmaa kohtaan laajemmin.

Lue lisää

Jupiter kulkee eteenpäin - pieni hengähdystila

Jupiter alkaa kulkea tänään eteenpäin neljän kuukauden perääntymisen jälkeen, ja tavallaan se saattaa loppuun todella hektisen jakson, jossa useat planeetat ovat menneet edestakaisin samaan aikaan suurimman osan vuotta.

Lue lisää

4D-sillalla alkaa olla tungosta

Olen huomannut viime aikoina suurta lisääntymistä sosiaalisen median trollauksessa ja negatiivisuudessa, ja vaikka on ahdistavaa nähdä, miten inhottavia jotkut ihmiset voivat olla, se on häiriötekijä ja yksi tämän ylösnousemussyklin aspekti. 4D-sillalla – 3D:n ja 5D:n välisessä käytävässä – alkaa olla nyt tungosta, ja se edustaa valintaa, joka meidän on tehtävä.

Lue lisää

Valtava energia-aalto tulee nyt ja kaikki verkot avataan aikajananopeutumiselle

Valtava energia-aalto ampuu meitä tällä hetkellä. Sen tuntee tietoisuudessaan. Tuntuu, kuin vedettäisiin pois tästä todellisuudesta.

Lue lisää

Yksinkertainen totuus

Kun me ylösnousevat ihmiset siirrymme lineaarisesta ajattelusta enemmän epälineaariseen tuntemiseen, meistä saattaa tuntua vähän eksyneeltä. Meistä tuntuu eksyneeltä, koska meidän täytyy päästää irti hyvin paljosta vanhasta eikä uudessa ole samoja ulkoisia merkkejä kuin 3D:ssä.

Lue lisää

Yritätkö edelleen pitää sitä kasassa?

Oletko koskaan huomannut yrittäväsi saada jonkin suhteen toimimaan? Tai katsellut toisten yrittävän, ja tiedät sielussasi, ettei sen pitäisi olla niin vaikeaa. Mutta sitten kuulet toisten ääniä, jotka sanovat korvaasi: "Suhteet ovat työtä" tai "Kaikki arvokas on kovaa työtä. Uhrautumista."

Lue lisää

Ihminen haluaa ulos ja sielu haluaa sisään

Jätin vanhemmuuden väliin tässä elämässä. Minulla ei ole lapsia, ainakaan tietojeni mukaan (silmänisku). Mutta kun katselen pieniä lapsia, näen selvästi, että he kokevat kaikkea ensimmäistä kertaa. Heillä on tuo ihmetyksen tunne. Jotain jonka haluaisimme kaikki saada takaisin.

Lue lisää

Siirtyminen new agen yli

Eräs tuttu kahvilassa ihmettelee joskus, miksi maailma näyttää niin paljon pahemmalta kuin vuosia sitten. Ja sanon, että se käy läpi tietoisuusmuutosta ja planeetalla on nyt riittävä määrä ihmisiä – vaikkakin hyvin pieni määrä – että on mahdollista siirtyä täysin uuteen aikaan.

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 9.-16.5.17

Mestarit, selvänäkijä kertoi minulle, että muuttaisin New South Walesiin ja löytäisin työpaikan, mutta se on liian kaukana. Haluan olla perheeni kanssa. Mutta täällä ei ole yhtään työpaikkaa eläinalalla. Ainoissa työpaikoissa tarvitaan lisenssi, jota minulla ei ole. Saanko jäädä tänne perheeni luo? Löydänkö työpaikkani täältä eläinten parissa? –Emma, Australia

Lue lisää

Ystävyys

Alona ja Cristina olivat olleet läheisiä ystäviä 15 vuotta. Itse asiassa elämien ajan. He tiesivät olevansa sielukumppanit ensitapaamisestaan lähtien. Vuosien saatossa he jakoivat elämän ylä- ja alamäet, ilot ja surut. He olivat toisiaan varten hyvinä ja huonoina aikoina.

Lue lisää

Porttifokus ja muodottomat maailmat

Portinvartijat avasivat eilen porttikäytävän 3.-9.6. Tämä antaa helpomman pääsyn kosmisiin tähtiportteihin, jos päätät yhdistyä niihin, mitä suosittelen, koska ne vaikuttavat positiivisesti kristalliin resonoivaan DNA:han. Paasto tai muutaman päivän puhdistuminen auttaa kehoa sisäänvirtauksen integroinnissa ja vakauttamisessa, koska se liittyy DNA:han.

Lue lisää

Crimson Circle –säätiö

Istumme Lindan kanssa lentokoneessa matkalla Saksan Frankfurtista Tanskan Billundiin. Emme ole aivan vielä Euroopan kiertueemme puolivälissä, joka alkoi Norjasta ja loppuu muutaman viikon kuluttua suurten mestarien juhlaan Münchenissä. Tänään on 40. hääpäivämme, joten on hyvin sopivaa, että nautimme yhdessä tästä päivästä lentokoneessa.

Lue lisää

Kesäkuun 2017 energiaraportti

Toukokuun sekasorto on ohi jossain mielessä, mutta sen jälkivaikutukset tuntuvat kesäkuussa ja koko loppuvuoden. Kesäkuun yksi suuri aspekti ovat karmamuutokset ja -loppumiset niiden lisääntyvien energiamäärien vuoksi, joita olemme vastaanottaneet ja maadoittaneet.

Lue lisää

Portinvartijapäiväkirja - todellisuuksien vaihteleminen

Kiitollisuutta ykseysmeditoijille ja niille, jotka ovat lähettäneet kauniita viestejä sunnuntain meditaatioiden tuntemuksista ja puhtaudesta.

Lue lisää

Maaplaneetta

Liityn seuraanne tänään kertomaan enemmän muista aspekteistani, sillä olen Merlin-energian feminiiniversio. Vaikka tämä energia on ollut planeetallanne aiemmin, minä en ole ollut täällä useista syistä. Minäpä selitän puhumalla ensin Merlinin maskuliinipuolesta ja siitä, mitä nyt tapahtuu.

Lue lisää

Energiat ottavat valtaansa - sydänkeskuksen aika

Vau – taas kerran tunnemme energioiden ottavan valtaansa voimakkaasti. Voi olla hyvin tunteellista välillä, mitä seuraa valtava väsymys ja fyysisiä vaivoja. Kuitenkin nämä energiat tuntuvat paljon pehmeämmiltä kuin auringonpurkauksiin tai geomagneettimyrskyihin liittyvät.

Lue lisää

Fokuksesta vapauteen - miten hullua menoa!

Olen fantastinen fokuksessa, tuossa arvokkaassa enkeliaistissa, joka sallii meidän mennä syvälle kokemukseen. Olen mestari siinä ja tutkinut tiheimmästä tiheintä yhden tarkoituksen kera. Nyt on aika laajentua JA-tilaan, ja Adamus on auttanut minua avautumaan vapaisiin aisteihini, niihin jotka ovat mieleni (joka on fokuksen työkalu) kontrollin ulkopuolella.

Lue lisää

Yhdistyminen puhtaassa tietoisuuskentässä

Pidän kaikkia teitä sydämessäni, kun integroimme kollektiivisesti tämän seuraavan ruumiillistumistason. Ylösnousemuksessa tapahtuvat loikat ovat jalomielisiä. Tämän palapelin palat yhdistyvät todella saumattomasti – ihailen kaikkia meitä tämän kokemuksen kanssaluojia. Vakautuminen on avain, kun koronanmassapurkaukset tehostivat viime portin äskettäisiä päivityksiä.

Lue lisää

Aaltoja ja geomagneettimyrskyjä

Ti 30.6. noin klo 16 tunsin valtavan aallon tulevan tietoisuuteeni. Se kietoi koko kehoni valoonsa. Minua huimasi muutaman minuutin ja olin pois tasapainosta. Istuin olohuoneessa juttelemassa tyttäreni kanssa kun se tapahtui. Kävimme läpi tulevaisuuden suunnitelmia ja yhtäkkiä aalto iski minuun. Minun oli sanottava hänelle: "Odota, nyt tulee aalto".

Lue lisää

Ruumiillistuminen

Olemme epäilemättä tehneet valtavan loikan eteenpäin muutaman viime viikon aikana ja tämä jatkuu – tunnetko sen? Elämä ei ole sellaista, mitä se on ollut. Se on täysin erilaista. Olemme päästäneet irti hyvin paljon ja jatkamme sitä. Se auttaa, kun ruumiillistaa sielun täysin. Sielu on aidoin ja täydellisin "sinä".

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 25.4.-2.5.17

Mestarit, kertoisitteko meille lisää luojastamme? Tiedän, että luojamme on ehdotonta rakkautta … mutta asuuko hän todella tietyssä ulottuvuudessa? Kommunikoiko hän kanssamme teidän kaltaisenne kanavan kautta? Mistä tämä rakastava olento tuli? Miten monta luojaa universumissa on? –Rachel, Kanada

Lue lisää

Uusi mieli

Haastavin puoli ruumiillistuneessa valaistumisessa, hengen sallimisessa asua kehossamme ja elämässämme, on mieli. Suhde mieleemme on ollut enimmäkseen selviytymiseen perustuva. Ei niinkään iloon.

Lue lisää

Ylösnousemukseen kiihdyttämisen toinen vaihe on alkanut

Kiihdyttäminen on alkanut, kun alamme astua siihen uuteen todellisuuteen, jonka luomiseksi laajentuneelle ihmiskunnalle olemme tehneet kaikki uutterasti työtä. Kiihdyttäminen alkoi 26.4. eikä ole hellittänyt tuon portin avautumisen jälkeen. Portti on nyt täysin auki ja laajentuu jatkuvasti. Ne jotka ovat liittyneet ylösnousemusprosessiin, tuntevat nyt tämän jatkuvan laajentumisen.

Lue lisää

Henkilökohtainen tila

Tänä aamuna Starbucksilla ollessani kävelin vähän ennen santsikahvikuppia, ja kun palasin pöytääni, nainen oli asettunut työskentelemään kannettavalla tietokoneellaan minua vastapäätä. Se oli pieni pöytä, ei sellainen pitkä, jollaisia Starbucks tarjoaa monille ihmisille.

Lue lisää

Kirkastuminen - hengen asuminen sisällä

Pyhän tulen syttyminen – vapahduksen ja uudistamisen edeltäjä. Olemme matkalla yhteen voimakkaaseen käytävään, joka alkaa tänään 24.5. Tämä käytävä vie meidät, jotka ruumiillistumme, huippuhetkeen matkallamme … "nousevan elämänvoimamme huippuun", mikä alkaa pyhien (kaste) tulien ja pyhän sydämen kolminkertaisen liekin sytyttämisellä.

Lue lisää

Saapuminen huipulle

AN-valotornin aktivointi! Meillä oli monta vuotta tilaisuus irrottautua kaksinaisuudesta, muttemme tehneet sitä. Jos olisimme tehneet tämän aiemmin, maailmantila ei olisi yhtä vakava kuin nyt. Jos olisimme lakanneet aiemmin ruokkimasta kaksinaisuutta, asiat eivät olisi päässeet tähän kriisipisteeseen.

Lue lisää

Energia-aalto iskee ja transformoi meitä kaikkia

Huh! Tunnetko tuon energia-aallon, joka todella iskee meihin? Kuten tavallista, näyttää siltä, että se saa meidät tuntemaan kaikkea mahdollista – sekä fyysisesti että tunnepuolella. Tämä energia transformoi meitä – ei vain fyysisesti, vaan mentaalisesti – ja valmistelee meitä siihen, mitä on tulossa. Tehtävämme on pelkästään sallia prosessin tapahtua ja löytää parhaamme mukaan rauha ja ilo sisältämme.

Lue lisää

Massiivinen energia-aalto osuu Maahan nyt ja nostaa tietoisuuttamme!

Nopea päivitys: massiivinen energia-aalto on iskenyt tänään. Olen kirjoittanut muutaman kuukauden ylösnousemuksen kiihtymisestä ja siitä, miten se on ollut voimakasta muutamana kuluneena viikkona. Meitä kaikkia aktivoidaan nyt erittäin korkealla tasolla.

Lue lisää

Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä 21.5.17

Rakkaat ystävät, rakkaudella ja ymmärryksellä pyrimme auttamaan teitä matkallanne lamauttavasta ja tiheästä harhasta todellisuuteen. Elämästä on tullut valtavan kamppailun ja hämmennyksen aikaa maailmassa, joka on tottunut elämään kolmannen ulottuvuuden tietoisuuden säätöjen ja uskomusten mukaan.

Lue lisää

Ruumiillistuneen valaistumisen taito/taide

Leikin tänään Starbucksissa iPad Prollani ja loin uuden kuvan yhdellä taidesovelluksellani. Nuori mies käveli luokseni innostuneena oma iPad Pronsa kädessä ja sanoi hankkineensa sen viikko sitten. Olisi luullut, että siinä kaksi armeijakaveria tapasi taas 30 vuoden jälkeen. Jaoimme hyvin innostuneena, miten hauskaa meillä oli tämän laitteen kanssa.

Lue lisää

Seitsemän askelta matkamme tekemiseen iloajeluksi - energiapäivitys

Uuden kuun energioiden vaikuttaessa jo kun lopultakin kirjoitan tämän raportin, energeettisesti herkimmät saattavat tuntea asioiden hieman vaimentuvan. Voimakkaat päänsäryt ja ohimopaine joita useimmat meistä ovat viime aikoina tunteneet, ovat ehkä alkaneet hävitä ja asiat ovat vähän rauhoittuneet.

Lue lisää

Oman polkunsa kulkeminen ja itseensä luottaminen täysin

Miten hämmästyttävää ja sietämätöntä aikaa onkaan ollut. Tässä energiassa tuntuu olevan tunnekomponentti, joka kaivaa esiin alueita, joissa yksilö tuntee arvottomuutta, toivottomuutta ja että tämä kaikki on turhaa. Meidän pitää pelkästään tarkkailla tätä energiaa ja antaa sen mennä läpi.

Lue lisää

Sano hyvästi syyllisyydelle

Emme voi ottaa syyllisyydentunnetta mukaamme uuteen energiaan, ruumiillistuneeseen valaistumiseemme. Tuo tunne on aikansa elänyt. Se ei palvele ketään, erityisesti itseämme. Mutta se on viettelevä. Se yrittää vetää meidät mukaan ja saada tuntemaan vastuuta toisista.

Lue lisää

Muutos

Muutos ei ole kovin suosittua, mutta sitä on kaikkialla ympärillämme. Kryon jatkaa niistä muutoksista kertomista, jotka ovat ominaisia uudelle energialle, ja myös siitä, miten pärjäämme henkilökohtaisesti.

Lue lisää

Fyysinen integroituminen - energiatodellisuuden uusi toimintamalli

Olemme astuneet porttialueelle taas kerran. Portinvartijat avautuivat tälle käytävälle eilen, ja tämä energia tuntuu ainutlaatuiselta. Tämä on lyhyt päivitys, istuminen näppäimistöllä on vaikeaa ja minun täytyy pysyä fokusoituneena, koska tämä portti on vuoden korostettujen tapahtumien listalla.

Lue lisää

Varjopelot

Monet teistä näkevät median esittävän pelkojanne. Kenties osallistuitte samanlaisiin tilanteisiin aiemmissa elämissä, joten kaiken hölynpölyn huomaamisen sijasta palaatte siihen pelkoon ja tuskaan, jota teidän tai toisten teot ovat aiheuttaneet.

Lue lisää

Fiilisraportti 18.5.

Virityn Valtavaan olemukseen opastuksen saamiseksi. Kysymys: Katselen Maaplaneettaa avaruudesta. Mitä tällä planeetalla tapahtuu? Miten niin harvat voivat kontrolloida niin monia?

Lue lisää

Uusi taajuushyppy selitettynä

Jos muistatte viime postaukseni, joissa ilmoitin taajuushypystä 26.4., tiedätte näiden kahden viime viikon perustella, että asiat eivät ole entisellään. Kyllä! Hyppäsimme taajuustasolla tänä aikana. Voit lukea aiemmista postauksistani, mikä johti meidät tähän valtavaan ulottuvuushyppyyn.

Lue lisää

Saturnus perääntyy Jousimiehessä 6.4.-25.8.17

Itsepetoksen lopettaminen. Jousimiehessä Saturnus vaatii laajempaa kuvaa elämästämme, henkilökohtaisen nykyhetkemme yli. Se auttaa meitä tunnistamaan yhteyden sattumanvaraisilta vaikuttavien kokemusten välillä ja paljastamaan, miten entiset päätökset, asenteet ja käyttäytymistavat ovat maalanneet sen kuvan, joka on elämämme tänä päivänä.

Lue lisää

Matkatavaratarkistus

Palaamme hetkeksi siihen tunteeseen, joka joillakin teistä on jumissa olemisesta. Sanomme, että saatatte olla vähän oikeassa siinä, että etenemistänne voitaisiin ehkä vähän nopeuttaa.

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 11.-18.4.17

Kun ihminen kärsii tai tuntee surua jostain tapahtumasta, pitäisikö hänen nostaa itsensä matalasta värähtelystä korkeampaan olotilaan välittömästi kääntämällä mielensä toiseen suuntaan, vai pitäisikö hänen uppoutua tuohon surun tunteeseen täysin viikoksi tai pariksi ja sitten siirtyä eteenpäin? Kumpi on korkeampi tapa käsitellä asioita henkisesti? –Sweety, Intia

Lue lisää

Toukokuun portit - korkeimman valon ruumiillistaminen

Toukokuun ensimmäinen porttijakso tuo tähän mennessä voimakkaimman Gaian verkkojärjestelmien, ylösnousevien ihmisten sydänverkon, kristalliverkkojen, aurinkoporttien ja kosmisten porttien yhdistymisen. Kosminen yhdistelmälukko loksahti auki tällä viikolla ja avasi puhtaamman ja korkeamman valon ulottuvuuksienväliset ovet. Jälleen. Laajentuminen on selvää useimmille ja myös portit ensisijaisille Kristus-aikajanoille.

Lue lisää