Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 860

17 touko 2017

Herätä sisäinen äänesi: Mielen selkeys II

Kirjoittanut 
Herätä sisäinen äänesi: Mielen selkeys II https://pixabay.com/fi/tytt%C3%B6-nainen-puu-vesi-ajattelu-1245678/

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 12.

Jatketaan vielä hetki hiljentymisen tärkeydestä, joka tahtoo itseltänikin usein unohtua!

Hiljentyminen on lahja itsellesi. Se kertoo sielullesi, että muistat jumalaisen alkuperäsi ja haluat kunnioittaa sitä. Hiljentyminen kertoo myös, että kunnioitat ja arvostat itseäsi. Hiljentyminen kertoo, että annat itsellesi aikaa ja suljet muun maailman ulkopuolellesi. Sillä maailma ja sielusi hiljainen ääni eivät mahdu samaan huoneeseen. Maailma on ulkopuolinen, harha, kun taas sisimmästäsi löytyvät totuus ja rakkaus. Ja tätä sinä tavoittelet. Se on sinun todellisuutesi ja vain sinä voit sen tavoittaa.

Hiljentymisen ei pitäisi koskaan olla asia, joka on "pakko tehdä". Vaan sen pitäisi olla tila, jossa viihdyt. Hiljentymisen aikana mieleesi tulee todennäköisesti nousemaan monia syitä, miksi sinun ei pitäisi sitä tehdä: ehkä mielesi juurtuneet ajatusmallit saavat koko touhun tuntumaan hölmöltä, tai ehkä vakuuttelet itsellesi, että sinulla ei ole tänään tähän aikaa. Hiljentymisen aikana myös vanhoja tunnelatautumia saattaa nousta esiin, koet vihaa, surua, iloa jne. Tiedä, että kuitenkin kaikki syyt, miksi hiljentymistä ei voisi jatkaa, ovat aina tekosyitä.

Jatka sinnikkäästi, sillä jo parin viikon sisällä näet varmasti tuloksia. Ymmärryksesi kirkastuu ja alat tarkkaillla asioita toisesta näkökulmasta. Asiat selkiytyvät ja koet muutosta. Hiljentyminen vaimentaa apinamielen ja huomiosi siirtyy vähitellen sisäiseen maailmaasi. Hiljentymisen auttaa sinua kuulemaan ja erottamaan oman sisäisen äänesi selkeämmin ja astut taas kappaleen matkaan eteenpäin herättääksesi sisäinen äänesi ja saadaksesi luotettavan ja viisaan matkakumppanin.

Oletko jo tehnyt testit siitä, kuinka hyvin kuulet sisäisen äänesi?

Lähde:
Sonia Choquette: Herätä sisäinen äänesi