Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 860

06 syys 2017

Herätä sisäinen äänesi: Tartu toimeen!

Kirjoittanut 
Herätä sisäinen äänesi: Tartu toimeen! https://pixabay.com/fi/tytt%C3%B6-nainen-puu-vesi-ajattelu-1245678/

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 19.

Häiriötekijöiden poistaminen elämästäsi, jotta kuulet paremmin sisäistä ääntäsi, on siis tärkeää. Listasimme alle muutamia hyviä konkreettisia neuvoja, joilla selkiytät elämääsi:

Siivoa. Heitä tarpeettomat tavarat roskiin tai lahjoita kirpputorille, esim. valokuvat, joissa näytät surkealta, rikkinäiset ja väärän väriset tai väärän kokoiset vaatteet, lehdet jotka olet jo lukenut ja kirjahyllystäsi kaikki ylimääräinen turhake pois. Siivoa autosi, jääkaappisi, vaatekaappisi, käsilaukkusi ja eteisen lapashyllyt.

Järjestys. Kysy itseltäsi seuraavat asiat: Kulutanko aikaa etsimällä tavaroita, osaanko sanoa ei, pidänkö kiinni sopimuksista, kuljetanko jotain mukanani ilman erityistä syytä, tiedänkö mikä on minulle tärkeää?

Tavoitteet. Kirjoita paperille mitä haluat tehdä, mitä haluat olla tai kokea. Listaa asiat. Laita kolme tärkeintä asiaa näkyville paikkaan, jossa näet sen monta kertaa päivässä.

Hidasta. Elämä on kokemista, ei tekemistä. Hidasta siis: kuuntele musiikkia joka rentouttaa sinua, puuhastele mieliharrastuksen kanssa, älä käytä somea yhteen päivään, vietä tunti tai koko päivä hiljaisuudessa.

Nämä olivat esimerkkejä. Mieti mikä elämässäsi kaipaisi muutosta. Oletko ehkä liian kiireinen, jotta ehtisit meditoida 15 minuuttia päivässä? Mikä asia imee sinut aivan tyhjiin? Minkä asioiden hoitamisen siirrät koko ajan...?

Sisäisen äänen kuuleminen vaatii käytännön toimia. Tee niitä ja olet askeleen lähempänä itseäsi.

Kiinnostaako, kurssi alkaa 7.10. Helsingissä

Lähde:
Sonia Choquette: Herätä sisäinen äänesi