Tähtiyhteydet – ihmiskunnan galaktiset juuret, Lahti

 
Aika:

Alkaa: lauantai 16 syyskuu 2017 klo:11:00
Päättyy: sunnuntai 17 syyskuu 2017 klo:16:00

Paikka: Elontila, Salmintie 72, Lahti

Yhteystiedot: et(at)elontila.fi, 045-8797999, ilmoittatumiset ensisijaisesti lomakkeella joka löytyy Ystävien kotisivulta

Aika: la-su 16.-17.9.2017 (la klo11-17 + iltaretki, su 10-16)
Paikka: Elontila, Salmintie 72, Lahti
Kouluttaja: ammattiastrologi, FM Erkki Lehtiranta
Hinta: 240 € Elontilan Ystävät ry:n jäsenet, 270 € muut € (sis. opetuksen, kurssimateriaalin, ruokailut, majoituksen, saunan), hinta ilman majoitusta -15 €.
Ilmoittautuminen ja ennakkomaksu: Sitova ilmoittautuminen 11.9.2017 mennessä ensisijaisesti ilmoittautumislomakkeella tai et(at)elontila.fi tai puh. 045-8797999. Kurssille ilmoittautuminen vahvistuu, kun ennakkomaksu (25 % koulutuksen kokonaishinnasta) on suoritettu. Ennakkomaksu palautetaan maksun suorittaneelle vain, jos Elontila Ystävät ry peruuttaa koulutuksen tai osallistujan pätevästä syystä (todennus esim. lääkärintodistuksella).
Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuneista peruutuksista ilman pätevää syytä veloitetaan koko osallistumismaksu.

Tunnetko yhteyttä johonkin tähteen, planeettaan tai tähtijärjestelmään? Tule hakemaan kosminen kirjastokorttisi! Olet galaksin kansalainen ja universumin lapsi. Tämä kurssi on matkasi kosmiseen tietoisuuteen.

Opi näkemään kaukaisten sivilisaatioiden kädenjälki ihmiskunnan pitkässä evoluutiossa ja mitä niiltä voi oppia. Kuule myös kuinka voit olla yhteydessä ja saada tietoa näiden sivilisaatioiden annista. Tutustumme mm. Siriuksen, Plejadien eli Seulasten, Arcturuksen, Orionin, Scheatin ja Vegan sivilisaatioihin.

Ohjelmassa myös tähtimeditaatio tähtieliksiirin kera ja metsäinen tähtitaivasretki Elontilan kauniissa ympäristössä suopeiden tähtien alla. Kukin halukas saa henkilökohtaisen galaktisen kiintotähtikartan, joka antaa osviittaa niistä tähdistä, tähtijärjestelmistä ja oppiläksyistä, joihin oma menneisyys tai kenties elämien välinen aika liittyy.

Kouluttajana ammattiastrologi, kirjailija ja kouluttaja, FM Erkki Lehtiranta, joka on tutkinut tähtien ja värähtelyjen energioita yli 30 vuoden ajan. Näistä tutkimuksista on syntynyt mm. 10 kirjaa ja lukuisia viikonloppukursseja. Lisätietoja Erkin julkaisuista ja koulutuksista löydät hänen Smiling Starsin kotisivuilta.

Kurssin toteuttaa Elontilan Ystävät ry yhteistyössä Smiling Starsin kanssa.