Unientulkinta: Taistelevat käärmeet

Unientulkinta: Taistelevat käärmeet

Unessa olin tätini luona, jossa vietin kaikki lapsuuteni kesät. Paikassa oli rento ja hyvä fiilis. Olimme perheeni, koirani sekä talon väen kanssa ulkona, kun yllättäen aikamoista meteliä pitäen näköpiiriin tuli kaksi isoa käärmettä. Toiset matelijan selkämystä koristi isot sahalaitaiset kuviot ja perusväriltään se oli kirkkaankeltainen, toinen oli tummanharmaa eikä siinä oli merkittäviä yksityiskohtia.

Lue lisää...

Kuollut äiti maton sisällä

Kuollut äiti maton sisällä

Olin taajama-alueella ja kävelin miespuolisen ystäväni kanssa jalkakäytävää kadun oikealla puolella. Kadut olivat hiljaisia, ketään muita ei ollut näkyvillä. Oli hämärää. Tien reunalla oli säilytyslokerikot, sellaiset kuin koulujen lukkokaapit.

Lue lisää...

Torniin kiipeäminen

Torniin kiipeäminen

Olin mukana jossain seikkailu-kisassa. Tunnelma oli iloinen ja positiivinen, kaikilla oli oikeasti hauskaa. Ympäristö, jossa olimme, oli jonkinlainen maaseudulla oleva kaupunki. Jotenkin tuntuu, että se olisi ollut vanha kaupunki, siis rakennukset olivat vanhoja ja upeita ja ympärillä oli paljon metsää ym.

Lue lisää...

Karhua karkuun

Karhua karkuun

Unientulkinnassa pohditaan mitä karhu symbolisoi unessa, kun unennäkijällä on uusi työpaikka.

Lue lisää...

Se Oikea Mies

Se Oikea Mies

Näin tässä viikko sitten unen, jossa näytin edesmenneelle isoäidilleni älypuhelimesta tallennetta häistäni, jotka olivat tulossa. Tallenne oli siis otettu etukäteen hääjuhlasta.

Lue lisää...

Musta hevonen

Musta hevonen

Olin sukulaisten luona jossa oli paljon hevosia, suurin osa laukkasi aitauksessa, mutta itse talutin tummaa tai mustaa hevosta, jolla ei kuitenkaan ollut mitään satulaa tms. joten käveli lähinnä vaan mun vieressä.

Lue lisää...

Unessa karkuun juokseminen ja kuoleminen

Unessa karkuun juokseminen ja kuoleminen

Veljelläni on menestyvä lelukauppa, jossa on jo aamusta jono oven takana hyvien tarjousten vuoksi. Lelukaupassa on kuitenkin kauhean kallista, enkä raski ostaa mitään lapsille. Lelut oli pakattu isoihin laatikoihin, joista keksin että ottaisin tuollaisia pahvilaatikoita, kun on halpoja ja niistä voi tehdä mitä vaan (muistan kun lapsena rakentelin pienoiskotia pahvilaatikkoon).

Lue lisää...

Tunnistus

Tunnistus

Isokokoinen vanha talo maaseudulla, matala, hämärä, hieman ´alkukantainen´. Sovittelin silmälaseja itselleni, vanhan ajan kakkuloita joissa ei ollut sankoja laisinkaan, vaan nenän päälle istumaan laitettavat pyöreälinssiset lasit.

Lue lisää...

Kissa

Kissa

Olen lapsuudenperheen kanssa (äiti- ja siskopuolet, mukana ei ollut kuitenkaan omia vanhempia) menossa ravintolaan tai johonkin julkiseen paikkaan missä paljon ihmisiä. Ärsyynnyin ihmisten teeskentelystä, kukaan ei ollut sitä mitä oikeasti oli.

Lue lisää...