Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 860

13 syys 2017

Herätä sisäinen äänesi: Olet vastuussa vain itsestäsi

Kirjoittanut 
Herätä sisäinen äänesi: Olet vastuussa vain itsestäsi https://pixabay.com/fi/tytt%C3%B6-nainen-puu-vesi-ajattelu-1245678/

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 20.

Maailmankaikkeus haluaa auttaa - anna sen tehdä niin!

Hyvinvointisi (tai pahoinvointisi) ja eteenpäinmenosi (tai jumiutuminen) on vain ja ainoastaan sinusta itsestäsi kiinni. VAIN SINUSTA! Sinun pitää muistaa todellinen sisäinen olemuksesi: Sinä olet täydellinen jumalainen sielu. Toivota siis sisäinen ohjaus tervetulleeksi elämääsi ja nouse ihmisten puheiden ja mielipiteiden yläpuolelle. Älä anna muiden määritellä sinua.

On totta, että lapsuudessa ja nuoruudessa vanhempamme ja ympäristö eivät toimineet "oikein". On totta, että olet joutunut kärsimään. Mutta yhtä totta on myös se, että ihmiset tekevät aina parhaansa kulloisessakin tilanteessa. Jos maallinen perheesi tai läheisesi teki sinulle vääryyttä: Anna anteeksi. Me kaikki olemme inhimillisiä ja teemme egon tasolla vääriä ratkaisuja. Anna siis anteeksi.

Ota uusi suunta elämässäsi. Riippumatta, mikä on nykyinen lähtötilanteesi, on aika lakata kohtelemasta itseään kuin paskasäkkiä, aika lakata vihaamasta ja aika antaa anteeksi. Tulla vapaaksi. Määrittele sen jälkeen tilanteesi ja se mihin pyrit. Katso itseäsi objektiivisesti ja näe elämäsi tienä, jota sielusi on valinnut kulkea. Päätä luopua turhasta kielteisyydestä (en tarkoita ettei saisi tuntea), vastustamisesta, henkisestä laiskuudesta ja epäkypsyydestä. Lakkaa myös tulkitsemasta tilanteita tunneperäisesti, joihin jäät kiinni. Sisäisen äänen herättäminen ja kuuleminen vaatii paljon, mutta palkinto on suurempi, kuin osaat arvatakaan.

Kiinnostaako sinua herättää oma sisäinen äänesi? Tule mukaan kurssille, aloitamme Helsingissä 7.10.

Lähde:
Sonia Choquette: Herätä sisäinen äänesi

 

Lisätietoa