Käytätkö mielikuvitustasi sielun tarkoittamalla tavalla?

Tänään haluaisimme keskittää huomionne mielikuvitukseen. Tulitte kaikki tänne varustettuna tällä suurenmoisella työkalulla, ja kuitenkin katselemme, kun hyvin monet käyttävät sitä väärin. Haluisimme käyttää tämän ajan puhuaksemme lyhyesti mielikuvituksen todellisesta tarkoituksesta ja siitä, mitä voitte tehdä varmistamaan, että käytätte sitä sielunne tarkoittamalla tavalla.

Lue lisää

Aktiiviset värähtelyt eivät lakkaa ilmentymästä välittömästi

Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne aktiivisiin värähtelyihin, joita kullakin teistä on tiettynä aikana. Muutatte jatkuvasti fokustanne ja näin ollen värähtelyänne – kaikilla teillä on kuitenkin joitain hyvin tavanomaisia ajatuksia, joilla on melko tavalla liikevoimaa. Pelkästään se että siirrätte fokuksenne takaisin positiivisuuteen, ei estä välittömästi negatiivisia ilmentymiä. Sallikaa meidän selittää lisää.

Lue lisää

Ylösnousemukseemme vaikuttavia kosmisia tekijöitä – luettelo

Tämä pitkähkö päivitys sisältää ne avaintekijät, jotka vaikuttavat ylösnousemusprosessiimme tällä hetkellä. Sen tarkoitus on antaa selkeyttä kosmisista tapahtumista, viime portin vaikutuksista ja siitä, miksi auringon aktiivisuus on niin intensiivistä.

Lue lisää

Väliaikainen 5D-aikajana on nyt käytettävissä

Meditoidessa minulla näytettiin, että sieluja siirrettiin väliaikaisille aikajanoille. Se oli uskomaton näky – jokainen sielu sai energialisäyksen ja puhdistuksen. Kysyin, mitä tapahtui, ja minulle kerrottiin, että kaikkia muistutetaan siitä, kuka hän on, sekä hänen ylösnousemusaikomuksestaan.

Lue lisää

Se tapahtuu

Ne muutokset joita olette pitkään pyytäneet ja joiden olemme kertoneet jo tapahtuvan, ovat kiihtyneet sekä nopeudessaan että siinä ihmismäärässä, johon vaikutetaan. Tämä ajankohtainen asetelma, jota koette, on potkaissut asioita liikkeelle tosissaan.

Lue lisää

Onko sinulla vaikeuksia luottaa prosessiin

Onko sinulla vaikeuksia luottaa prosessiin? Et ole yksin. Tänään haluaisimme keskittää huomionne haluamienne tavoitteiden ilmentymisprosessiin. Vuoden alussa nimitimme tämän "työntövoiman vuodeksi". Annoimme teille analogian jousesta ja nuolesta siitä energiasta, joka olisi yleisin tänä vuonna. Aivan kuten vetäisitte jousen taakse, katsoisitte maalitaulua ja sitten vapauttaisitte jousen, joka ampuisi nuolen haluttua päämäärää kohti, monet teistä ovat saman prosessin keskellä.

Lue lisää

Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä 10.9.17

Rakkaat ystävät, tulemme tänään puhumaan rakkaudesta ja sen kieltämisen ja tukahduttamisen seuraamuksista. Rakkaus on kaikki asiat yhdistävä energia ja kaikkialla läsnä, mutta siihen saakka kunnes se oivalletaan ja tunnustetaan tällaiseksi, voi vaikuttaa siltä, ettei sitä ole olemassa.

Lue lisää

Uusi Maa ja jatkuvat pimennysenergiat

Mikä uusi Maa on? Se on tietoisuus, joka on täysin erilainen kuin vanha Maa, jossa kaksinaisuus ja vanha matriisi kontrolloivat meitä. Uutta Maata luodaan, kun vaadimme kukin oman täysivaltaisuutemme, voimamme ja vapautemme.

Lue lisää

Sen ymmärtäminen mitä maamuutoksissa tapahtuu

Sain tämän kysymyksen ja tiedän, että se on monien ihmisten mielissä, joten jaan vastaukseni myös teille kaikille. Jenny, mitä tapahtuu kaikissa näissä luonnonkatastrofeissa – hurrikaaneja perä perää ja nyt maanjäristys Meksikossa?? Miten pysymme poissa pelosta??

Lue lisää

Aistittavaa kehitystä - kosmisia, globaaleja ja sisäisiä uudistuksia

Kiitollisuutta kaikille, jotka pitävät tilaa tämän täysikuuviikon integroinnin aikana. Tietysti tämä on voimakas sarja puhdistumisia ja rakennemuutoksia, jotka käynnistivät elokuun portti ja pimennys. Vaikka se vaikuttaa keskittyvän USA:han tällä hetkellä, tämä säteilee pian pimennysaktivoinnista (Pohjois-Amerikka).

Lue lisää

Rauhoittavaa uudistumista - inspiraation ja voimaantumisen aika

Ystäväni, minulle on siunaus yhdistyä kanssasi tällä tavalla joka kuukausi. Läsnäolosi auttaa nostamaan planeetan tietoisuutta, ja olen kiitollinen siitä ja paljosta muusta. Meillä on paljon juteltavaa, joten mennään suoraan asiaan.

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 1.-8.8.17

Mestarit, kaksi vuotta sitten mies jonka kanssa luulin minun olevan tarkoitus viettää elämäni, kuoli. Jatkoin uskomista rakkauteen ja tapasin uuden miehen ja olin hänen kanssaan puoli vuotta. Hän katkaisi suhteen ja sydämeni särkyi. Luulin, että hän oli se, tilaisuuteni rakastaa jälleen.

Lue lisää

Tunne-ennuste

Kulunut viikko on ollut mielenkiintoinen, koska se liittyy jatkuviin heräämisseikkailuihimme. Kuten aina, tunteemme ovat vaistomaisia symboleja tapahtuvasta sisäisestä transformaatiosta. Silloin kun tunteemme vaihtelevat, tapahtuu paljon transformaatiota. Vastaavasti tunteidemme näyttäessä joko asettuneen tai olevan poissa, merkittäviä kasvuvaiheita integroidaan solukehoon.

Lue lisää

Huomio taas muualla! - miten Irma ohjaa meidät pois eheydestä

Irma-myrsky pitää kaikki kiireisenä, myös henkisen maailman. Ja juuri tämä antaa sille voimaa. "Keskittykää kaikki jatkuvasti Irman purkamiseen", "Jatkakaa rakkauden ja valon lähettämistä myrskyyn", "Tämä on ihmisen aikaansaama myrsky". Nämä ovat esimerkkejä siitä, mitä luemme näinä päivinä henkisen yhteisön monilta "alustoilta".

Lue lisää

Tulipaloja, tulvia, hurrikaaneja ja X-luokan auringonpurkaus

Jos on tuntunut ekstrakurjalta fyysisesti, on särkenyt kovasti, heikottanut, hermostuttanut, olet ollut jonkinlaisessa vapaassa pudotuksessa ja kehosi jokainen solu on ollut turvoksissa, kuuma ja ärsyyntynyt noin viimeiset kolme päivää, se on johtunut vain tapahtumista.

Lue lisää

vanhat kategoriat1